LichtWesen essences: andere producten

  LichtWesen meesteressences

LichtWesen Essences helpen om blokkades, onaangename gedragspatronen en ziekten onder ogen te zien en los te laten. Ze helpen je om ontspanning, diepe rust en innerlijke vrede te kunnen ervaren.

LichtWesen Meester Essences ondersteunen je eigen, aanwezige talenten en versterken je innerlijk evenwicht. Zij brengen evenwicht tussen lichaam, geest en ziel. Zodat je vrij en met moed, vreugde en vertrouwen jezelf kan ontplooien.
De LichtWesen essences lossen blokkades en storingen in het energiestysteem op, harmoniseren de energiestroom.

Mensen (en therapeuten) die met deze lichtwezen essences werken ondervinden de zéér krachtige en diepe werking van deze essences. Zij sturen ons dan ook heel regelmatig het positieve resultaat van deze essences. (zie "welke klacht, welke essence" pagina)
Prijzen kan je teruginden op de webshopRaumlicht:


ladromeRuimtes raken vervuild, niet alleen door stof en luchtjes, maar ook energetisch. Je kunt het voelen in de wachtkamer van bijvoorbeeld de huisarts, in het ziekenhuis of op plaatsen waar meningsverschillen en spanningen heersen. Ook in drukke winkels en in het openbaar vervoer is de energie van mensen op je heen voelbaar. Misschien is het je al wel eens opgevallen dat je je onbehaaglijk voelt als er iemand met een `onaangename uitstraling` bij je in de buurt komt.

Heftige emoties hebben een bepaalde trilling die lang in een ruimte blijft hangen. Misschien ben je wel eens bij iemand op visite geweest waar net een flinke ruzie had plaatsgevonden voor je binnen kwam. De ruimte (huiskamer) voelt dan drukkend en onprettig aan, omdat er een bepaalde spanning in de lucht hangt.

Vuil en stof kun je met vegen en poetsen te lijf gaan, maar energetisch vuil zie je niet. Om lucht te zuiveren van deze vervuiling is er Raumlicht. Raumlicht is een vloeistof die door een verstuiver met de onzuivere lucht mengt en een reinigende en harmoniserende eigenschappen heeft. Door de vloeistof eenvoudig in de ruimte te verstuiven klaart de lucht. Je voelt je beter in deze schone en frisse lucht, en het voelt zuurstof rijker waardoor het ademen ook veel makkelijker gaat. Het is net of je grotere ademteugen kan nemen zonder extra moeite.

Raumlicht set: bestaat uit een decoratieve matglazen verstuiver + 30 ml Raumlicht concentraat.
Hiermee is de verstuiver 8 maal te vullen! In de decoratieve verstuiver bevinden zich glaspareltjes die met de energie van Vreugde (Licht Wesen essence) verrijkt zijn.
Je voelt direct verschil als je de verstuiver gebruikt hebt!


Raumlicht concentraat 48:


ladrome
Bijvulling raumlicht flesje van 30 ml
Schoonheidselixer 49 - 30ml:


ladromeRoos van Damascus - de koninging der bloemen Het frisse Rozenblaadjesdestilaat van de Roos van Damascus is een aangenaam milde vochtvasthouder, die sinds honderden jaren als exclusief huidverzorgingsprodukt gewaardeerd wordt.
De zachte, bijna zinnelijke geur is een genot. Voor dit schoonheidselixer wordt alleen hoogwaardig rozenwater van gekontroleerde biologische telers gebruikt.
Door een speciale energetische bewerking wordt het rozenwater verrijkt met de energie van de Seychellen lelie, Smaragd en Parel, Helder Bergkristal, de zilveren en gouden straal van de Elohim, Opaallicht, opgestegen meesters Maria en Lao Tse en Helingsenergie.
De lelie is het toonbeeld voor schoonheid en reinheid, de smaragd (edelsteen) werkt op de regeneratie, gladheid en harmonie van de huid, terwijl de parel het charisma onderstreept.

Het harmoniseert de energetische en stoffelijke kant van het lichaam en ondersteunt:
- het mooi zijn en mooi voelen
- de vreugde van het "gezien" worden
- het kunnen kijken achter het masker en beperkende ideeën
- je eigen stralende wezen ontdekken
- jezelf accepteren en je goed te voelen

Als zuiver natuurproduct wordt het schoonheidselixer zonder synthetische conserverings-, kleur-, of geurstoffen, alcohol en dierproefvrij vervaardigd. Het is in een flacon van 30 ml en 100 ml verkrijgbaar welke voorzien zijn van een mooie goudkleurige verstuiver.
schoonheidselixer 49 - 100ml:


ladromeRoos van Damascus - de koninging der bloemen Het frisse Rozenblaadjesdestilaat van de Roos van Damascus is een aangenaam milde vochtvasthouder, die sinds honderden jaren als exclusief huidverzorgingsprodukt gewaardeerd wordt. De zachte, bijna zinnelijke geur is een genot.
Voor dit schoonheidselixer wordt alleen hoogwaardig rozenwater van gekontroleerde biologische telers gebruikt.
Door een speciale energetische bewerking wordt het rozenwater verrijkt met de energie van de Seychellen lelie, Smaragd en Parel, Helder Bergkristal, de zilveren en gouden straal van de Elohim, Opaallicht, opgestegen meesters Maria en Lao Tse en Helingsenergie. De lelie is het toonbeeld voor schoonheid en reinheid, de smaragd (edelsteen) werkt op de regeneratie, gladheid en harmonie van de huid, terwijl de parel het charisma onderstreept.

Het harmoniseert de energetische en stoffelijke kant van het lichaam en ondersteunt:
- het mooi zijn en mooi voelen
- de vreugde van het "gezien" worden
- het kunnen kijken achter het masker en beperkende ideeën
- je eigen stralende wezen ontdekken
- jezelf accepteren en je goed te voelen

Als zuiver natuurproduct wordt het schoonheidselixer zonder synthetische conserverings-, kleur-, of geurstoffen, alcohol en dierproefvrij vervaardigd. Het is in een flacon van 30 ml en 100 ml verkrijgbaar welke voorzien zijn van een mooie goudkleurige verstuiver.
Zielen essence:


ladromeVerkrijgbaar in olie & tinctuur Seelen essenz (Ziele essence) Goudwater 30 ml verstuiver
de tinctuur werkt op de middelste energielagen (tussen de olie en het kristal in)
– versterkt de verbinding met de ziel
– integreert de meegebrachte talenten en gaven
– versterkt de verbinding met de ondersteunende zielskrachten
In het Goudwater tinctuur werken dezelfde energieën als in de Zielekristal, nl: Aartsengel Rafaël (genezing), Jophiël (verbinding), Zadkiël (integratie) Uriël (visioenen manivesteren), Michaël (bescherming en kracht) en de kracht van de Elohim kleurstralen

Dit jaar staat het thema “doorbraak en het nieuwe stabiliseren” op de voorgrond. Een goede verbinding van de ziel met het zielenplan is daar onmisbaar bij.
Daarom verrast het ons allerminst dat de opdracht kwam om naast de Seelen kristal (Ziele kristal) ook een olie en tinctuur met goudwater te vervaardigen.
De olie versterkt het zielsaandeel in het lichaam, de kristal werkt in de hogere energielagen, de tinctuur met goudwater werkt tussen het energie-gebied van de olie en de kristal.
We hebben de essence enige tijd getest zijn gefascineerd door de werking. De impuls van de Ziel wordt duidelijker waargenomen.
De verbinding met de Ziel wordt bijzonder versterkt van de hoogste energie laag tot in het lichaam wanneer alle 3 de producten tegelijk gebruikt worden.
Daarom hebben we naast de losse olie en tinctuur met goudwater ook sets samengesteld tegen een voordeligere prijs.


Wensengel 17cm:


ladromeDe Knuffelengel en Beschermengel hebben gezelschap gekregen; De Wens Engel.

Hij helpt ons om onze wensen te realiseren nadat ze met het zielsplan afgestemd zijn.Zo herkennen we welke wensen bij ons levensplan horen en wat de vervulling van deze wensen blokkeert.
De energie van de wensengel helpt ook om de huidige situatie te accepteren en de mogelijkheden en wegen naar ons doel te zien.
De Wens Engel helpt niet alleen bij één enkele wens, we kunnen hem meerdere wensen tegelijk vragen.
Hij zorgt er ook voor dat we ons veilig voelen en beschermd zijn.

De Wens Engel is 17cm, CE-gekeurd, handgemaakt en is van dezelfde stof gemaakt als de Knuffelengel.
Werkzame energieën in de Wensengel:
net als bij de Knuffelengel en de Beschermengel zit er een zakje met kristalletjes in de Wensengel met de kracht van de blauwe en de roze Scheppingsstraal,
gouden en roze straal van de Elohim, Aartsengel Chamuel, Pallas Athene, Maria en Boom.
Knuffelengel 28cm:


ladromeEngel…met uitstraling!
Ik ben de knuffelengel van Licht Wesen, aaibaar en zacht. In een kleine Duitse textielwerkplaats word ik liefdevol met de hand gemaakt en ik ben helemaal uniek.
Voor mij worden alleen de beste materialen gebruikt. Vanzelfsprekend voldoe ik aan de strengste kwaliteitseisen zoals mijn CE – merk laat zien.
“Maar ik ben meer dan alleen maar stof en vulling. Ik ben op de wereld gekomen om er te zijn voor kinderen en volwassenen. Om deze opgave goed te vervullen, werd ik met engelenenergie opgeladen.
Deskundigen zullen zeggen dat ik energetisch geladen ben. Daardoor heb ik een heel bijzondere energetische uitstraling, die jouw energiesysteem harmoniseert en stabiliseert.

Met opzet heb ik geen gezicht gekregen, omdat ik jouw heel persoonlijke engel ben en daarom ook een eigen gezicht heb, dat alleen jij kunt zien.
Ik wil er graag voor je zijn als je verdrietig bent, bescherming en geborgenheid nodig hebt of gewoon even wilt knuffelen. Ik zal naar je luisteren als je me je zorgen vertelt.
Als je kracht nodig hebt, neem me dan in je armen. Ik zal je helpen rustig te worden, goed in te slapen en verkwikt te ontwaken. Ik verheug me op jou! “

De knuffelengel bevat de volgende energieën: Aartsengel Raphael (heling), Michael (bescherming), Haniel (opbeuren), Aarde engel Zon (vreugde),
Opgestegen Meester Maria (geborgenheid en gevoed zijn), El Morya (vertrouwen) en Lao Tse (rust en kalmte).

De aardse feiten samengevat:
28 centimeter groot
100% handwerk
voldoet aan alle CE veiligheidsvoorschriften
wasbaar


Raumlicht:


ladromeRuimtes raken vervuild, niet alleen door stof en luchtjes, maar ook energetisch. Je kunt het voelen in de wachtkamer van bijvoorbeeld de huisarts, in het ziekenhuis of op plaatsen waar meningsverschillen en spanningen heersen. Ook in drukke winkels en in het openbaar vervoer is de energie van mensen op je heen voelbaar. Misschien is het je al wel eens opgevallen dat je je onbehaaglijk voelt als er iemand met een `onaangename uitstraling` bij je in de buurt komt.

Heftige emoties hebben een bepaalde trilling die lang in een ruimte blijft hangen. Misschien ben je wel eens bij iemand op visite geweest waar net een flinke ruzie had plaatsgevonden voor je binnen kwam. De ruimte (huiskamer) voelt dan drukkend en onprettig aan, omdat er een bepaalde spanning in de lucht hangt.

Vuil en stof kun je met vegen en poetsen te lijf gaan, maar energetisch vuil zie je niet. Om lucht te zuiveren van deze vervuiling is er Raumlicht. Raumlicht is een vloeistof die door een verstuiver met de onzuivere lucht mengt en een reinigende en harmoniserende eigenschappen heeft. Door de vloeistof eenvoudig in de ruimte te verstuiven klaart de lucht. Je voelt je beter in deze schone en frisse lucht, en het voelt zuurstof rijker waardoor het ademen ook veel makkelijker gaat. Het is net of je grotere ademteugen kan nemen zonder extra moeite.

Raumlicht set: bestaat uit een decoratieve matglazen verstuiver + 30 ml Raumlicht concentraat.
Hiermee is de verstuiver 8 maal te vullen! In de decoratieve verstuiver bevinden zich glaspareltjes die met de energie van Vreugde (Licht Wesen essence) verrijkt zijn.
Je voelt direct verschil als je de verstuiver gebruikt hebt!Pagina in opbouw.  Weldra alle speciale & andere LichtWesen artikelen uitleg hier terug te vinden.  Momenteel kan je deze artikelen met hun uitleg op de webshop terugvinden.
Bedankt voor uw begrip.

Prijzen kan je teruginden op de webshop

Kaartenset:


Deze kaartenset biedt:

• 85 levensthema’s en innerlijke kwaliteiten
• Beschrijving van de 12 Elohimstralen, de 12 Scheppingsstralen, van 21 Opgestegen Meesters, 9 Aartsengelen, 7 Aardengelen, 12 kleuren en andere ondersteunende krachten
• Vragen die helpen om je eigen situatie beter te begrijpen, innerlijke weerstand te ontdekken en op te lossen
• Oefeningen bij ieder thema, om de innerlijke kwaliteit te versterken
• Aanwijzingen bij de LichtWesen producten

Deze kaartenset helpt je ook de ondersteunende LichtWesen energie te vinden.

Inhoud kaartenset:

• Handboek 220 bladzijden
• 100 kaarten in een aparte doosPrijzen kan je teruginden op de webshopCopyright © Valérie's Aroma-atielier Sinds 2005