Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

NIEUW 5D frequenty lijn DGL

15/01/2021
door Valérie Truyts Truyts

Een nieuwe 5D lijn van De Groene Linde ... 11 prachtige energieën...

5D Light Frequency aurasprays DGL
In deze tijd is het voor veel mensen niet bij te houden, de frequentie verhogingen die we in een rap tempo maken. We zitten in een collectieve overgang vanuit verschillende lagen van bewustzijn. De vrouwelijke energie zal toe gaan nemen en de frequentie van de energie om ons heen wordt hoger. Een dimensie is de staat van bewustzijn, de frequentie waar jij je nu fysiek in bevindt.
Op 21 december 2020 werd een belangrijke energie poort geopend, de drievoudige conjunctie van Saturnus, Jupiter en Pluto. Hierdoor is de energie van de aarde veranderd, met daarbij ons bewustzijn van de realiteit. Dit is het moment geweest dat deze nieuwe geurfrequenties zijn ontstaan.
De 5D Light Frequency lijn is gemaakt om je te ondersteunen tijdens deze periode van frequentie-verhoging. In deze periode op aarde kan je je makkelijker verbinden met het licht en de positieve energie daarvan. Tegelijkertijd merk je dat de lagere frequenties aan je blijven trekken. Het is als een slechte gewoonte die je moet afleren. Je blijft telkens terug vallen in die lagere trilling. Vooral angst, veroordelen en denken in tekorten zijn emoties en gewoontes die ons in die lage trilling houden. Terwijl mededogen, dankbaarheid en liefde je helpen je energetische trilling te verhogen.

In de stockbottle van deze geurlijn zijn verschillende kristallen en remedies verwerkt. Ook de combinatie van kristallen was al zo krachtig om vast te houden! In de geurmengsels zijn ook een heleboel nieuwe etherische oliën gekomen.

Je kan deze terugvinden onder de menuklop Auraspray Geurfrequentie DGL -> 5D Light Frequenty

Veel liefs, Valérie

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling