LichtWesen essences: gebruik


 

LichtWesen meesteressences gebruik


LichtWesen Essences helpen om blokkades, gedragspatronen en ziekten bij jezelf te herkennen en te leren loslaten. Ze helpen je om ontspanning, diepe rust en innerlijke vrede te vinden. De trillingen van de LichtWesen meester essences zijn in harmonie met de huidige.Hoe gebruik je de LichtWesen essences?


Hoe gebruik je de LichtWesen essences en de Elohim?

Tinctuur: twee tot meerdere keren daags (naar behoefte & gevoel) op het lichaam verstuiven (het aura) en in de mondholte verstuiven.

Elohim olie:

Methode 1:
neem 30 ml basis olie (bvb zoete amandelolie), doe daar 3 druppels van de olie in.
Smeer van dit mengsel 's ochtends en 's avonds en naar behoefte, enige druppels op het lichaam.
Laat je hierbij door je intuïtie leiden. Algemene punten zijn: de polsen en de halswervel.
Denk erom dat olie vlekken op de kleding kan geven.

Methode 2:
Verdamp in een geurverdamper of aromalamp enkele druppels van de olie.


Je mag methode 1 en 2 samen combineren.

De etherische olie van de Elohim serie is uitsluitend zeer zuivere etherische olie. De kwaliteit van de olie is de hoogst mogelijke standaard, zodat de zeer hoge trilling van de Elohim in deze draagstof opgeslagen kan worden. Wij adviseren om de etherische olie uitsluitend uitwendig te gebruiken en voorzichtig te zijn met het onverdund op de huid aanbrengen!

Elohim kristalhart:

Kristallen zijn een fantastisch opslag medium! Ze gaan niet leeg en raken niet op zoals een flesje doet.
De energie resoneert via het kristal en door de hoge zuiverheid van het veredelde (loodvrije) kristalglas en de kristallijne structuur kunnen grote hoeveelheden energie en informatie opgeslagen worden.
Door het speciale energetiserings-procédé behoeven deze kristallen niet energetisch gereinigd of opgeladen te worden.
Zij kunnen geen andere energie aannemen NA dit procédé, het is dus veilig om iemand anders de kristal in de hand te geven of een ander ermee te behandelen.
Kristallen kunnen als sieraad aan een ketting gedragen worden, in de (broek)zak of (voor de dames) in de BH. Zij zijn echter wel breekbaar.
LichtWesen essences:

Al de LichtWesen essences zijn verkrijgbaar als Tinctuur (water-alcohol mix als drager) en als olie (olie mix van meerdere basisoliën met etherische olie als drager). De Aartsengel- en Integratie essences kan je bestellen in de vorm van tinctuur spray en geurspray.
De geuren in de Engelparfums en geurspray's zijn op basis van de natuurlijke geuren van etherische oliën.

Tinctuur:
2 tot meerdere keren daags (naar behoefte & gevoel) op het lichaam aangebrengen (het aura) en in de mondholte verstuiven.

Olie:
Van de olie smeer je 's ochtends en 's avonds (behalve nr. 10, deze gebruik je alléén in de ochtend) en naar behoefte, enige druppels op je lichaam.
Laat je hierbij door je intuïtie leiden. Algemene punten zijn: de polsen en de halswervel.
Denk erom dat olie vlekken op de kleding kan geven.


Olie
De olie kan uitsluitend uitwendig gebruikt worden en heeft door de meer verdichte energie een lagere trilling van dezelfde kracht en informatie van de Engel of Opgestegen Meester.
Dit resoneert meer met de lagere gebieden in de aura, wat voor mensen die snel in hun hoofd vluchten een meer passende ondersteuning kan zijn.
De olie is verrijkt met etherische olie om de energie van de Engel of Meester zodat het bewustzijn extra ontvankelijk wordt voor de verandering in trilling.

• Tinctuur spray of essence
Is een water en bio-alcohol oplossing en dus een andere draagstof met een andere trilling.
De energie is gelijk aan kracht en informatie maar resoneert meer met de hogere gebieden in de aura.
Door de zuiverheid kan een tinctuur of essence zowel in-als uitwendig gebruikt worden.
Het één werkt niet sneller of sterker als het ander, de energie verbind en vermengt zich in ons energieveld en dat bestrijkt alle lichamen van onze aura (inclusief ons fysieke lichaam).
Scheppingsstralen:

De twaalf Scheppingsstralen zijn werkzaam in spray's, kristallen en zirkonia's in sieraden.

Iedere kleurstraal geeft een andere energetische impuls, werkt op een ander thema, en stuurt andere trillingsinformatie.
Met hun fijnstoffelijke impulsen zuiveren, verhelderen, harmoniseren, ontspannen en stabiliseren de Scheppingsstralen het lichamelijk energiesysteem op alle trillingsniveau's.

De in de Scheppingsstralen vastgelegde impulsen van de Elohim, Aartsengelen, opgestegen Meesters, planten en edelstenen werken niet zo diepgaand als bij rechtstreekse toepassing van deze krachten, want hun belangrijkste opdracht is te integreren en 'hemel en aarde' te verbinden.


De geurspray:
2 tot meerdere keren daags (naar behoefte & gevoel) op het lichaam (het aura) verstuiven.De geurspray is een tinctuur met etherische olie toegevoegd. De vluchtige olie werkt ook op de hogere energie gebieden in de aura net als de essence van water en bio-alcohol.
Door toevoeging van de ‘geur’ ontstaat er een meer toetsbaar bewustzijn. Je reageert op geur door iets aangenaam te vinden of juist heel onaangenaam.
Beide reacties geven vaak aan dat er een onbalans is van deze energie.
De uitgekozen etherische olie is met zorg gekozen om in het verlengde van het thema van de Engel of Meester te werken, zo onderstreept de geur nogmaals de informatie van de energie via de receptoren in de neus en de hersenen. (een geurspray is uitsluitend voor uitwendig gebruik)Hoe kies ik de juiste essence?


Je kan geen verkeerde essence kiezen of gebruiken. Elke essence vertegenwoordigt een thema. Wanneer men geen probleem met dit thema meer heeft, stabiliseert en versterkt de essence deze vaardigheid.
Naast het doelgericht ontwikkelen van de vaardigheden, kunnen de essences ook gebruikt worden, om de volgende opgaven beter te leren.
En dan kiest men voor dit thema (situatie, ziekte, gedragspatronen) de passende essence, het beste met behulp van de kaartenset.Toepassingen:


Reiniging
Ter reiniging van de aura, ruimtes en edelstenen kun je vooral de energieën van Seraphis Bey en Aartsengel Michaël gebruiken. Wrijf enkele druppels olie in de handpalmen en laat deze energie naar de aura, ruimtes of edelstenen stromen.
De tinctuur verstuif je onmiddellijk in hat aura, ruimte of op de edelsteen.
De energieën van Seraphis Bey en Michaël neutraliseren onaangename en belastende energieën en in het bijzonder verkrijgen edelstenen hun kracht terug.


Het opladen van ruimten
De essences kunnen gebruikt worden om een ruimte op te laden. Daarvoor wrijf je enkele druppels in je handpalmen en ga je daarmee door de ruimte of je verstuift de tinctuur direct in de ruimte.
Je kan ook via een aromastream de tinctuur in de ruimte stuwen. (zie menuknop aromatherapie - geurbranders voor uitleg over dit toestel)


Badtherapie
Doe enkele druppels olie in een glaasje melk en meng deze combinatie. Daarna vermeng je deze substatie in het badwater. Voeg geen badschuim toe.
De tinctuur kan je op dezelfde wijze toevoegen aan het badwater of je kan deze eerst op grof zout verstuiven.
Het zout haalt belastende energieën uit de aura.
Neem grof zout en doe enkele druppels olie of tinctuur op het zout. Strooi dan het zout in het badwater. Het beste is zee- of kristalzout.


Wat zijn LichtWesen meesteressences?

Deze essences werken door de trilling van geestelijke wezens: de trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters. Deze geestelijke wezens ondersteunen de mensen op zijn weg.
Zij helpen, het eigen Zijn en de levensweg bewust te zien en talenten te ontplooien.
De LichtWesen essences werken omdat de trilling van deze wezens aan water, olie en/of alcohol gebonden wordt.
Hierdoor wordt de energie aan het fijnstoffelijk energiesysteem doorgegeven. Ook dieren en planten bezitten een fijnstoffelijk deel en kunnen de LichtWesen essences gebruiken. Eveneens werkt deze energie in ruimtes en gebieden. Er ontstaat een harmoniserende stroom van energie. Men hoeft niet in de werking te geloven. De energetische werking werd door middel van aurafoto's, Kirlianfoto's, hersen golfmetingen en met andere methoden bewezen.


Hoe worden de essences bereid?

Alle producten van LichtWesen (kristallen & essences) worden door een 7-stappen proces met energie geladen.

De stappen houden (onder meer) in dat er gereinigd, geënergetiseerd en beveiligd word.
Juist doordat alles in 2 fases gereinigd word en in meerdere lagen beveiligd word tegen invloeden van buitenaf, kunnen ze de kwaliteit garanderen.
De LichtWesen producten zijn zelfs beveiligd tegen de continue 2 watt van een GSM - onze mobiele telefoon, dus dat kan gewoon bij elkaar in een handtas.

De energie in de producten wordt door middel van channeling aan de producten gekoppeld. Wat er gechanneld word is de energie van de betreffende Engel, Opgestegen Meester of kleurstraal.
Ze kiezen de engelen niet zelf, de engelen geven zelf aan wat er, en wanneer er, een nieuwe energie aan de mensen aangeboden mag worden.

Door de zuivere afstemming met de energie van de engel zelf, zit er niets van hen (de mensen van LichtWesen) als personen in.
Het gaat dus niet om hun visie van Aartsengel Michael (bijvoorbeeld), maar om de zuivere intentie en les van Aartsengel Michael zelf.
De producten werken dus als een soort telefoonlijn naar de betreffende Engel of Opgestegen Meester zodat er geen ruis kan ontstaan.

Iedere Engel of Opgestegen Meester staat voor een thema of levensles. Zo is elke energie verschillend en kunnen zij ons op de juiste wijze, die op dat moment het meest passend is voor ons in onze situatie, ondersteunen.
Soms lijken verschillende levenslessen elkaar te overlappen, en toch is er altijd net een klein onderscheid waardoor de één een betere ingang en aansluiting is dan de ander.


Wat is die geestelijke wereld, wat zijn geestelijke wezens?


Naast de materiële wereld is er nog een fijnstoffelijk gebied: ons lichaam bestaat uit materiële en fijnstoffelijke energetische deeltjes.
De aarde bezit naast de materiële verschijnselen zoals gesteenten, planten en dieren, eveneens een energieveld met krachtlijnen en krachtplaatsen. En er zijn fijnstoffelijke gebieden waarin geestelijke wezens bestaan, die geen materieel, fysiek lichaam bezitten maar uitsluitend uit fijnstoffelijke trillingen bestaan. De meest bekende zijn de engelen.
Vele van deze wezens begeleiden de mensen op hun weg van ontwikkeling. Zij staan hen terzijde (zoals een beschermengel) of geven een impuls voor de ontwikkeling van zijn innerlijke kwaliteiten en talenten. Zij ondersteunen ons om moeilijkheden en opdrachten meester te worden, bewust te leven en zich het ware Zijn, de goddelijke vonk, het eigen wezen te herinneren.
Tot deze helpende wezens behoren de Opgestegen Meesters, Engelen, Aartsengelen en Aardengelen. Hoewel zij geen fysiek lichaam bezitten en daarom voor de meeste mensen niet zichtbaar zijn, kan hun werking en hun energie beleefd en ervaren worden.
De in de LichtWesen boeken en kaartenset beschreven aanwezige wezens ondersteunen idereen die hen om hulp vraagt. En deze hulp geschiedt op verschillende manieren: soms ervaart men een directe verandering van het innerlijk Zijn, soms verandert de situatie, men heeft een gesprek dat helpt of men ontdekt een 'gereedschap'. De LichtWezen essences zijn zulke 'gereedschappen'. Zij zijn een geschenk van de geestelijke wereld, uit het geestenrijk, die ons ondersteunen bewust te leven.
In de LichtWesen essences is de trilling van deze wezens aan de materie gebonden.


De werking van de LichtWesen essences op lichaam en gezondheid


Ziekte is een signaal. Het lichaam wil je duidelijk maken dat er iets in het leven niet goed is. Tegelijkertijd laat de ziekte ook een weg zien om 'heel' te worden, laat zien wat er ontbreekt, om weer compleet te worden. De lichamelijk storing is verbonden met een geblokkeerde of in disharmonie zijnde energiestroming. Energetische storingen kan men ook waarnemen als storingen in gevoelens en welbevinden.
LichtWesen essences lossen energetische blokkades op, harmoniseren het energiesysteem, maken de leersituaties bewust en ondersteunen de geestelijke groei. Daardoor wordt de zin van ziek zijn zichtbaar, de energie begint weer in harmonie te stromen.
Het lichaam kan weer helen. LichtWesen essences werken niet zoals medicijnen op het fysieke lichaam. Men kan ze ook niet op symptomen uitkiezen en gebruiken, omdat verschillende leersituaties bij een zelfde ziektebeeld kunnen horen.
Bijvoorbeeld: de een lijdt aan hoge bloeddruk, omdat hij gevoelens en tranen onderdrukt en dit zoals in een snelkookpan tot steeds hogere, innerlijke druk brengt. In dit geval is de leersituatie, de gevoelens te laten stromen, nr.4 Kwan Yin - Overgave en medegevoel. De ander is heel sensitief en heeft problemen met eigen grenzen stellen. Om minder van anderen te voelen, rookt hij en meet zich een vetpantser aan door overvloedig te eten. Helaas belast dit de bloedsomloop en de lever, wat tot hoge bloeddruk leidt. Hem zou nr. 1 - Maha Chohan - Innerlijke wijsheid ondersteunen. Daarom is het belangrijk om via de kaartenset en/of een online lichtwezen consult te kiezen.Er zijn verschillende producten met verschillende toepassingen.

• Olie
De olie kan uitsluitend uitwendig gebruikt worden en heeft door de meer verdichte energie een lagere trilling van dezelfde kracht en informatie van de Engel of Opgestegen Meester.
Dit resoneert meer met de lagere gebieden in de aura, wat voor mensen die snel in hun hoofd vluchten een meer passende ondersteuning kan zijn.
De olie is verrijkt met etherische olie om de energie van de Engel of Meester zodat het bewustzijn extra ontvankelijk wordt voor de verandering in trilling.

• Tinctuur spray of essence
Is een water en bio-alcohol oplossing en dus een andere draagstof met een andere trilling.
De energie is gelijk aan kracht en informatie maar resoneert meer met de hogere gebieden in de aura.
Door de zuiverheid kan een tinctuur of essence zowel in-als uitwendig gebruikt worden.
Het één werkt niet sneller of sterker als het ander, de energie verbind en vermengt zich in ons energieveld en dat bestrijkt alle lichamen van onze aura (inclusief ons fysieke lichaam).

• Geurspray
De geurspray is een tinctuur met etherische olie toegevoegd. De vluchtige olie werkt ook op de hogere energie gebieden in de aura net als de essence van water en bio-alcohol.
Door toevoeging van de ‘geur’ ontstaat er een meer toetsbaar bewustzijn. Je reageert op geur door iets aangenaam te vinden of juist heel onaangenaam.
Beide reacties geven vaak aan dat er een onbalans is van deze energie.
De uitgekozen etherische olie is met zorg gekozen om in het verlengde van het thema van de Engel of Meester te werken, zo onderstreept de geur nogmaals de informatie van de energie via de receptoren in de neus en de hersenen. (een geurspray is uitsluitend voor uitwendig gebruik)

• Etherische Olie
De etherische olie van de Elohim serie is uitsluitend zeer zuivere etherische olie. De kwaliteit van de olie is de hoogst mogelijke standaard, zodat de zeer hoge trilling van de Elohim in deze draagstof opgeslagen kan worden. Wij adviseren om de etherische olie uitsluitend uitwendig te gebruiken en voorzichtig te zijn met het onverdund op de huid aanbrengen!

• Kristal
Kristallen zijn een fantastisch opslag medium! Ze gaan niet leeg en raken niet op zoals een flesje doet.
De energie resoneert via het kristal en door de hoge zuiverheid van het veredelde (loodvrije) kristalglas en de kristallijne structuur kunnen grote hoeveelheden energie en informatie opgeslagen worden.
Door het speciale energetiserings-procédé behoeven deze kristallen niet energetisch gereinigd of opgeladen te worden.
Zij kunnen geen andere energie aannemen NA dit procédé, het is dus veilig om iemand anders de kristal in de hand te geven of een ander ermee te behandelen.
Kristallen kunnen als sieraad aan een ketting gedragen worden, in de (broek)zak of (voor de dames) in de BH. Zij zijn echter wel breekbaar.

• Lichaamskristal
De kleine Lichaamskristallen hebben op dezelfde manier, als boven bij kristallen beschreven, een groot opslag vermogen.
De lichaamskristallen zijn in verhouding tot de hartvormige kristallen veel kleiner en hebben qua hoeveelheid energie een even sterke werking als de ‘grote’ kristallen wanneer ze op het lichaam bevestigd worden op bijvoorbeeld chakra’s, meridianen of acupunctuurpunten.

• Zirkonia
Zirkonia’s zijn gelijk in opslagcapaciteit als de hart- en druppelvormige kristallen. Door de speciale structuur is het op dit moment de energiedrager met hoogste opslag mogelijkheid.
Ook de zirkonia’s zijn bedoeld om als sieraad te dragen en door de zilveren omvatting wordt de energie met enorme snelheid het energiesysteem in geleid.

• Glasparels
Glasparels zijn de dragers van de werkzame energieën in de Raumlicht verstuiver, het Nekkussen en de Knuffel, Bescherm en Wens Engelen.
Kaartenset:


Deze kaartenset biedt:

• 85 levensthema’s en innerlijke kwaliteiten
• Beschrijving van de 12 Elohimstralen, de 12 Scheppingsstralen, van 21 Opgestegen Meesters, 9 Aartsengelen, 7 Aardengelen, 12 kleuren en andere ondersteunende krachten
• Vragen die helpen om je eigen situatie beter te begrijpen, innerlijke weerstand te ontdekken en op te lossen
• Oefeningen bij ieder thema, om de innerlijke kwaliteit te versterken
• Aanwijzingen bij de LichtWesen producten

Deze kaartenset helpt je ook de ondersteunende LichtWesen energie te vinden.

Inhoud kaartenset:

• Handboek 220 bladzijden
• 100 kaarten in een aparte doosPrijzen: zie webshop


Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005