Auraspray geurfrequenties: 5D Light Frequency

aurasprays


Auraspray geurfrequensties: 5D Light Frequency

Gemaakt en samengesteld door De Groene Linde, meesters in het maken van heerlijke geurfrequenties met een gerichte werking.

 


In deze tijd is het voor veel mensen niet bij te houden, de frequentie verhogingen die we in een rap tempo maken. We zitten in een collectieve overgang vanuit verschillende lagen van bewustzijn. De vrouwelijke energie zal toe gaan nemen en de frequentie van de energie om ons heen wordt hoger.
Een dimensie is de staat van bewustzijn, de frequentie waar jij je nu fysiek in bevindt.

Op 21 december 2020 werd een belangrijke energie poort geopend, de drievoudige conjunctie van Saturnus, Jupiter en Pluto.
Hierdoor is de energie van de aarde veranderd, met daarbij ons bewustzijn van de realiteit. Dit is het moment geweest dat deze nieuwe geurfrequenties zijn ontstaan.

Waarom deze speciale lijn…

De 5D Light Frequency lijn is gemaakt om je te ondersteunen tijdens deze periode van frequentie-verhoging. In deze periode op aarde kan je je makkelijker verbinden met het licht en de positieve energie daarvan. Tegelijkertijd merk je dat de lagere frequenties aan je blijven trekken. Het is als een slechte gewoonte die je moet afleren. Je blijft telkens terug vallen in die lagere trilling.

Vooral angst, veroordelen en denken in tekorten zijn emoties en gewoontes die ons in die lage trilling houden. Terwijl mededogen, dankbaarheid en liefde je helpen je energetische trilling te verhogen. In de stockbottle van deze geurlijn zijn verschillende kristallen en remedies verwerkt. Ook de combinatie van kristallen was al zo krachtig om vast te houden! In de geurmengsels zijn ook een heleboel nieuwe etherische oliën gekomen.

Prijzen: zie webshop
aurapsray Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence.

10 ml essence
Kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie)
of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad.

Auraspray
Werkt in op het energetische lichaam (aura). Zal de trilling (frequentie) van je aura verhogen.

Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.  Je kan de spray ook als roomspray gebruiken.  
Spuit dan een aantal keer in de ruimte. Dit zal de trilling van de ruimte verhogen.


Gebruik:

Spuit 2 tot 3 maal per dag de aura spray over je heen.

Hoe ga je te werk: Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spuit dan 1-2 pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energie veld.

Let op dat je de spray niet in de richting van de ogen spuit en de spraynevel niet inademt.


Awakening:  

‘Als je zover bent om de stap te maken’

Ingrediënten: Ylang Ylang, Hoblad, Neroli, Tolubalsem, Palmarosa en Lavendel Bulgarije.

Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken. Het proces van 'wakker worden' kan met nogal wat lichamelijke klachten gepaard gaan.
Denk aan slaap problemen, onrust, slechte concentratie en ga zo maar door. Je kent de lijstjes wel die op internet staan over sensitiviteit. Je wordt gevoeliger voor je omgeving en kan last hebben van de mensen om je heen.

Je merkt dat mensen uit je leven verdwijnen gewoonweg omdat ze niet meer bij je passen. Je komt mensen, boeken of filmpjes tegen die je verder informeren. Je kunt je hartchakra voelen en zelfs krampachtige pijntjes voelen, je voelt je zevende chakra tintelen. Er zijn veel symptomen die je kunt ervaren. De geurfrequentie Awakening zal je helpen om wat makkelijk door het proces te komen.

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.

Blue Print:  

‘Het gaat om het Cleansen van je DNA’

Ingrediënten: Latschenkiefer, Lavendel, Kamille blauw, Hoblad en Immortelle.

Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken. Je DNA blueprint is in de loop van de eeuwen vervuilt geraakt. Gebeurtenissen die als trauma's zijn opgeslagen in je DNA en met jou en je familie zijn meegereisd door de eeuwen heen. Het is in deze 5D tijd makkelijker om deze vervuiling, deze trauma's, los te laten.

Zo ontstaat er ruimte om makkelijker de verhoging van de trilling door te komen. Klachten die je kunt ervaren omdat je worstelt met je bewuste en onbewuste trauma's is zeer vermoeiend en kunnen een aardige deuk in je vertrouwen slaan. Je wilt wel in de 5D frequentie meegaan maar het lukt niet vanwege deze vervuiling. De frequentie Blueprint zal je helpen. De klachten worden verzacht en je trilling wordt verhoogd. Zie het maar als de grote schoonmaak!

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.


Boundaries:  

‘Verstevig je persoonlijke grens en bescherm die’

Ingrediënten: Bloedsinaasappel, Laurier, Honing, Oud, Kamille Rooms, Rozemarijn, Vetiver.

Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken. Wat een heerlijk gevoel! Krachtige bescherming en een duidelijke grens die niet makkelijk te breken is. De 5D mens zal deze bescherming heel erg hard nodig hebben. De trilling wordt hoger maar er blijft veel 'ruis' van lagere trilling aanwezig.

Omdat niet iedereen op hetzelfde moment transformeert kom je regelmatig in aanraking met lagere trillingen, of het nu in real life is of via de media. We worden overspoeld en als je steeds sensitiever wordt is er ook een krachtige bescherming nodig. Met de geurfrequentie Boundaries ben je beschermd en er wordt een duidelijke grens aangegeven.

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.


Compassion:  

‘Ik open je hart voor liefde en compassie’

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Harishingar, Blauwe Lotus, Roos.

Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken. In het 5D tijdperk draait alles om liefde. Liefde om je te verbinden met je omgeving, de wereld en met jezelf.
Vooral dat laatste is de sleutel tot succes, compassie naar jezelf. Je bent goed zoals je bent, je bent het waard om te ontvangen, liefde en materie. Met de geurfrequentie Compassion lukt het je om je hart open te stellen.
Misschien voel je wel dat je hart zicht opent, je voelt druk op je borst of ervaart hartkloppingen. Deze symptomen moet je natuurlijk serieus nemen, maar ze kunnen ook te maken hebben met je transformatieproces.

Deze klachten ervaar je als je het moeilijk vindt om je over te geven aan de liefde. Het gaat om je hartchakra, een chakra wat verbonden is met de lagere dimensies maar ook met het Hoger hart chakra.
Dit chakra ligt net boven je hartchakra en onder het keelchakra. Dit chakra representeert het thema WIJ. We schuiven op van IK naar WIJ.
Het wordt belangrijk om te ervaren dat we met elkaar verbonden zijn, dat we mededogen tonen en vergeven, dan pas ben je werkelijk vrij en kan je de stap naar het 5D tijdperk zetten.
Laat alle overtuigingen, indoctrinaties, haat, verdriet en angsten los, open je hart en geef je over. Groei mee met de hogere trilling en het hart heeft daar een hoofdrol in. Kies voor vrede, in jezelf en naar je omgeving.

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.


Cosmic Source:

‘Stel je helemaal open om je te verbinden met het Christusbewustzijn’

Ingrediënten: Lavendelsalie, Lavendel Bulgarije, Kardamom, Gembergrass, Valeriaan.

Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken. Verbinding met de kosmische bron, de hoogste vorm van liefde. Ik voel hier heel sterk de onvoorwaardelijke liefde van Christus bij.
De trilling van deze geurfrequentie zet je aura onmiddellijk in het licht, de trilling wordt verhoogd en je voelt je meteen lichter en alles lijkt makkelijker te gaan. Ook de mensen om je heen zullen merken dat je anders bent, je reageert milder en liefdevoller. Vind je het nog moeilijk om je over te geven aan de trilling van liefde omdat je bijvoorbeeld bang bent dat je tekort komt?

Of vind je dat je het niet waard bent om onvoorwaardelijke liefde te ervaren? Dan kun je met Cosmic Source de overgave aan, je overgeven aan alles wat is en wetende dat alles goed is. Dat is wat de bron je duidelijk wil maken.
Je bent een kosmisch wezen en door je weer te verbinden met de bron, daar waar je vandaan komt, zal het voelen als thuiskomen.
Doordat je je hebt afgesloten had je het gevoel alleen te zijn maar door je weer open te stellen kun je je overgeven aan de kracht van liefde.

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.


Creative Power:

‘Leer vertrouwen en creëer!’

Ingrediënten: Kumquat, Witte Lotus, Amber, Mandarijn.

Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken. Door zonder aarzeling je over te geven aan de trilling van de vijfde dimensie ontwikkel je een oer vertrouwen dat er genoeg is voor iedereen.
Je kunt zonder angst en vol overgave in het leven staan. Je wordt je steeds meer bewust dat je je eigen toekomst kan creëren. Je kunt vol vertrouwen en zonder angsten je wensen in materie omzetten.
 Probeer je wens zo gedetailleerd mogelijk voor je te zien en te voelen hoe het is als je je doel hebt bereikt. Stuur deze krachtige energetische golven de kosmos in.

Daar zullen alle radertjes gaan draaien zodat wat je wilt bereiken wordt gerealiseerd. Jij bent magie en in het 5D tijdperk zullen deze mechanieken nog sneller gaan werken. Merk je dat het bij jou nog niet zo makkelijk gaat?
Je blijft misschien hangen in gedachten, gevoelens van angst, minderwaardigheid of andere emoties met een lage trilling, die de weg naar realisatie in de weg staan.
Met de geurfrequentie Creative Power kun je los komen van deze beperkende overtuigingen en een vol leven toe te laten.
Er worden wellicht nog wat harde noten gekraakt, maar weet dat deze gevoelens tijdelijk zijn en dat je snel op het 5D pad bent aangekomen en je wensen uit kan laten komen.

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.Earth Matrix:  

‘Deze 5D Frequentie verbind je energie met de Matrix van de aarde.’

Ingrediënten: Grove Den, Scharlei, Tonkaboon, Capriol, Vanille, Kamperfoelie, Eikenmos.

Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken. De aarde heeft een energetisch net om zich heen waarmee je je kunt verbinden. Het is een bijzondere ervaring om te merken dat je je werkelijk thuis mag voelen, hier op aarde en in dit leven. Het is een stabiele energie en geeft heel veel kracht maar ook stilte. Het is het gevoel van thuiskomen, dat je hier mag zijn en dat je er toe doet.

Ik heb zelf gemerkt dat het ook een hele beschermende energie is, vooral bij mijn voeten. Via je voeten haal je zware energie je systeem binnen, maar door je voeten te beschermen tegen deze energie heb je veel minder last van negatieve emoties en onverklaarbare vermoeidheid. Earth Matrix zorgt ervoor dat je goed verbonden blijft met de energie van de aarde, je bent alert en daadkrachtig. Je voelt je veilig en binnen die veiligheid kun je je als persoon ontplooien.

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.

Power of Now:  

‘Ik hou je in het hier en nu!’

Ingrediënten: Rozemarijn, Patchouli, Palo Santo, Ylang Ylang, Palmarosa, Vanille, Oud, Tolubalsem.

Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken. De kracht van het hier en nu. Dat is 5D, geen verleden en geen toekomst. Helemaal vrij van belemmeringen en toekomst verwachtingen.
Geen beren op de weg en geen ballast van belemmerende overtuigingen. Gaan waar je hart en je ziel je naar toe brengt. De inspiratie ontstaat vanuit je innerlijke stilte. Je maakt je geen zorgen om wat er allemaal voor je ligt aan uitdagingen, teleurstellingen en overwinningen maar je bent helemaal in het nu. Deze geurfrequentie zal je helpen om in het hier en nu te zijn en te blijven.

Maak er een momentje van, gebruik de Power of Now op jouw favoriete manier en ga zitten. Ervaar wat het betekend om in het hier en nu te zijn. Ik hoorde laatst een mooie metafoor. Als het pikdonker is en je zit in de auto, dan zie je alleen het verlichte stuk van ongeveer 60 meter. Je kunt de weg afleggen zonder te zien waar je rijdt. Maar uiteindelijk kom je op je bestemming aan. Je wordt tijdens je reis niet gehinderd door al die dingen die er zijn en je kunnen afleiden.


*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.

Transfiguration:  

‘Op Celniveau en DNA niveau je openen voor het licht’

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Citroen, Kalmoes, Patchouli, Kruizemunt, Rozemarijn, Eucalyptus.

Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken. Door met Transfiguration te werken worden je kanalen opengezet voor het licht en liefde. Je hele wezen gaat zich vernieuwen tot op celniveau, zelfs tot op DNA niveau. Je kunt nu al het licht naar binnen laten stromen en zo je frequentie verhogen. Liefde is de hoogste frequentie en zal alle lagere frequenties doen verdwijnen.

Soms merk je dat je weer wordt gevangen door negativiteit van bijvoorbeeld de media en dat je schaduwkant weer even de kop opsteekt. Je geeft je dan over aan emoties zoals, angst, schaamte, haat en schuldgevoelens. Je hebt een keuze, laat je je meevoeren en blijf je in deze gevoelens zitten? Mag hoor, of kies je voor de hoge trilling die liefde heet. Zodra je liefde toelaat merk je dat dit veel fijner is. Je wordt niet opgeslokt door nare gevoelens en je hebt de gelegenheid om je trilling te verhogen en door te stappen naar het 5D tijdperk.

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.


Transition:  

‘Het hoofd maakt plaats voor het hart’

Ingrediënten: Citroen, Bergamot Reggio, Himalayaceder, Harshingar, Lavendel Bulgarije, Roos en Kamperfoeli.

Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken. We zijn zo gewend om met ons hoofd te leven. We denken er wat op los en we denken vooral over dingen die niet waar zijn of die er niet toe doen. Dingen die ons zijn opgedrongen door onze ouders, leraren of vrienden. We hebben wel veel verlangens, we dromen van een andere carrière, een leven zonder je partner, een droom om te emigreren en overnieuw te beginnen, noem het maar op. Je hoofd begint onmiddellijke te protesteren! Alle goede redenen om de stap niet te zetten, ze komen allemaal voorbij!

Herken je het?? Wat als ik nou vertel dat de keuzes die je maakt vanuit je verlangens, vanuit je hart, de beste keuzes zijn. Het kan natuurlijk een lastige weg worden en zelfs mis gaan. Maar, je hebt het geprobeerd, je bent trouw gebleven aan je hart en jezelf. Ik hoorde laatst iemand zeggen, 'luister naar je hart, die weet de weg'! Mee eens!! Ik heb zelfs met mijn hart afgesproken dat als ik een verkeerde keuze dreig te maken ik gevoelens van angst ga ervaren. En het werkt! Onderbewust weet jij, je ziel, je gidsen wat goed voor je is en dat kan je voelen in je hart en als het niet goed voor je is dan ook!

Het bovengenoemde zijn natuurlijk wel hele grote voorbeelden, maar ik ben ervan overtuigd dat je jouw hoofd en hart issues herkent. De geurfrequentie Transition zal je helpen om je hoofd en je hart samen te gebruiken. Je hoofd is belangrijk, die heb je nodig om de stappen uit te denken die je gaat doen en je hart leidt je de weg.

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.


Trinity:  

‘Reconect met lichaam, ziel en geest!’

Ingrediënten: Mimosa, Wierook, Lavendel Bulgarije, Angelica, Cederhout, Meiroos en Mirre.

Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken. De verbinding tussen lichaam ziel en geest. De drie-eenheid die je bent, in totale verbinding.
Breng jezelf weer in lijn en kom op die manier weer in contact met de bron. Hoe het komt dat je zo uit balans was kan redenen hebben die niet in dit leven hoeven te liggen. Je kunt zelfs vele levens erover hebben gedaan om nu wél de verbinding van boven naar beneden in lijn te zetten. Je onderbewustzijn, je ziel, zal meteen het gevoel weer herkennen.

Het gevoel van thuiskomen en alle bijbehorende positieve effecten herkennen en erkennen.

Je kunt je nu weer overgeven aan de hulp van alle hogere lichtwezens waarmee je je verbinding bent kwijtgeraakt. De Engelen, Opgestegen meesters en gidsen hebben nu weer toegang tot je.
Het is natuurlijk jouw keuze om weer met ze te gaan werken. Door weer in lijn te zijn is het ook makkelijker om je weg te bewandelen die je leiden tot succes. Groot of klein, jij bent de regisseur. Als je je weer verbonden voelt is het ook een gevoel van thuiskomen, dat latente gevoel van heimwee verdwijnt en je weet dat het leven hier op aarde niet je eindstation is. De geur is hemels zoet en daarnaast sterk grondend. Een feestje!

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.


Een beetje achtergrond informatie.

Geuren zijn al eeuwenlang belangrijk voor de mens, vooral vanwege hun geneeskrachtige werking. Geurfrequenties in deze tijd zijn nog steeds heel belangrijk, vooral voor hoogsensitieve personen.

Van etherische olie naar geurfrequentie
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?
Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.).
Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd.
De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden.
Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.

Zo werden de volgende producten gemeten:
Omschrijving product                              Frequentie
Ingeblikt en bewerkt voedsel                      0 Hz
Verse producten                                        15 Hz
Droge kruiden                                          12 - 22 Hz
Verse kruiden                                           20 - 27 Hz

Essentiële oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!

Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat essentiële oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben.
Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat essentiële oliën een positief effect hebben.
Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een essentiële olie.
Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan essentiële oliën.
Zo kon men aannemen dat essentiële oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen.


De kracht van Positieve intentie en gebed
Er zijn verschillende testen gedaan om ‘intentie’ te bewijzen en dat is gelukt.
Positieve gedachten en gebed hebben bewust of onbewust een grote invloed op de frequentie van je energetische lichaam, maar zo bleek, ook op essentiële oliën.
Olie dat werd overladen met negatieve uitingen had een frequentie daling van 12 Hz. Wanneer er positieve gedachten werden gestuurd naar een olie steeg de frequentie met 10 Hz. en met gebed ging de frequentie zelfs omhoog met 15 Hz. (Bruce Tainio).
Dit is een van de redenen dat de mensen van 'De Groene Linde' al de helende geurfrequenties met de hand vervaardigen en verwerken.
Iedere geurfrequentie heeft een eigen doel en intentie, die bij het vervaardigen van een stockbottle wordt meegeven.


Hoe komt de geurfrequentie tot stand?
Nu we kunnen erkennen dat de etherische olie een positief effect hebben op lichaam en geest ben ik erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er een nieuwe frequentie ontstaat.
Door de intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron kom ik tot nieuwe creaties.

Marianne van de Groene Linde heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoeft ze zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ze zoekt ook goed en doeltreffend is.
Door de intentie die ze heeft en het kunnen aanvoelen van het thema dat ze wil creëren komt ze tot bijzondere combinaties die als je de reguliere boeken erop naslaat nergens op slaan.
Maar door de combinatie van de gekozen oliën wordt het effect weldegelijk bereikt. Als ze de verschillende oliën bij elkaar heeft gevoegd voelt ze een tinteling door haar ruggengraat gaan.
Dit is een teken voor haar dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.
Ze laat haar nieuwe creaties eerst door een kleine groep bekenden testen en voelen en vraagt hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen vaak overeen met de intentie die Marianne wilde bereiken. Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de winkel en op de website.


Wat doet een helende geurfrequentie met je?
Dit duidelijk maken door een voorbeeld te vertellen...
Neem Moeder aarde, de best lopende geurfrequentie van De Groene Linde.
Heel veel mensen hebben te kampen met klachten die hun oorsprong hebben in een slechte gronding. Denk aan slecht slapen, slecht concentreren, je leven geen vorm geven, je onveilig voelen, je niet thuis voelen, hoofdpijn… zo zijn er nog vele klachten die je kunt koppelen aan een gebrekkige gronding. Stel je nu voor dat je een lichaam hebt en een net iets groter energetisch lichaam dat je helemaal omhult. In het gezonde plaatje zie je dat het energetisch lichaam zich tot de grond uitstrekt en zich met de aarde verbindt. Als je de klachten van hierboven herkent, dan kun je je zelf zo zien.
Jij staat op de grond met je stoffelijke lichaam, maar je energetische lichaam is naar boven getrokken. Je bungelt als het ware energetisch boven de grond.

Energie die stroomt en indrukken van buitenaf komen binnen. Eventuele emoties worden in de energie afgezet en zo vult het energetische lichaam zich zonder de verontreiniging kwijt te kunnen. Door te gronden kan alles wat je niet nodig hebt op een zachte manier naar de aarde toe vloeien.
Omdat je niet goed gegrond bent vult de aura zich en wordt steeds vuiler. Je kunt door de frequentie Moeder aarde te gebruiken je energetische lichaam weer op de aarde krijgen. Zodat de aura zich op een natuurlijke manier kan reinigen. Je komt stevig in je lichaam te zitten en je voelt je veilig en gedragen. Energie kan weer rond stromen en overtollige energie kan vervloeien met de aarde. Je hoofdpijn verdwijnt en je krijgt weer goede zin. Door goed in je lijf te zijn slaap je beter en dieper en je wordt uitgerust weer wakker.
De helende geurfrequenties van de Groene Linde
Naast Moeder Aarde zijn er nog veel meer helende geurfrequenties. Op energetisch niveau hebben de helende geurfrequenties van de Groene Linde veel effect.
Kom gerust eens ervaren wat er bij jou op dit moment past of kijk in onze webwinkel onder geurfrequenties.


Prijzen: zie webshopBron van deze informatie: De Groene Linde.

 

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005