LichtWesen essences: andere producten

  LichtWesen meesteressences

LichtWesen Essences helpen om blokkades, onaangename gedragspatronen en ziekten onder ogen te zien en los te laten. Ze helpen je om ontspanning, diepe rust en innerlijke vrede te kunnen ervaren.

LichtWesen Meester Essences ondersteunen je eigen, aanwezige talenten en versterken je innerlijk evenwicht. Zij brengen evenwicht tussen lichaam, geest en ziel. Zodat je vrij en met moed, vreugde en vertrouwen jezelf kan ontplooien.
De LichtWesen essences lossen blokkades en storingen in het energiestysteem op, harmoniseren de energiestroom.

Mensen (en therapeuten) die met deze lichtwezen essences werken ondervinden de zéér krachtige en diepe werking van deze essences. Zij sturen ons dan ook heel regelmatig het positieve resultaat van deze essences. (zie "welke klacht, welke essence" pagina)
Prijzen: zie webshop
LichtWesen jaarmix 2021:

lichtwesen
Vanuit kalmte en volledige aandacht je ware Zelf hervinden.

Liefde, dankbaarheid, plezier en gemak zijn de peilers van ons leven, de ondersteuning van de Jaarmix 2021 helpt je om meer bewustzijn in deze gebieden te ontwikkelen. Ze versterkt de reeds aanwezige talenten en ervaringen waar we op kunnen bouwen en laat je IN-zien waar je aandacht op gevestigd zou mogen zijn.

Voor wie is de energie van de Jaarmix?
Voor iedereen die meer liefde, dankbaarheid, plezier en gemak in zijn of haar leven wil ervaren is de Jaarmix een prachtige algemene ondersteuning. Het thema van het jaar helpt je om dat wat nu nog niet bewust is, bewust te maken. Daardoor kun je de ballast die als ruis in je leven aanwezig is loslaten en nieuwe keuzes maken die beter bij je passen of respectievelijk jou meer vervullen.

Het is met name geschikt voor jou als je:
 • meer innerlijke rust en harmonie wilt 
 • meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen 
 • jouw ware zelf, jouw authenticiteit wilt ontdekken en uitdragen 
 • vanuit je passie keuzes wilt maken op een makkelijke manier 
 • jouw passie wilt ontdekken 
 • voelt dat je aan een volgende stap toe bent in je ontwikkeling 
 • meer gevoel van veiligheid en innerlijke wijsheid wilt ervaren 
 • er aan toe bent de veranderingen zelf te sturen van binnen in jou 
 • niet meer afhankelijk wilt zijn van het leven wat jou heen en weer gooit
In de jaarmix 2021 zit: Sanat Kumara, Orion, Kuthumi, Hilarion, Vuur, Aartsengel Michaël, Aartsengel Zadkiel, Blauwe straal, Gouden straal, Witte straal.

30mlRaumlicht:


ladromeRuimtes raken vervuild, niet alleen door stof en luchtjes, maar ook energetisch. Je kunt het voelen in de wachtkamer van bijvoorbeeld de huisarts, in het ziekenhuis of op plaatsen waar meningsverschillen en spanningen heersen. Ook in drukke winkels en in het openbaar vervoer is de energie van mensen op je heen voelbaar. Misschien is het je al wel eens opgevallen dat je je onbehaaglijk voelt als er iemand met een `onaangename uitstraling` bij je in de buurt komt.

Heftige emoties hebben een bepaalde trilling die lang in een ruimte blijft hangen. Misschien ben je wel eens bij iemand op visite geweest waar net een flinke ruzie had plaatsgevonden voor je binnen kwam. De ruimte (huiskamer) voelt dan drukkend en onprettig aan, omdat er een bepaalde spanning in de lucht hangt.

Vuil en stof kun je met vegen en poetsen te lijf gaan, maar energetisch vuil zie je niet. Om lucht te zuiveren van deze vervuiling is er Raumlicht. Raumlicht is een vloeistof die door een verstuiver met de onzuivere lucht mengt en een reinigende en harmoniserende eigenschappen heeft. Door de vloeistof eenvoudig in de ruimte te verstuiven klaart de lucht. Je voelt je beter in deze schone en frisse lucht, en het voelt zuurstof rijker waardoor het ademen ook veel makkelijker gaat. Het is net of je grotere ademteugen kan nemen zonder extra moeite.

Raumlicht set: bestaat uit een decoratieve matglazen verstuiver + 30 ml Raumlicht concentraat.
Hiermee is de verstuiver 8 maal te vullen! In de decoratieve verstuiver bevinden zich glaspareltjes die met de energie van Vreugde (Licht Wesen essence) verrijkt zijn.
Je voelt direct verschil als je de verstuiver gebruikt hebt!


Raumlicht concentraat 48:


ladrome
Bijvulling raumlicht flesje van 30 ml
Schoonheidselixer 49 - 30ml:


ladromeRoos van Damascus - de koninging der bloemen Het frisse Rozenblaadjesdestilaat van de Roos van Damascus is een aangenaam milde vochtvasthouder, die sinds honderden jaren als exclusief huidverzorgingsprodukt gewaardeerd wordt.
De zachte, bijna zinnelijke geur is een genot. Voor dit schoonheidselixer wordt alleen hoogwaardig rozenwater van gekontroleerde biologische telers gebruikt.
Door een speciale energetische bewerking wordt het rozenwater verrijkt met de energie van de Seychellen lelie, Smaragd en Parel, Helder Bergkristal, de zilveren en gouden straal van de Elohim, Opaallicht, opgestegen meesters Maria en Lao Tse en Helingsenergie.
De lelie is het toonbeeld voor schoonheid en reinheid, de smaragd (edelsteen) werkt op de regeneratie, gladheid en harmonie van de huid, terwijl de parel het charisma onderstreept.

Het harmoniseert de energetische en stoffelijke kant van het lichaam en ondersteunt:
- het mooi zijn en mooi voelen
- de vreugde van het "gezien" worden
- het kunnen kijken achter het masker en beperkende ideeën
- je eigen stralende wezen ontdekken
- jezelf accepteren en je goed te voelen

Als zuiver natuurproduct wordt het schoonheidselixer zonder synthetische conserverings-, kleur-, of geurstoffen, alcohol en dierproefvrij vervaardigd. Het is in een flacon van 30 ml en 100 ml verkrijgbaar welke voorzien zijn van een mooie goudkleurige verstuiver.
Schoonheidselixer 49 - 100ml:


ladromeRoos van Damascus - de koninging der bloemen Het frisse Rozenblaadjesdestilaat van de Roos van Damascus is een aangenaam milde vochtvasthouder, die sinds honderden jaren als exclusief huidverzorgingsprodukt gewaardeerd wordt. De zachte, bijna zinnelijke geur is een genot.
Voor dit schoonheidselixer wordt alleen hoogwaardig rozenwater van gekontroleerde biologische telers gebruikt.
Door een speciale energetische bewerking wordt het rozenwater verrijkt met de energie van de Seychellen lelie, Smaragd en Parel, Helder Bergkristal, de zilveren en gouden straal van de Elohim, Opaallicht, opgestegen meesters Maria en Lao Tse en Helingsenergie. De lelie is het toonbeeld voor schoonheid en reinheid, de smaragd (edelsteen) werkt op de regeneratie, gladheid en harmonie van de huid, terwijl de parel het charisma onderstreept.

Het harmoniseert de energetische en stoffelijke kant van het lichaam en ondersteunt:
- het mooi zijn en mooi voelen
- de vreugde van het "gezien" worden
- het kunnen kijken achter het masker en beperkende ideeën
- je eigen stralende wezen ontdekken
- jezelf accepteren en je goed te voelen

Als zuiver natuurproduct wordt het schoonheidselixer zonder synthetische conserverings-, kleur-, of geurstoffen, alcohol en dierproefvrij vervaardigd. Het is in een flacon van 30 ml en 100 ml verkrijgbaar welke voorzien zijn van een mooie goudkleurige verstuiver.Sproeikop raumlicht voor de flacon:


ladrome

Vervangbaar onderdeel voor de flacon van Raumlicht en de grote flacon Schoonheidselixer.
Wanneer het niet lukt om de verstuiver (sproeikop) door reinigen goed te laten functioneren, kan een nieuwe sproeikop voor uitkomst zorgen.

Goudkleurige verstuiver voor 100 ml flacon
Zielen essence:


ladromeVerkrijgbaar in olie & tinctuur Seelen essenz (Ziele essence) Goudwater 30 ml verstuiver
de tinctuur werkt op de middelste energielagen (tussen de olie en het kristal in)
– versterkt de verbinding met de ziel
– integreert de meegebrachte talenten en gaven
– versterkt de verbinding met de ondersteunende zielskrachten
In het Goudwater tinctuur werken dezelfde energieën als in de Zielekristal, nl: Aartsengel Rafaël (genezing), Jophiël (verbinding), Zadkiël (integratie) Uriël (visioenen manivesteren), Michaël (bescherming en kracht) en de kracht van de Elohim kleurstralen

Dit jaar staat het thema “doorbraak en het nieuwe stabiliseren” op de voorgrond. Een goede verbinding van de ziel met het zielenplan is daar onmisbaar bij.
Daarom verrast het ons allerminst dat de opdracht kwam om naast de Seelen kristal (Ziele kristal) ook een olie en tinctuur met goudwater te vervaardigen.
De olie versterkt het zielsaandeel in het lichaam, de kristal werkt in de hogere energielagen, de tinctuur met goudwater werkt tussen het energie-gebied van de olie en de kristal.
We hebben de essence enige tijd getest zijn gefascineerd door de werking. De impuls van de Ziel wordt duidelijker waargenomen.
De verbinding met de Ziel wordt bijzonder versterkt van de hoogste energie laag tot in het lichaam wanneer alle 3 de producten tegelijk gebruikt worden.
Daarom hebben we naast de losse olie en tinctuur met goudwater ook sets samengesteld tegen een voordeligere prijs.
Hartenwens essence:


ladromeEssence voor Hartenwensen

Deze essence helpt om wensen te verwerkelijken, nadat ze met het zielsplan afgestemd zijn. Zo herkennen we welke wensen tot ons levensplan behoren en wat de vervulling van deze wensen blokkeert.
De energie maakt het makkelijker aan te nemen wat er is en helpt om in de situatie de mogelijkheden en wegen te herkennen terwijl we ons geborgen en beschermd voelen.

Hartenwens essence bevat de volgende energieën:
blauwe Scheppingsstraal, roze Scheppingsstraal, gouden straal van de Elohim, roze straal van de Elohim, Aartsengel Chamuël, Opgestegen Meesters Pallas Athene, Maria en Aardengel Boom

Verwerkelijk je wensen:
 • Herken wat je hartenwens blokkeert 
 • Laat de harmonie toe met je zielsplan 
 • Ontdek je mogelijkheden en wegen 
 • Neem de volgende stap Ontspan je 30ml
Reizen 39:


ladrome
In het HIER en NU zijn - REIZEN

Samenvatting: Wakker en helder zijn Aanwezig zijn De verbinding met de aura en het lichaam versterken

De REIZEN essence: Versterkt de verbinding tussen het fysieke en fijnstoffelijke lichaam en stabiliseert de aura. Daardoor kan men in situaties, waarin men,naast zichzelf staat of niet helemaal aanwezig is, weer in het lichaam terug keren, aanwezig en wakker zijn. Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen: In welke situatie vind ik het moeilijk om in het hier en nu te zijn, volledig er te zijn?
Zijn er situaties waarin ik liever in dromenland ben dan in de realiteit?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence: De Reizen essence is een mix bestaande uit: Uriël, Boom en Seraphis-Bey.
Zij helpt vaak bij een jetlag: Hiervoor moet de essence voor aanvang van de reis, om de twee uur tijdens de vlucht en na aankomst, in de aura en op de voeten en hoofd verneveld worden.
Een jetlag treedt niet alleen tijdens vliegreizen op, maar ook tijdens lange autoreizen en bij hoge snelheid. De aura en het lichaam zijn dan niet meer stabiel met elkaar verbonden.
Zij helpt ook om 's ochtends bij het wakker worden en na meditaties of innerlijke reizen, weer helder en present te zijn.
Melchizedek tinctuur 43:


ladrome

Koninklijke kracht en waardigheid ontplooien - verantwoording voor je leven en de aarde nemen - spiritualiteit en het gewone leven in samenspraak brengen.


Ra tinctuur 44:


ladrome


Het Goddelijke in het aardse leven.

Null tinctuur 45:


ladrome

De energie van Null is niet afkomstig van een engel of meester, maar uit het centrum van Zijn - ze activeert het eigen Zijnscentrum.


Indigo 46:


ladromeVoor kinderen en bijzondere mensen - om de schatten van de ziel te ontvouwen.

Energie van Lao Tse, Hilarion, St. Germain, Helion, Metatron en Boom.
Het eigen wezen, de vaardigheden en gaves herkennen en ernaar leven - kalm en rustig blijven - de kracht van de innerlijke rust voelen - zichzelf en situaties vanuit verschillende posities bekijken - de plaats in het leven vinden - zijn plek te vinden.

De Indigo essence ondersteunt opgroeiende kinderen om in contact te blijven met de eigen gaves, het levensplan en de ondersteunende geestelijke krachten. Het energiesysteem wordt geharmoniseerd en de verbinding met de bron & de levensenergie wordt versterkt, zodat het eigen energieniveau beter behouden kan worden.
De innerlijke spanning verdwijnt. Elk kind heeft vaardigheden die een goede verbinding met de levensenergie nodig hebben en elk kind heeft nood aan een evenwichtig energiesysteem (ook volwassenen!).

Daarom is deze essence geschikt voor elk kind en voor volswassenen. Vele mensen (en kinderen) hebben bijzondere vaardigheden en gaves.
Deze gaves integreren in het dagelijks leven leidt dikwijls tot innerlijke spanningen, onrust en desoriëntering. Vooral kinderen met een hoog energetisch trillingsniveau lijden hieronder.
Prijzen: zie webshop
Rots in de branding:


ladrome 

Kalm blijven, zelfs wanneer situaties hectisch en stressvol worden.

Keer op keer breekt er hectiek en stress om ons heen uit, soms terecht, soms zonder goede reden.
Wat verrassend is: we laten ons hierdoor beïnvloeden. Ook al weten we dat het hectische tempo ons niet effectiever maakt. Als je je eigen triggers voor hectisch gedrag kent, kan je dit voorkomen.

Als je gemakkelijk door anderen kunt worden beïnvloed, kun je weer kalmeren door het beeld van een rots in de branding te zijn en duidelijke stabiliteit te krijgen.
De LichtWesen® essence Rots in de branding ondersteunt kalmte en helderheid op een energetische manier.

Gebruik als auraspray of op de huid, aura en chakras, zowel als bad- en massagetoepassing.Vonk van vreugde geurspray:


ladrome 

Bevat de energieën van Elhhim kristalijn en Turquoise. Aartsengelen Chamuël en Gebriël.
Integratie Aarde en Opgestegen meester Pallas Athene.

Met de geur van LinAloe.
Touch of oneness tinctuur:


ladrome 

Touch of Oneness helpt je om je zelfbeeld en identiteit te erkennen en te dragen.
Het helpt je je Goddelijk bewustzijn te openen. 

Lichter worden - Leichter werden:


ladrome
Lichter worden; De nieuwe essence van Licht Wesen ondersteunt je lichaam om het ideale figuur te vinden, Ballast los te laten en om beter te verankeren in je lijf en op aarde.
(let op! Hier wordt het ideale figuur van het lichaam bedoeld en niet per definitie zoals in onze voorstelling/wens)

Ze werkt tevens op de volgende thema's:
 • ballast loslaten 
 • blokkades oplossen 
 • de levensenergie harmoniseren 
 • je intensiever met de voedende kracht van de aarde verbinden 
 • de aanwezigheid in het lichaam en het lichaamsbewustzijn verhogen 
 • bescherming

Moedig beginnen geurspray:


ladrome

Deze Speciale essence van LichtWesen geeft moed en kracht in situaties van verandering.


Voor elke verandering, klein of groot, zoals het beginnen van een schoolperiode (helemaal nieuw of na een vakantie), bij verhuizen, veranderingen in je relatie, veranderingen in de werksituatie, in het gezin, enzovoort.

Ze helpt ons om: onze mogelijkheden te herkennen, kansen te benutten, geconcentreerd en alert te zijn (bij het leren), je te verbinden met je weten en wijsheid, kalm te blijven, gevoed te zijn, ons te beschermen. In moedig beginnen werken de energieën van Aartsengel Michael (bescherming), de gele Scheppingsstraal (weten en wijsheid), Boom (stabiliteit en verbinding met 'hemel en aarde'), Angelika (leren), Lao Tse (kalmte) en Maria (gevoed en geborgen voelen). Daarnaast bevat deze geurspray de etherische olie Lin-Aloe.


Mijn communicatie:


ladrome
Mijn communicatie tinctuurspray


Ze laat het samenzijn ontspannen verlopen, verheldert relaties en bevordert de harmonie van lichaam geest en ziel.
Ondersteunt ook het lichamelijk samenzijn, communicatie op celniveau en helpt ego patronen en gebondenheid die een heldere communicatie belemmeren te overwinnen.
De energie in Mijn Communicatie bestaat uit trillingen van de kleur groen, de edelstenen smaragd en bergkristal. Aangevuld met de fijnstofflijke energie van Maria en Aartsengel Michael.

Mijn kalmte:


ladrome
Mijn kalmte tinctuurspray


De energie van Mijn Kalmte geeft rust en stabiliteit. Vooral in stressvolle tijden hebben we daar enorm behoefte aan. Ze versterkt het onderscheidingsvermogen en zorgt voor diepe rust, evenwicht en tevredenheid.
Je (her)vindt innerlijke rust en kalmte. De energie van Mijn Kalmte bestaat uit de trillingen van de kleur blauw, de edelstenen saffier en lapis-lazuli.
Aangevuld met de fijnstofflijke energie van Lao Tse en aardengel Boom.


Mijn kennis:


ladrome
Mijn kennis tinctuurspray


De energie van Mijn Kennis heeft alles te maken met helderheid, zuiverheid en totaliteit.
Ze bevrijd je van beperkende ideeën en gedragspatronen maar versterkt ook je inzicht, intuïtie en de verbinding met je innerlijke wijsheid.Mijn kracht:


ladrome
Mijn kracht tinctuurspray

De energie van Mijn Kracht bestaat uit de trillingen van de kleur rood, de edelstenen granaat en zwarte toermalijn.
Aangevuld met de fijnstofflijke energie van Djwal Khul en Aartsengel Uriël.
Mijn vreugde:


ladrome
Mijn vreugde tinctuurspray

Ze stimuleert wijsheid en logica. Samen met de edelstenen goudtopaas en roze saffier lost ze angst op, verbindt daadkracht met vreugde en laat je innerlijke zon weer schijnen.
De energie van Mijn Vreugde bestaat uit trillingen van de kleur geel, de edelstenen goudtopaas en roze saffier.
Aangevuld met de fijnstofflijke energie van aardengel Zon en Aartsengel Gabriël.


Prijzen: zie webshop

Beschermengel 10cm:


ladromeDe knuffel engel heeft een broertje gekregen, de beschermengel!

Hij is 10 cm groot, van hetzelfde zachte materiaal als de knuffelengel, 100% handgemaakt en daardoor stuk voor stuk uniek! Hij heeft een lusje waarmee hij overal aan bevestigd kan worden.
Ik de verpakking zit een cadeaukaartje waarin je de naam van degene die de engel ontvangt en van wie 'm cadeau geeft kan schrijven.
Met de kracht van Engelen en kleurstralen stabiliseert de beschermengel het energiesysteem en helpt heel goed in moeilijke situaties.

Dankzij de handzame grootte kan hij overal mee naartoe. Ook ideaal voor kinderen als hulp op school of peuterspeelzaal/kinderdagverblijf.
Hang 'm in de auto aan je achteruitkijkspiegel en hij helpt je om rondvliegende stress van/door andere verkeersdeelnemers te weren!
Natuurlijk is de beschermengel van LichtWesen vrij van schadelijke stoffen en wasbaar. Hij voldoet aan de strengste veiligheidseisen zoals het CE-keurmerk laat zien.

Gebruik Knuffel voor kinderen, autohanger.

Besproei de Beschermengel regelmatig met Raumlicht van LichtWesen om de energie van de engel zuiver te houden en energetisch te reinigen.


Wensengel 17cm:


ladrome
De Knuffelengel en Beschermengel hebben gezelschap gekregen; De Wens Engel.


Hij helpt ons om onze wensen te realiseren nadat ze met het zielsplan afgestemd zijn.Zo herkennen we welke wensen bij ons levensplan horen en wat de vervulling van deze wensen blokkeert.
De energie van de wensengel helpt ook om de huidige situatie te accepteren en de mogelijkheden en wegen naar ons doel te zien.
De Wens Engel helpt niet alleen bij één enkele wens, we kunnen hem meerdere wensen tegelijk vragen.
Hij zorgt er ook voor dat we ons veilig voelen en beschermd zijn.

De Wens Engel is 17cm, CE-gekeurd, handgemaakt en is van dezelfde stof gemaakt als de Knuffelengel.
Werkzame energieën in de Wensengel:
net als bij de Knuffelengel en de Beschermengel zit er een zakje met kristalletjes in de Wensengel met de kracht van de blauwe en de roze Scheppingsstraal,
gouden en roze straal van de Elohim, Aartsengel Chamuel, Pallas Athene, Maria en Boom.

Knuffelengel 28cm:


ladrome
Engel…met uitstraling!


Ik ben de knuffelengel van Licht Wesen, aaibaar en zacht. In een kleine Duitse textielwerkplaats word ik liefdevol met de hand gemaakt en ik ben helemaal uniek.
Voor mij worden alleen de beste materialen gebruikt. Vanzelfsprekend voldoe ik aan de strengste kwaliteitseisen zoals mijn CE – merk laat zien.
“Maar ik ben meer dan alleen maar stof en vulling. Ik ben op de wereld gekomen om er te zijn voor kinderen en volwassenen. Om deze opgave goed te vervullen, werd ik met engelenenergie opgeladen.
Deskundigen zullen zeggen dat ik energetisch geladen ben. Daardoor heb ik een heel bijzondere energetische uitstraling, die jouw energiesysteem harmoniseert en stabiliseert.

Met opzet heb ik geen gezicht gekregen, omdat ik jouw heel persoonlijke engel ben en daarom ook een eigen gezicht heb, dat alleen jij kunt zien.
Ik wil er graag voor je zijn als je verdrietig bent, bescherming en geborgenheid nodig hebt of gewoon even wilt knuffelen. Ik zal naar je luisteren als je me je zorgen vertelt.
Als je kracht nodig hebt, neem me dan in je armen. Ik zal je helpen rustig te worden, goed in te slapen en verkwikt te ontwaken. Ik verheug me op jou! “

De knuffelengel bevat de volgende energieën: Aartsengel Raphael (heling), Michael (bescherming), Haniel (opbeuren), Aarde engel Zon (vreugde),
Opgestegen Meester Maria (geborgenheid en gevoed zijn), El Morya (vertrouwen) en Lao Tse (rust en kalmte).
De aardse feiten samengevat:
 • 28 centimeter groot
 • 100% handwerk
 • voldoet aan alle CE veiligheidsvoorschriften
 • wasbaar
LiWe nekkussen:


ladromeKantoorwerk, innerlijke spanning en een verkrampte houding veroorzaken bij veel mensen een spanning in nek en schoudergebied. Simpelweg volkomen ontspannen zou geweldig zijn,-maar hoe? LiWe biedt met haar nekkussen een weldadige optie! Het drievoudig geenergetiseerd kussen vind haar werkzaamheid door harmoniserende natuurkrachten; Edelstenen Kleuren Fijnstoffelijke energie Overal toe te passen De mogelijkheden om het LiWe nekkussen te gebruiken zijn zeer talrijk. Tijdens werk aan je bureau, bij het lezen, tijdens televisiekijken, in de auto (vooral bij lange autoritten!)...

Het kussen ligt zacht in de nek en geeft een gevoel van innerlijke kalmte en diepe ontspanning. Door de stimulerende energie lijkt het net of het gewicht van het kussen de schouders naar beneden duwt. Het kussen leent zich ook prima als oogkussen, op de bovenrug voor extra ontspanning en tijdens meditatie. Ontspannen met de set Bij het LiWe nekkussen krijg je 2 zakjes met edelstenen, die het kussen extra activeren. Deze zijn gevuld met Bergkristallen en/of Rozekwarts.

De edelstenen zijn energetisch gereinigd, geactiveerd en daarnaast van kleur(trillingen) en fijnstoffelijke energie voorzien. De natuurlijke trilling van de edelstenen werken aanvullend op de harmoniserende trilling van het nekkussen. Laat je stemming de keus De Bergkristallen bevorderen oplettendheid, alertheid, helderheid en helpen je in je eigen kracht te komen. De los verkrijgbare zakjes met Rozenkwarts ondersteunen kalmte en innerlijke rust. Afhankelijk of je diep ontspannen wilt zijn, of juist alert en geconcentreerd kies je de soort edelstenen en doe je de zakjes in de daarvoor bestemde ruimte in het nekkussen. Het soepele nekkussen uit zuivere katoen biedt hoog draagcomfort en is wasbaar.

100% Handmatig vervaardigd in Duitsland.
Levensbloem zilver maglite:


ladrome
Werkt harmoniserend en integrerend, maakt de werking van de kristal intenser en structureler.


De werking zou men in de Chinese geneeskunst als verkoelend kenmerken (edelstaal).
Om in het opzetstuk van de kristallamp te gebruiken.


Be present kristal:


ladromeDeze kristal van Licht Wesen herbergt in zich de werking van de Be Present-essence in de vorm van een achthoek.

De 40 mm grote, achthoekige Swarovski-kristal dient als drager voor de Be Present-energie. De achthoek, in het Chinese wijshedenboek 'I Ging' ook wel Bagua genoemd, representeert de harmonie van energieën. Daardoor stabiliseert deze vorm de balans tussen ons persoonlijke leven en de universele energie. De energie van de nieuwe Be Present-kristal ondersteunt het lichaam om bewust en helder te zijn. Het gaat u gemakkelijker af om u in het hier en nu te bewegen en uw volledige aandacht en attentiewaarde aan uw omgeving te schenken.

Zwaarmoedige gedachten en zorgen behoren tot het verleden, blokkades, het zogenaamde 'hokjesdenken' en stress zeggen u vaarwel. U neemt uw omgeving en uw eigen ik bewuster waar. Mensen die de Be Present-kristal op het lichaam dragen lieten weten een totale ontspanning te ondergaan. De innerlijke stress veroorzaakt door prikkels van buitenaf werd minder, zodat deze mensen weer kracht uit zichzelf konden putten. Niet alleen wanneer men meditatie beoefent, maar ook in het gewone alledaagse leven oefent de Be Present-kristal een energie uit waardoor u uw eigen omgeving en uw eigen ik bewuster waarneemt. Het gaat u daardoor makkelijk af om vanuit uw eigen rust te handelen en present te zijn.


De grote (66 mm) Be Present-kristal is ontworpen als ruimtekristal. Deze kristal van 44 mm is prima op het lichaam te dragen of in de broekzak met bijgelevers fluwelen beschermzakje, zodat men doelbewust de fijnstoffelijke energie in lichaam en aura in harmonie doet komen. En natuurlijk is deze Be Present-kristal (met Swarovski) van Licht Wesen ook een prachtig ontwerp om kado te geven!

Beschermsteen:


ladromeWie herkent 't niet? We zijn tot een bepaald besef gekomen van wat we graag in ons leven willen integreren. Echter, al na een paar dagen zijn we ondanks onze inspanningen alweer terug bij de dagelijkse beslommeringen die ons onze pogingen doen vergeten. Wanneer we de visie en het doel direct voor ons zien, hebben we ook wilskracht nodig om dit te realiseren. Daarbij helpt een continue impuls, die ons direct aan ons doel of besef herinnert en die initieert dat innelijk verzet en innerlijke blokkades te overwinnen zijn. Een impuls die ons die 'kick' en ondersteuning geeft om ook daadwerkelijk ons besef of doel in praktijk te brengen. Zo'n ondersteuning is de nieuwe Impuls Button van Licht Wesen!

Een hoogwaardig Swarovski-kristal (20 mm). De Impuls Button is een krachtige begeleider. Doordat hij meerdere malen te gebruiken is door zijn kleefbare achterzijde (circa 7 keer bij schone en vetvrije oppervlakte), kan hij op meerdere oppervlakten gebruikt worden. Bijvoorbeeld op de spiegel, op het beeldscherm van uw pc, de telefoon of op het dashboard in uw auto. En vanaf die plek kan hij daarna weer ergens anders op aangebracht worden. U kunt de Impulser Button dus naar uw werk meenemen of bijvoorbeeld op uw reizen. Bewaart u dan ook het witte folie van de kleefrand, zodat u de Impuls Button in het meegeleverde fluwelen zakje kunt vervoeren. Men kan ook een papiertje aan de Impuls Button hangen, met daarop uw doel geschreven. U wordt dan direct aan uw goede voornemens herinnert.

De Impuls Button is ook bijzonder geliefd bij verliefde paren die de Swarovski-kristal als 'vergeet mij niet' gebruiken. Ook is deze schitterende kristal een uitstekend cadeau voor iemand die u bijzonder lief is! De Impuls Button werkt continue; of we hem nu zien of niet. Zijn kracht is net als de brandstof in een auto. Wij kiezen een doel of visie en de brandstof maakt het mogelijk om dat doel te bereiken. Op dezelfde manier werkt eigenlijk de Impuls Button. U wordt zich van hinderlijke gewoonten bewust en weet hier beter mee om te gaan en uw vaardigheden worden beter zichtbaar. En dat met vrede en liefde, zodat u zich meer en meer bewust bent hoe u bewust en vervult leven kunt.

GEBRUIK: De Impuls Button draagt het Licht Wesen-logo onder de kleeflaag; het teken voor energetische kwaliteit! Draagt u de button in het begin dichtbij uzelf. De Impuls Button zal zich met uw energie verbinden en zal daarna zijn opgave uitvoeren om uw doelstelling of visie in het dagelijks leven te integreren.


Beschermhanger rits mobiel:


ladrome
Een kleine hanger voor aan een ritssluiting, die dezelfde energie bevat als de LichtWesen Beschermsteen. De vorm is een vierkante Swarovski-glashanger met LichtWesen logo.

Hij is 20 mm groot en kan met een Cartierslotje eenvoudig en veilig aan een ritssluiting, handtas, schooltas, agenda of map met ringband,of een sleutelhanger bevestigen.
Eigenlijk aan alles waar je 'm wilt gebruiken!

Werkzame energieën: Aartsengel Michaël, Aardengel Kristal, Opgestegen Meester Djwal Khul, Blauwe en Zilveren straal van de Elohim en zwarte toermalijn.

Hanger balans crystal 60mm:


ladrome
De straling in onze omgeving is duidelijk toegenomen; elektrische apparaten, WiFi, draadloze oplaadpunten, beeldschermen, mobiele telefoons en zendmasten veroorzaken elektromagnetische velden die door steeds meer mensen gevoeld worden met alle invloeden daarvan. De nieuwe LichtWesen Balancer kristal harmoniseert het veld in de omgeving/ruimte zodat verschillende stralingen ons minder belasten.

Dit wordt bevestigd door onze Test-personen die gedurende een periode van van meerdere weken de Balancer-Kristal gebruikten. Ze voelden zich achter de computer doorgaans meer helder en ontspannen. Wanneer de kristal in de slaapkamer hing werden zij meer uitgerust wakker na het slapen.Prijzen: zie webshop

Kaartenset:


Deze kaartenset biedt:

• 85 levensthema’s en innerlijke kwaliteiten
• Beschrijving van de 12 Elohimstralen, de 12 Scheppingsstralen, van 21 Opgestegen Meesters, 9 Aartsengelen, 7 Aardengelen, 12 kleuren en andere ondersteunende krachten
• Vragen die helpen om je eigen situatie beter te begrijpen, innerlijke weerstand te ontdekken en op te lossen
• Oefeningen bij ieder thema, om de innerlijke kwaliteit te versterken
• Aanwijzingen bij de LichtWesen producten

Deze kaartenset helpt je ook de ondersteunende LichtWesen energie te vinden.

Inhoud kaartenset:

• Handboek 220 bladzijden
• 100 kaarten in een aparte doos

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005