Ayurvedische kruiden 

 

Himalaya 

aromatherapie

Prijzen kan je terugvinden op de webshop


aromatherapie
Gasex:

Een gezonde spijsvertering.

Iedereen heeft weleens last van ongemak na het eten. Na de maaltijd een zwaar gevoel op de maag. Al eeuwenlang worden hierbij de kruiden van Gasex gebruikt. Deze werkzame combinatie van spijsverterende kruiden en schelppoeder ondersteunt de maagwerking, brengt de vertering weer op gang en helpt bij maagsap. Gasex geeft zo verlichting na een overvloedige maaltijd.

Enkele tabletten zijn al genoeg voor snel resultaat.
- geeft verlichting na zware maaltijden
- bevordert de spijsvertering en beschermt de maagwand

Gebruiksaanwijzing van Himalaya Gasex: 2-3 tabletten na elke maaltijd met water innemen.

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten: Aconitum palmatum 130 mg; Schelppoeder, slak (Cowrie bhasma) 64 mg; Schelppoeder, slak (Shankh bhasma) 64 mg; Embelia (Embelia ribes) 44 mg; Triphala 44 mg; Gember (Zingiber officinale) 44 mg; Zwarte peper (Piper nigrum) 38 mg


aromatherapie


Liv 52:

Himalaya Liv.52 ondersteunt de reinigende werking van de lever. Het stimuleert de afbraak van afvalstoffen in de lever zoals alcohol, vetten en nicotine.
Liv.52 beschermt de lever tegen schadelijke stoffen uit medicijnen, alcohol en voeding. Het stimuleert de vetverbranding en helpt bij afvallen.

Werking:
· Ondersteunt de reinigende werking van de lever
· Stimuleert de afbraak van afvalstoffen
· Beschermt tegen schadelijke stoffen
· Stimuleert de vetverbranding
Bestanddelen in Liv.52 hebben een positieve invloed op de lever en galblaas. Liv.52 is speciaal ontwikkeld om de reinigende werking en de omzetfuncties van de lever te ondersteunen. en bevordert de opname van vitaminen en mineralen.

Werkzame kruiden:

· Kappertjesplant
· Wilde Cichorei
· Mandur bhasma
· Kakamachi
· Arjuna
· Senna
· Duizendblad
· Franse tamarisk

Gebruik: 2-3 tabletten na elke maaltijd met water innemen.
Bijwerkingen: Het wordt afgeraden om te nemen tijdens de zwangerschap.
aromatherapieSeptilin:

Gezonde luchtwegen.

Een natuurlijk middel voor een doelmatige ademhaling. Gebruik de plantenextracten van Septilin om vrijer te ademen. Het middel helpt snel en van binnenuit en heeft een zuiverende invloed op keel en neus. Bovendien stimuleert Septilin het immuunsysteem. Dat zorgt voor meer weerstand, waardoor de luchtwegen goed bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Septilin Himalaya versterkt het immuunsysteem van je lichaam. Het helpt bij het tegengaan van een groot aantal onstekingsverschijnselen in het gehele lichaam.

- zuivert de luchtwegen
- ondersteunt het afweersysteem
- vrijer kunnen ademen

Gebruiksaanwijzing Himalaya Septilin: 2 maal daags 1-2 tabletten met water innemen. Daarna 1x per dag 1 tablet ter ondersteuning. Septilin kan zonder bezwaar gedurende langere periode worden gebruikt. Bijwerkingen: Het wordt afgeraden om Septilin te nemen in het begin van de zwangerschap. Verder geen bijwerkingen bekend. Geschikt voor veganisten.

Samenstelling per tablet: Mirreboom (galsamcodendron mukul) gezuiverd: 0,162 g; Maharasnadi quath: 65 mg; Guduchi (tinospora cordofolia): 49 mg; Rubia cordifolia: 32 mg; Schelppoeder (slak, shankh bhasma): 32 mg; Indiase kruisbes (emblica officinalis): 16 mg; Moringa pterygosperma: 16 mg; Zoethout (glycyrrhiza glabra): 6 mg.
Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005