Aurasprays & geurfrequenties: Opgestegen MeestersauraspraysDe onzichtbare kracht van de natuur 

100% natuurzuiver handgemaakte, helende geurfrequenties.


aurasprays Geurfrequenties werken diep in op het energetische systeem van de mens. Ze zorgen er voor dat disbalans in het energie systeem, dat klachten veroorzaakt, weer in balans worden gebracht.


Aurasprays met geurfrequenties helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen, geven ondersteuning bij hooggevoeligheid van kinderen & volwassenen en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven.Welke geurfrequentie voor welke klacht: klik hier voor een overzicht  


Prijzen kan je terugvinden op de webshop


Alle soorten geurfrequenties per thema: klik hier voor een overzicht  
Opgestegen Meesters aurasprays


Ganesha auraspray: 

pranarom

Ganesha helpt je om opnieuw te beginnen, na een periode van stagnatie om wat voor reden dan ook.

In het Hindoeïsme wordt deze god om kracht gevraagd als mensen aan iets nieuws beginnen, zoals een nieuwe baan of als ze gaan verhuizen.
Voor mij staat deze geurfrequentie voor het vrij maken van een nieuw pad. In deze tijd zijn veel mensen al dan niet gedwongen om een nieuw begin aan te gaan. Dit gaat vaak gepaard met de nodige gevoelens van weerstand, slachtoffer of ander zins. Om je tijdens deze periode te ondersteunen kun je de geurfrequentie Ganesha goed gebruiken.
Deze subtiele frisse citroen achtige geur laat je beseffen dat je vooruit moet, dat je alles achter je kunt laten zonder daar veel energie aan kwijt te zijn.
Hij beschermt je zoals iedere reiziger tijdens je reis dat het leven heet.

Ingrediënten: Citroen, Salie, Nootmuskaat, Gember, Tuberoos en Sandelhout Oost.
Boeddha auraspray

pranaromLeef vanuit je hart en laat het leven vanuit je innerlijke stilte ontstaan.


Ingrediënten: Bergamot FCF, Rozemarijn, Lavendel, Nardus, Chempaka, Angelica.

De energie van deze olie is heel grondend maar tegelijkertijd verbindend met alles wat er is. Je merkt dat je in je kern
terecht komt en dat de energie om je heen, je aura zich naar je terug trekt. Je voelt je heel rustig en stabiel en stil.

In stilte kan je komen tot grote inzichten die je verder helpen om je leven zo in te richten waar je ziel voor gekozen heeft.
De geur is warm en kruidig en is heerlijk om de branden in een praktijk of een ruimte waar Yoga wordt gegeven.

Neem een voetbad zo vaak als je nodig vind om jezelf tot rust te brengen en je in je kern terug te zetten. Kom bij jezelf!
Lord Sananda auraspray

pranaromDe onvoorwaardelijke liefde van Christus, een serene sfeer om je heen.


Ingrediënten: Jeneverbes, Rozemarijn, Mandarijn, Bay Sint Thomas, Zilverspar.

Een heerlijke lichte en tevens kruidige geur. De atmosfeer van je omgeving zal prachtig worden. Een aanrader!
Een prachtige essence om te gebruiken tijdens healing en lichtwerk. Meditatie of gewoon in je woonomgeving.

Deze geweldige therapeutische compositie laat je herinneren dat we allemaal voort komen uit die ene bron. Door allerlei omstandigheden kan je die aansluiting zijn kwijtgeraakt en vergeten en voel je je ontheemd en alleen.

Word weer bewust van je eigen christuslicht en voel hoe heerlijk het is om weer in verbinding te zijn me de plek waar je thuis hoort.Devine Mother auraspray

pranaromDe Devine Mother, Queen of Heaven verbinding met de creatiekracht van het leven.

Na het luisteren van een chant opgedragen aan the Devine Mother, Queen of Heavens was is zo diep geraakt dat ik er een geurfrequentie van heb gemaakt.
De geur is zoet en nodigt voorspoed en welvaart uit. 

Liefde van de Devine Mother is onmisbaar in ons bestaan.
Hilarion auraspray

pranarom
Heling en gezondheidIngrediënten: Mirre, Rozemarijn, Kamfer, Tuberoos, Lavendin, Litsea.

Hilarion helpt je om zelf te helen en te genezen, oude wonden, verdriet en belemmerende overtuigingen kunnen met behulp van Hilaron wordt verwerkt en getransformeerd.

Als je wordt geroepen om zelf als heler te werken, omdat je zelf door veel van je processen bent gegaan, helpt Hilarion je bij je werk. Help mensen om  de noodzakelijke veranderingen aan te brengen in hun leven om hun gezondheid en vitaliteit te hervinden.Isis auraspray

pranaromZij vertegenwoordig het vrouwelijke, de intuïtie, de kracht van intentie en creatie. Deze heerlijke geur is heel goed te dragen als parfum.


Ingrediënten van deze helende geur: Pompelmoes, Jasmijn, Palmarosa, Kardamon, Anijs, Citroen, Kaneel, Kruidnagel, Frangipani.

Isis had een beschermende rol. Ze had magische toverspreuken voor mensen in nood. 
Isis was de vrouw van Osiris, die zij dankzij haar magische kracht uit de dood deed herleven en ze is de moeder van Horus.
Zij vertegenwoordigd het moederlijke, zij beschermde haar zoon tegen de complotten van Seth, zodat hij de rechtmatige troon kon bestijgen.

Zij vertegenwoordig het vrouwelijke, de intuïtie, de kracht van intentie en creatie.
Deze heerlijke geur is heel goed te dragen als parfum. De enerigie en de geur zullen het vrouwzijn in je onderstrepen en naar boven halen.
Kuthumi auraspray

pranaromBlijf geconcentreerd en volg je hart en dromen.


Ingrediënten: Limoen, Gernarium, Bergamot, Salie, Jatamansi, Healing color goud.

Heb je een mooie droom of een geweldig idee maar kom je niet tot verwezelijking ervan? Laat je je afleiden door nutteloze activiteiten of verval je in je drama?
Laat meester Kuthumi je dan helpen. Hij zorgt ervoor dat je je rug kan rechten, tot actie kan komen en zonder de essentie van je doel uit het oog te verliezen. Hij zal je met beide benen op de grond zetten en zorgen voor daadkracht.
Door de humor van Kuthumi kun je de tegenslagen op een luchtige manier het hoofd bieden om vervolgens met opgeheven hoofd weer verder te gaan.
Besteed daarom regelmatig tijd aan je projecten en zeg nee tegen al de situaties die je afleiden. Je zult snel succes boeken.

Kwan Yin auraspray

pranaromVerbind je met de helende energie van Kwan Yin, hoedster van de violette vlam. Godin van de barmhartigheid.


Ingrediënten: Sinaasappel, Jasmijn, Ylang, Cardamon.

Deze geurfrequentie is de vrouwelijke tegenhanger van de olie van Lord St Germain. De geur is kruidig en verfijnd. Hier gaat het vooral om de vrouwelijke energie en de beschermende en zachte hand van deze vrouwelijke godin. Zij helpt je om karma los te laten door genade en vergeving.

Gebruik:
- Masseer je voeten met een basisolie en daarin opgelost enkele druppels Kwan Yin olie.
- Branden in een aromalampje.
- Healing, druppel voor de behandeling een druppel olie in je handen en geef een healing.Lord  Melchizedek auraspray

pranarom

Verbinding tussen lichaam, geest en ziel.


Ingrediënten: Citroen, Rozemarijn, Arve-den, Geranium, Lavendin, Kummel, Marjolein, Ylang.

Harmonie tussen spirituele en materiële behoeften. Waardigheid, kracht en versterken van de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Vertrouwen, volmaaktheid en manifestatie. Melchizedek is de koning van gerechtigheid.

Melchizedek zal je omringen met de stralen van Melchizedek en zal je beschermen en je energie systeem verhogen. Tegelijkertijd werkt hij zeer grondend. Een fijne olie om je mee te omringen als je mediteert, je inzet voor planetaire healing of tijdens het geven van een healing aan een persoon.
De geur is fris en opwekkend met een vleugje zoet van Ylang Ylang.


Lord Saint Germain auraspray

pranarom

Zuivering, laat alles van je afglijden en geef het aan de de Violette vlam.


Ingrediënten: Lavendel, Rozenhout, Frangipani, Citroenmunt.

Lord Sint Germain is de hoeder van de Zilver Violette vlam. Deze vlam wordt gebruikt om al de belastingen en negatieve energie weg te branden.
Hierdoor worden we geschoont en kunnen zonder negatieve belemmeringen van ons leven genieten.
Visualiseer een vilolette vlam en laat deze rustig door je aura en lichaam heen bewegen. Bij iedere blokkade die je niet meer nodig hebt vraag je aan Lord St Germain of het deze blokkade wilt vewijderen. Zie en voel hoe dit gebeurt. Adem een aantal keer diep in en uit.

Met de spray kun je lichtwerk doen, als therapeut. Spuit op je handen en geef op je eigen manier een behandeling.
Spuiten in je woonomgeving of praktijk zal zorgen voor een schone en heldere atmosfeer.

Tip: Maak een potje met Himalayazout en voeg daar een paar beschermende stenen aan toe. Kies maar uit wat er bij je past.
Spuit enkele malen met de spray Lord St. Germain over het zout. Ga er voor staan en voel wat er gebeurt. Ga er  boven staan en ga er met je rug naar toe staan. Je zult verbaast staan wat er met je gebeurt!

Moeder de Maria auraspray

pranarom

Ik geef je bescherming, je bent weer thuis!


Ingrediënten: Rozemarijn, Cypres, Wierook, Koriander, Marjolein.

Maria de Moeder auraspray is een spray die je laat ervaren dat we allemaal goed zijn zoals we zijn.
Ondanks al je tekortkomingen wordt je geaccepteerd en mag je ontspannen bij onze Moeder. Die houdt van ons ondanks alles.

Zij ontspant je en geeft je geborgenheid.
Maria Magdalena auraspray

pranarom

Laat Maria Magdalena je inwijden en de misteries van Moeder aarde en het Christusbewestzijn en laat de vrouwelijke kracht in je ontwaken.


Ingrediënten: Palmarosa, Mandarijn, Geranium, Nardus, Roos.

Vind de ware godin in jezelf!

Maria Magdalena is de laatste jaren veel op de voorgrond geweest. Door bijvoorbeeld de Da vinci code. Met deze olie probeer ik het collectieve "zeer" van het vrouwelijke in ons allen te transformern.

Vrouwen maar ook mannen kunnen diep gewortelde nare gevoelens met zich meedragen over de vrouwelijke kant in zichzelf.

Door de eeuwen lange onderdrukking van het vrouwelijke in de maatschappij is er nu eindelijk een tijd aangebroken waarin het vrouwelijke zich mag gaan ontplooien en de balans tussen mannelijk en vrouwelijke energie kan zich gaan herstellen.Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?

Geuren zijn al eeuwenlang belangrijk voor de mens, vooral vanwege hun geneeskrachtige werking. Geurfrequenties in deze tijd zijn nog steeds heel belangrijk, vooral voor hoogsensitieve personen.

Van etherische olie naar geurfrequentie
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?
Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.).
Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd.
De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden.
Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.

Zo werden de volgende producten gemeten:
Omschrijving product                              Frequentie
Ingeblikt en bewerkt voedsel                      0 Hz
Verse producten                                        15 Hz
Droge kruiden                                          12 - 22 Hz
Verse kruiden                                           20 - 27 Hz

Essentiële oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!

Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat essentiële oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben.
Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat essentiële oliën een positief effect hebben.
Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een essentiële olie.
Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan essentiële oliën.
Zo kon men aannemen dat essentiële oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen.


De kracht van Positieve intentie en gebed
Er zijn verschillende testen gedaan om ‘intentie’ te bewijzen en dat is gelukt.
Positieve gedachten en gebed hebben bewust of onbewust een grote invloed op de frequentie van je energetische lichaam, maar zo bleek, ook op essentiële oliën.
Olie dat werd overladen met negatieve uitingen had een frequentie daling van 12 Hz. Wanneer er positieve gedachten werden gestuurd naar een olie steeg de frequentie met 10 Hz. en met gebed ging de frequentie zelfs omhoog met 15 Hz. (Bruce Tainio).
Dit is een van de redenen dat de mensen van 'De Groene Linde' al de helende geurfrequenties met de hand vervaardigen en verwerken.
Iedere geurfrequentie heeft een eigen doel en intentie, die bij het vervaardigen van een stockbottle wordt meegeven.


Hoe komt de geurfrequentie tot stand?
Nu we kunnen erkennen dat de etherische olie een positief effect hebben op lichaam en geest ben ik erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er een nieuwe frequentie ontstaat.
Door de intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron kom ik tot nieuwe creaties.

Marianne van de Groene Linde heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoeft ze zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ze zoekt ook goed en doeltreffend is.
Door de intentie die ze heeft en het kunnen aanvoelen van het thema dat ze wil creëren komt ze tot bijzondere combinaties die als je de reguliere boeken erop naslaat nergens op slaan.
Maar door de combinatie van de gekozen oliën wordt het effect weldegelijk bereikt. Als ze de verschillende oliën bij elkaar heeft gevoegd voelt ze een tinteling door haar ruggengraat gaan.
Dit is een teken voor haar dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.
Ze laat haar nieuwe creaties eerst door een kleine groep bekenden testen en voelen en vraagt hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen vaak overeen met de intentie die Marianne wilde bereiken. Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de winkel en op de website.


Wat doet een helende geurfrequentie met je?
Dit duidelijk maken door een voorbeeld te vertellen...
Neem Moeder aarde, de best lopende geurfrequentie van De Groene Linde.
Heel veel mensen hebben te kampen met klachten die hun oorsprong hebben in een slechte gronding. Denk aan slecht slapen, slecht concentreren, je leven geen vorm geven, je onveilig voelen, je niet thuis voelen, hoofdpijn… zo zijn er nog vele klachten die je kunt koppelen aan een gebrekkige gronding. Stel je nu voor dat je een lichaam hebt en een net iets groter energetisch lichaam dat je helemaal omhult. In het gezonde plaatje zie je dat het energetisch lichaam zich tot de grond uitstrekt en zich met de aarde verbindt. Als je de klachten van hierboven herkent, dan kun je je zelf zo zien.
Jij staat op de grond met je stoffelijke lichaam, maar je energetische lichaam is naar boven getrokken. Je bungelt als het ware energetisch boven de grond.

Energie die stroomt en indrukken van buitenaf komen binnen. Eventuele emoties worden in de energie afgezet en zo vult het energetische lichaam zich zonder de verontreiniging kwijt te kunnen. Door te gronden kan alles wat je niet nodig hebt op een zachte manier naar de aarde toe vloeien.
Omdat je niet goed gegrond bent vult de aura zich en wordt steeds vuiler. Je kunt door de frequentie Moeder aarde te gebruiken je energetische lichaam weer op de aarde krijgen. Zodat de aura zich op een natuurlijke manier kan reinigen. Je komt stevig in je lichaam te zitten en je voelt je veilig en gedragen. Energie kan weer rond stromen en overtollige energie kan vervloeien met de aarde. Je hoofdpijn verdwijnt en je krijgt weer goede zin. Door goed in je lijf te zijn slaap je beter en dieper en je wordt uitgerust weer wakker.
De helende geurfrequenties van de Groene Linde
Naast Moeder Aarde zijn er nog veel meer helende geurfrequenties. Op energetisch niveau hebben de helende geurfrequenties van de Groene Linde veel effect.
Kom gerust eens ervaren wat er bij jou op dit moment past of kijk in onze webwinkel onder geurfrequenties.


Prijzen kan je terugvinden op de webshop

Bron van deze informatie: De Groene Linde.


 

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005