Overzicht LichtWesen producten

 

Meesteressences:


ladromeLichtWesen Essences helpen om blokkades, onaangename gedragspatronen en ziekten onder ogen te zien en los te laten. Ze helpen je om ontspanning, diepe rust en innerlijke vrede te kunnen ervaren.

LichtWesen Meester Essences ondersteunen je eigen, aanwezige talenten en versterken je innerlijk evenwicht. Zij brengen evenwicht tussen lichaam, geest en ziel. Zodat je vrij en met moed, vreugde en vertrouwen jezelf kan ontplooien.
De LichtWesen essences lossen blokkades en storingen in het energiestysteem op, harmoniseren de energiestroom.

Mensen (en therapeuten) die met deze lichtwezen essences werken ondervinden de zéér krachtige en diepe werking van deze essences. Zij sturen ons dan ook heel regelmatig het positieve resultaat van deze essences. (zie "welke klacht, welke essence" pagina)Wil je LichtWesen Meesteressences kopen ? Kies hier in de shop.
Aartsengelen:


volatile LichtWesen Essences helpen om blokkades, onaangename gedragspatronen en ziekten onder ogen te zien en los te laten. Ze helpen je om ontspanning, diepe rust en innerlijke vrede te kunnen ervaren.

LichtWesen Meester Essences ondersteunen je eigen, aanwezige talenten en versterken je innerlijk evenwicht. Zij brengen evenwicht tussen lichaam, geest en ziel. Zodat je vrij en met moed, vreugde en vertrouwen jezelf kan ontplooien.
De LichtWesen essences lossen blokkades en storingen in het energiestysteem op, harmoniseren de energiestroom.

Mensen (en therapeuten) die met deze lichtwezen essences werken ondervinden de zéér krachtige en diepe werking van deze essences. Zij sturen ons dan ook heel regelmatig het positieve resultaat van deze essences. (zie "welke klacht, welke essence" pagina)
Wil je LichtWesen Aartsengelen kopen ? Kies hier in de shop.
Integratie-essences:


lichtwesenDe essences van de Aardengelen ondersteunen het lichaam zich aan een hogere trilling aan te passen en deze te integreren.
Zij harmoniseren en stabiliseren de verbinding tussen het fijnstoffelijke- en fysieke lichaam en helpen, de meegenomen vaardigheden en karaktereigenschappen neer te zetten.


Wil je LichtWesen Integratie-essences kopen ? Kies hier in de shop.
Scheppingsstralen:


ladrome

De 12 Scheppingsstralen bevatten de goddelijke principes van het hoogste trillingsniveau tot in het stoffelijke bereik.

In hen werken alle ordenende krachten van de Schepping: de Elohim, de Aartsengelen en Engelen, de opgestegen Meesters en Natuurwezens en de krachten van planten en edelstenen.
De Scheppingsstralen werken als kleurstralen, 12 goddelijke principes weerspiegelen zich in 12 kleuren.

Wil je LichtWesen Scheppingsstralen kopen ? Kies hier in de shop.

Elohim engelen:


volatile

Kristallen, etherische olie en sieraden met de kleurstralen van de Elohim.


De stralende kracht van de Elohim voor je lichtende Zelf De engelen van de Elohim zijn machtige wezens met een hoge trilling.
Ze worden de "Lichtenden" genoemd en zijn de "Hoeders van de orde van het Licht". Ze belichamen goddelijke principes en beschikken over een enorme kracht tot transformatie.
Met hun kleurstralen kunnen ze onnavolgbaar krachtig werken. Omdat de Elohim in de engelenhiërarchie boven de aartsengelen staan en bovendien de kracht van genade gebruiken, is hun werking sneller, krachtiger en meer genezend als die van andere engelen.

In deze tijd van verandering staan zij ons krachtig terzijde.

De energie van de Elohim verlicht energetische blokkades, karma en begrenzende structuren tot aan hun ontstaan.
Ze bevrijdt van gedachtepatronen, gedragingen, ongemakken en gebondenheid, die je belasten en inperken.


Met de lichtende kracht van de Elohim kun je geheeld en genezen worden, je bestemming vinden, je mogelijkheden ontplooien.


Wil je Elohim engelen kopen ? Kies hier in de shop.Raumlicht & andere producten:


volatile
Om lucht te zuiveren van energetische vervuiling is er Raumlicht.
Raumlicht is een vloeistof die door een verstuiver met de onzuivere lucht mengt en een reinigende en harmoniserende eigenschappen heeft.
Door de vloeistof eenvoudig in de ruimte te verstuiven klaart de lucht.

Verder kan je hier alle andere speciale LichtWesen artikelen terugvinden. Bvb de Beschermengel, knuffelengel, wensengel, Zielen essence, nekkussen, Ra, ...

Wil je Raumlicht & andere prducten kopen ? Kies hier in de shop.

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005