Bloesemtherapie - Bloesem Remedies Nederland


Bloesem Remedies Nederland - Specials & Nieuwe tijd remedies
De veranderingen in het bewustzijn gaan door de invloed van de nieuwe tijd dikwijls erg snel, waardoor veel mensen dit niet als prettig ervaren.
Enkele gevolgen hiervan zijn onder andere een verstoring in het evenwicht.  
Maar ook vermoeidheden, confrontaties en het algemene gevoel van "niet goed in je lichaam zitten".
Om het evenwicht weer te herstellen kun je een aantal nieuwetijds remedies gebruiken, dit zijn nieuwe remedies, die nog steeds in ontwikkeling zijn.
       Prijzen: zie webshopZielentroost 


Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Divine Love, Kastanje Inktzwam, Komkommerkruid, Liefde, Living Star Light, Sneeuwklokje en Vogelmelk.

Wanneer de tranen tekort schieten en de pijn niet meer is te dragen, dan verzacht de Zielentroost en zorgt ervoor dat je weer in je kracht komt. Ondanks de pijn verder gaan. Je weer verbonden en ondersteund voelen.
Helpt niet alleen met het loslaten van de pijn en het verdriet op dit moment, maar verzacht ook de pijn, die al lang in de ziel aanwezig is. Om verder te gaan, vooral wanneer de woorden niet meer helpen en iedere aanraking een pijnlijke herinnering is geworden. Versterkt de liefde voor jezelf en laat deze liefde zachtjes indalen, waardoor je je ogen weer kunt openen en ondanks alles wat donker is geworden toch weer het licht van liefde kunt gaan zien.

De Zielentroost haalt je uit het web van verdriet wanneer hier in gevangen zit. Ze helpt je op een subtiele en zachte manier met het losmaken van de draden van pijn en wanneer je bevrijd bent, geeft ze je het inzicht hoe je hierin bent terecht gekomen. Geeft zachtheid in het hart en breekt de muur er omheen af. Voor het oplossen van verdriet in de familielijn, voor de pijn van niet erkende kinderen, bij hechtingsstoornis.
Geeft een warme deken van geborgenheid, rust en veiligheid.


Zielsvrijheid 


De Zielsvrijheid geeft je de vrijheid om er te zijn vanuit je ziel. Zonder concessies. Ze helpt je om de verplichtingen die diepgeworteld zitten, los te laten en geeft het vertrouwen dat jij alle vrijheid hebt, die je jezelf geeft.
Ze zorgt ervoor dat je je kunt verbinden met jouw unieke waarheid van de ziel. Wanneer je er problemen mee had om je spirituele ik neer te zetten, versterkt de Zielsvrijheid je herinnering aan wie je werkelijk bent.
Laat het oordelen over jezelf, je schaduwkant en anderen los. Ze zuivert en laat je onvoorwaardelijk houden van jezelf en laat je openstaan voor je intuïtie en de boodschappen vanuit de andere kant.

Krachtig en helder jezelf kunnen neerzetten in het hier en nu, vanuit een helderheid en met duidelijke keuzes, met het gevoel alsof je een voortdurende steun in je rug krijgt.
Opent het bewustzijn om verbindingen te kunnen maken, die het mogelijk maken om te kunnen samenwerken bij de schepping van de nieuwe aarde, de vierde dimensie.

De Zielsvrijheid is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Rode Bosvogeltje, Klaproos, Trompetklimmer, Cel-Energie, Pepermunt en Kindervortex.


Zielsontplooiing 


Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Bescherming, Divine Angel, Engel- en Lemurische Poort, Reuzenbalsemien, Het Spirituele Pad.

Een bijzonder diep werkende combinatie voor de ontplooiing en groei van je ziel. Vooral wanneer je al langere tijd op zoek bent naar een nieuwe mogelijkheid om te groeien.
Dit is ook een belangrijke combinatie nadat je de Oerziel hebt gebruikt. De volgende stap, wanneer je weer met je ziel verbonden bent, is de uitbreiding en de groei van de ziel.
Om echter deze volgende stap te kunnen maken, moet je wel goed beschermd zijn.

Daarna kunnen de oude beperkingen met betrekking tot de spirituele groei worden verwijderd. Daar is wel tijd voor nodig, om uiteindelijk uit te komen bij de verbinding met Lemurië.
Wanneer na een lange zoektocht van de ziel de verbinding met het paradijs is gemaakt, ontstaat de mogelijkheid om te gaan werken voor de genezing van de ander.
Dit kan alleen vanuit het hart, omdat daarin zich het paradijs (van Lemurië) bevindt.


Zielscreatie 


Dit is een combinatie, die gemaakt is van de remedies: Aarde Creatie en Aarde Vortex met Witte Engel. Deze combinatie haalt je uit de dualiteit, de strijd, de verplichtingen en de controle.

Ze zorgt ervoor dat je niet langer vanuit problemen denkt, maar ze verlegt je focus naar je mogelijkheden. Ze laat je met het nieuwe beginnen vanuit een innerlijke kracht en een innerlijk evenwicht.
De Zielscreatie geeft je een krachtige kern, sterkt de verantwoording en maakt zelfverzekerd. Dat je kunt ontvangen wie je bent, vanuit een innerlijke rust en dit kunt neerzetten zonder in de strijd te belanden.
Je kunt het vergelijken met een orkaan, waarbij je zelf het midden bent en er van alles om je heen in beweging is, maar dat niets je raakt en je het vanuit de kern, de innerlijke stilte, kunt observeren.
Nieuwe uitdagingen aangaan en toch bij jezelf blijven. Ze helpt je met het loslaten van het moeten.

De Zielscreatie laat je observeren en bij je gevoel blijven, maar zorgt er tevens voor dat je niet in de stress stapt en dat je verbonden blijft met je innerlijke kern van sereniteit, rust, vreugde, stabiliteit, kracht en creativiteit.Terra 10 


Een combinatie van vijf remedies. Bekend over heel de wereld door de goede resultaten.

De Engelwortel: voor bescherming
Bosrank: om goed in het hier en nu te blijven
Mycena: voor de aarde binding en reiniging
Rode Bosvogeltje: genezing en kracht vanuit het Hoger Zelf
Yellow Star Tulip: vertrouwen in het eigen gevoel, luisteren naar het eigen hart.

Bij elkaar bijzonder geschikt als eerste hulp remedie, zowel voor fysieke- als voor emotionele klachten.
Ruimt eerst blokkades op en gaat daarna helpen met de herstelling. Maakt rustiger in situaties die met spanningen te maken hebben.
Geeft opening op de zonnevlecht. Geeft kracht tijdens moeilijke situaties.

Het beste kan deze remedie worden ingenomen met twee tot vijf druppels, direct uit het voorraadflesje, onder de tong en / of men kan het flesje vasthouden bij langdurige spanningen evt. bij de plaats met de spanning, of het er uitwendig opsmeren. Zonodig in het begin om de 10 minuten herhalen. Bij het algemene gevoel dat het niet gaat, kan men het beste 's morgens vroeg en 's avonds laat een aantal druppels direct uit het voorraad flesje innemen en het flesje bij zich dragen.Zielsveiligheid 


Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Aarde Bescherming, Aardevortex met Witte Engel, Bescherming, Divine Light, Engelwortel, Integratie Combinatie, Wijnruit, Wilde Bertram.

Een combinatie voor een diepere integratie van je veiligheid. Wanneer je je niet veilig voelt op aarde en geen vertrouwen meer hebt in het grote geheel en je je klein en minderwaardig voelt.
Ze zorgt ervoor dat je je niet laat meeslepen door je omgeving of familie, maar dat je de kracht hebt om bij jezelf blijven.
Vooral ook belangrijk wanneer er regelmatig momenten terugkeren, die te maken hebben met voodoo, aftap en negatieve beïnvloeding en die zorgen voor een blokkering van je manifestatie op aarde.

Doordat de zielsveiligheid naar een dieper aspect van bescherming gaat, kunnen oude blokkeringen worden losgelaten en kan er nieuw licht in het bewustzijn integreren.
Op deze manier kun je een completer en krachtiger persoon worden, doordat je de kracht krijgt om los te laten wat niet meer bij je hoort.
Nieuwe grenzen worden gezet, zowel emotioneel, fysiek als spiritueel.Zielerust 


Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Aarde Vortex met Witte Engel, Bolderik, Bosrank, Hartgespan, Kruidje Roer Me Niet, Living Star Light, Paarse Dovenetel, Slaapmutsje, Vingerhoedskruid, Zevenblad.

De combinatie Zielerust werkt op het ontspannen en het loslaten. Wanneer er te veel spanning in het hoofd blijft vastzitten zorgt deze combinatie dat je kunt aarden en dat het hoofd stil wordt.
Ze zorgt voor een veilige ruimte waarin je je ziel volledig tot uitdrukking kunt laten komen. Wanneer er veel druk is van buiten, je omgeving, dan brengt deze combinatie je focus weer naar binnen.
Goed om te gebruiken wanneer je gevoelig bent voor negatieve of elektrische velden in je omgeving en hierdoor niet in slaap of tot rust kunt komen.

Wanneer de verbinding met je ziel wordt verstoord, zorgt de Zielerust ervoor dat het derde oog weer het licht van de ziel kan ontvangen, waardoor je weer verbinding kunt maken met jezelf en daardoor weer richting en plezier krijgt in het leven. De combinatie zuivert en opent het derde oog en zorgt voor nieuwe groei en bewustwording. Dit ontstaat omdat je weer vertrouwen in de toekomst krijgt en door de ontspanning je weer open kunt staan voor het nieuwe.Bescherming 


Combinatie van Wilde Bertram, Stinkende Gouwe, Kruidje Roer Me Niet, Wijnruit.
Een combinatie remedie voor bescherming. Om beter bij jezelf te blijven in negatieve situaties, bij spanningen en in een negatieve omgeving. Wanneer je wordt leeggezogen.
Geeft een beschermende mantel van wit licht. Wanneer je je er niet bewust van bent dat je negatieve emoties en negatieve energieën van anderen en uit je omgeving overneemt, maakt de Bescherming je hiervan bewust. Dit bewustwordings proces is niet altijd een prettig en gemakkelijk proces, omdat het probleem nog verbonden kan zijn met oude pijnen en angsten uit het verleden.
Door deze op te ruimen en te veranderen kan de eigen kracht weer volledig herstellen en de eigen bescherming weer goed functioneren.


GSM Combinatie


Mycena - Terra - Reuzenbalsemien.

Een combinatie om te gebruiken tegen de straling van mobiele telefoons en elektrische velden. Kun je bij je telefoon houden en/of een klein beetje op je hoofd doen, aan de kant waar je mee belt.
Bij pijn aan het hoofd door teveel bellen, meerdere malen een druppeltje op de pijnlijke plaats doen. Ook goed om te gebruiken bij pacemakers.Regenboog


Een combinatie remedie voor de ontwikkeling van jezelf.

Brengt creativiteit en ontplooiing. De regenboog helpt je om iets nieuws te gaan beginnen, iets anders te gaan doen.
Wanneer je het oude niet los kan laten en niet met het nieuwe kan of durft te beginnen.

De regenboog geeft je het laatste zetje om iets wat je meestal al weet, maar nog niet aan bent begonnen te gaan doen.

Uitbreiding en nieuwe impulsen; geeft nieuwe prikkels en activiteit; opent alle chakra's en helpt je bij het openen en bewustmaken van blokkeringen m.b.t. de ontwikkeling.

Het spirituele pad

Komkommerkruid - Slaapmutsje - Trompetklimmer Om je spirituele weg te kunnen vinden. Wanneer je in het verleden andere keuzes hebt gemaakt en het materiële als eerste prioriteit bent gaan stellen. De remedie begint de keuzes die in het verleden hebt gemaakt te veranderen en laat je inzien dat zonder spiritualiteit het materiële ook niet bestaat.Zuivering 

Bescherming - Klaproos - Komkommerkruid - Reuzenbalsemien - Reuzen Stropharia - Vogelmelk.

Ooit begonnen als combinatie tegen hoofdpijn.
Zuivert je ziel en je lichaam en helpt je te aarden.
Zorgt dat je beter in je lichaam komt te zitten en laat je terugkeren naar je oorspronkelijke zuiverheid van je ziel.

Helpt je met het opruimen van overbodige emoties en versterkt het vertrouwen in jezelf.


4 Paddenstoelen Combinatie 

Stockflesje 4 Paddestoelen Combinatie - Mycena, Kastanje Inktzwam, Kleine Viltinktzwam, Reuzenstropharia.

De 4 Paddestoelen Combinatie heeft met het neerzetten te maken, je manifestatie, jezelf tot in de meest krachtigste vorm tot uitdrukking brengen.
Wanneer je de integratie hebt gemaakt van het vrouwelijke en het mannelijke, maar het intuätieve, het hogere is nog te nieuw, waarbij je nog niet verder durft te gaan naar de volgende stap, je voeding vanuit het hogere en de vrijheid van je hart. Deze combinatie helpt met het loslaten van oude aanpassingen aan anderen en verwijdert rommel die je hebt overgenomen van anderen.
Ze geeft vertrouwen en de moed om los te laten, waardoor je door oude lagen en patronen heen kunt breken, die je anders zouden blokkeren.
Je past je niet aan de normen aan, maar gaat je handelingen duidelijk vanuit je eigen ritme manifesteren. Zorgt dat je ophoudt met piekeren en brengt je naar de essentie van een probleem. Goed om te gebruiken in combinatie met de Kastanje Inktzwam.
Wanneer je niet hebt kunnen vormen wat voor je ziel noodzakelijk is, waardoor je ziekten zijn gaan ontstaan, brengt de 4 Paddestoelen combinatie niet gevormde structuren in vorm.Engel - en Lemurische Poort 

                                                               
Deze remedie gaat naar de oorsprong van wie je bent, voorbij de beperkende codes die je vasthouden in de oude structuren.
Verandering en transformatie door de opening naar de bron van Hogere kennis. Wanneer je het gevoel hebt dat je niet verder komt en in cirkels blijft rondlopen.
Wanneer je de volgende stap niet kunt maken opent deze remedie de verbinding met de Engelenwereld en zorgt dat je de verbinding kunt maken met de wijsheid en kennis van Lemurië. (De tijd van eenheid, voor Atlantis en voor de splitsing van het bewustzijn.)

Deze remedie transformeert tevens het oude verdriet dat de stap naar het nieuwe tegenhoudt en geeft daarna rust en vrede.

Ze versterkt je verbinding met je Engel/begeleider/gids/hoger zelf en laat je duidelijk je weg volgen. Hierdoor kun je gemakkelijker bij jezelf blijven, voorbij de beperkingen vanuit oude tijden en/of zeer oude emoties. Weten dat je hier op aarde bent om het Licht en de Liefde tot uitdrukking te brengen en naar een hoger plan te tillen. Jij bent de vertegenwoordiger van dit Licht op aarde.

Let op dat je wel wat aardende remedies zoals b.v. de Terra gebruikt in verband met de sterk omhoog trekkende energie van deze remedie.

Volgens de makers: Tijdens het maken van het "gewone" Rode Bosvogeltje kwamen wij op een bijzondere plaats.
De plaats was beschermd en er was toestemming nodig om "binnen" te komen. Tijdens de afstemming verscheen er een energetische wachter, die te maken had met het misbruik van energie en de natuur. Dit was een wachter voor een Lemurische poort, na het vragen kregen we toestemming om deze energie te gebruiken.
De wachter ging opzij en een straal van warm, zonnegeel licht onder een hoek van 120 graden vanuit het Noorden scheen de schaal in.
Daarna opende zich een deur recht boven de schaal, een Engel liet zich zien en een licht van onbeschrijfelijke zachtheid en liefde stroomde de schaal in.Aarde Vortex met Witte Engel 

Deze remedie is gemaakt van een energieplaats met de infusie van een zwarte toermalijn, een Lemurische bergkristal en een superseven mineraal.

De energieplaats is een vortex, die de aarde in gaat en een diepe verbinding maakt met een kern van licht. Uit dit licht is de witte engel met een gouden bol in haar handen ontstaan.
De Aarde Vortex met Witte Engel helpt je met het maken van een diepe verbinding met de aarde en zorgt ervoor dat de emoties uit oude levens, die niet goed verwerkt zijn en die nog steeds problemen in het huidige leven geven, worden verwerkt. Door deze diepe verbinding met de aarde, kunnen ook de hogere kwaliteiten van de ziel tot een betere manifestatie komen.

De remedie versterkt de verbinding met Lemurië, het hart en Atlantis, het denken en verbindt met Akasha, de gouden stad van kennis.
Door de versterking van deze verbindingen ontstaat de kracht om jezelf neer te zetten en kan er een verandering plaatsvinden.
Ze laat je opkomen voor jezelf en geeft je de kracht om de oudste problemen, die nog steeds op ziel niveau aanwezig zijn, op te ruimen. Wanneer een manifestatie van de ziel niet afgemaakt kan worden, dan blijven deze problemen achter in het bewustzijn en gaan een eigen leven leiden.

Dit kan eeuwen in het bewustzijn blijven ronddwalen en wordt uiteindelijk gemanifesteerd door een crisis. (Bijvoorbeeld: een psychose, scheiding, conflict of ernstige ziekte.) Deze crisis vindt meestal plaats aan het einde van een periode van transformaties, waarbij het probleem dwingt om nu een wezenlijke verandering te maken, er is geen kans meer op uitstel. De remedie geeft bovendien het inzicht dat je niet hoeft te strijden tegen het slechte, maar los moet laten en dat dit het moment is om in je kracht te gaan staan.
De aartsengel Lucifer brengt het licht naar de mensheid en het inzicht dat het goede niet zonder het kwade kan bestaan en alles uit een universele bron ontstaat. De remedie is op 24 december gemaakt, het moment van de geboorte van de zon en ieder jaar weer de geboorte van je innerlijke kracht. Ik vernieuw, verander en manifesteer het diepste van mijn ziel, ik laat oude niet geïntegreerde en niet gemanifesteerde emoties los en geef vorm aan mijn nieuwe richting.
Kinder Vortex 

Een bijzonder krachtige remedie voor zowel kinderen als volwassenen.

Voor het opruimen van alle trauma uit de kindertijd. Integreert de kwaliteiten, die de ontplooiing van de (kinder) ziel in de weg staan.
Vernieuwt de herinneringen tot op celniveau en zorgt voor de verbinding met de oorspronkelijke kwaliteiten van de ziel, voordat deze op aarde incarneerde.
Integreert de nieuw geleerde kennis met oude kennis vanuit het universum. Kunnen leven zonder beperking van het aardse bestaan en je verbonden voelen met het universele Licht. Ze laat je zijn wie je bent, voorbij alle beperkingen. Je bent wie je zijn mag. Opent je hart voor de ontwikkeling van liefde en zorgt dat je al je universele kwaliteiten kunt neerzetten vanuit Licht en Liefde en met een wakker bewustzijn in het hier en nu.
Geeft het sterrenkind zowel veiligheid, als bescherming uit de engelwereld en verbindt het sterrenkind met zijn/haar oorspronkelijke kracht. Een remedie, die het stralende witte licht laat indalen en zorgt dat de (sterren) kinderen met een open hart hier op aarde kunnen zijn.

Gemaakt van een vortex met een engel met een gouden bol er omheen, met de edelstenen: fluoriet, celestiet, rhodoliet, aquamarijn, morganiet, haliet, versteend hout en 2 amethist vleugels.

De Kinder Vortex laat je zijn en brengt zowel het kind als het innerlijk kind de rust van een veertje in de wind. De kinder vortex helpt met het opruimen van alle trauma, pijn en verdriet uit de kindertijd.
Dit kan een trauma zijn van al het slaag dat je gehad hebt. Maar het kan ook zijn dat je niet mocht spelen en alleen maar moest werken en je het gevoel had dat je gevangen zat in de verplichtingen. Het spelen en plezier kan daardoor zijn verdwenen en het hart wordt daardoor een verzamelplaats van pijn. Iedere keer wanneer je iets leuks wilt doen, komt het gevoel van de oude verplichtingen en de oude pijn weer terug en houdt je tegen om aan de leuke dingen in je leven te beginnen.
Fluoriet geeft bescherming en zelfvertrouwen, opent de deur naar het onbewuste en helpt met het loslaten van vastzittende beperkingen en gewoonten.
Ze verwijdert negativiteit en helpt met het begrijpen van de emoties.
Celestiet brengt je in verbinding met het rijk van de engelen, brengt een diepe vrede en zorgt voor de spirituele ontwikkeling. Helpt met het oplossen van conflicten en geeft vertrouwen in de oneindige wijsheid van het goddelijke.
Aquamarijn kalmeert en beschermt en helpt met het loslaten van de gedachten van anderen en de verantwoordelijkheid. Geeft inzicht in emoties en oude problemen door de juiste interpretatie van het gevoel. Haliet zuivert de ziel en lost oude patronen, negatieve gedachten en vastzittende emoties op. Ze geeft tevredenheid en helpt met het loslaten van gevoelens, die te maken hebben met verlating en afwijzing. Morganiet bezit een sterke hartenergie en bestaat uit zuivere goddelijke liefde. Ze verbindt je met de hogere lichttrillingen en de engelenrijken. Om te kunnen loslaten en transformeren, de steen van verandering, kracht en hoop en het vrouwelijke.
Rhodoliet geeft energie, herstelt en reinigt de chakra’s. Voor sereniteit en hartstocht en een belangrijke steen bij een crisis, omdat ze moed geeft.
De amethist en het versteend hout stonden buiten de schaal en waren de verbinding met de vortex en de omgeving. De amethist is een bijzonder krachtige, spirituele steen die de geestelijke capaciteiten versterkt, wijsheid brengt en kalmerend werkt. Ze brengt hoog en laag in evenwicht, verdrijft woede, verdriet, angst en zorgen en helpt met de verwerking van verlies. Voor spirituele wijsheid en de liefde voor het goddelijke. Het versteend hout is belangrijk voor de aarding en is vooral een belangrijk mineraal voor gevoelige en nieuwetijdskinderen.
       Prijzen: zie webshop
Engel Poort 10 ml

Op 21-12-2012 is er een nieuwe remedie gemaakt, die de naam Engelpoort heeft gekregen.
Er zijn natuurlijk al veel verhalen over deze datum, maar het meest fascinerende is wel, dat er veel voorspellingen tot deze datum zijn gemaakt en daarna niet meer.

Is dit niet een mooi geschenk, eerst moeten we nog voldoen aan al de oude patronen en nu kunnen we gaan creëren vanuit vrijheid, los van alle beperkende voorspellingen en verbonden met het oorspronkelijke licht uit het universum.

De Engelpoort kondigde zich al vrij snel aan na het maken van de Kinder Vortex.
Er ontstonden nieuwe bewegingen, kleuren en draaiingen op een plaats in de tuin. Al snel werd duidelijk dat dit een nieuwe krachtplaats was die met de verandering van het bewustzijn te maken heeft. Een opening waardoor het oude losgelaten kan worden en het nieuwe licht kan integreren. De Engelpoort helpt je met de integratie van het nieuwe licht en de oude patronen van jezelf, je familie en de aarde, vooral de patronen die je tegenhielden in je manifestatie in dit leven. Dit patroon kun je doortrekken naar de jonge ziel, die ook niet tot volle bloei kon komen.
Ze geeft inzicht in diepe oude, nog niet losgelaten pijn en beperkingen. Deze kunnen in dit leven zijn ontstaan, maar het kunnen ook oude patronen van de familie zijn en diepe beperkende patronen uit oude levens. De remedie helpt je met het bewust worden en het loslaten van het oude en het integreren van het nieuwe licht, zodat je naar een volgend proces van bewustwording kunt gaan.
Dit is als een soort geboortekanaal van de nieuwe tijd. Het nieuwe in kunnen gaan met de bescherming van het licht en de liefde van het universum, veiligheid en stabiliteit integreren in het lichaam/de aarde, waardoor een volgende stap naar een dieper niveau van genezing van het lichaam/de aarde kan plaatsvinden. Ze zorgt voor een verbinding met je oorspronkelijke engelkracht om het licht in de aarde te kunnen brengen en ze geeft je tevens bescherming wanneer je de zielen die nog diep in de donkerte van de aarde zitten opgesloten helpt bevrijden.

Deze remedie zal ook veiligheid kunnen geven aan hooggevoelige personen/ kinderen, omdat ze minder in de gedragsproblematiek hoeven te vluchten om zichzelf te kunnen handhaven, doordat de remedie een anker in de aarde geeft, dat resoneert met hun hoge trilling.

Na verschillende afstemmingen werd het ook duidelijk dat deze remedie een bijzondere beschermende kwaliteit heeft en daardoor de sleutel is voor de volgende remedie die gemaakt gaat worden in Alaska. Deze remedie heeft te maken met de integratie van het licht en de duisternis. Via de Kinder Vortex krijg je de kans om ongeschonden met je talenten door de individuele/familie patronen heen te breken en hier op aarde thuis te komen.
De veiligheid van de Engelpoort zorgt ervoor dat je deze talenten ook daadwerkelijk neer durft te gaan zetten, waardoor je beter bij jezelf blijft en minder snel vatbaar bent voor de collectieve opinie, waardoor je vaak vast gezet wordt in een collectief veld (Jung’s collectieve onbewuste) en vervolgens de verbinding met jezelf kwijtraakt.

De gebruikte edelstenen in de Engelpoort zijn:
Morganiet, een heel belangrijk kristal voor deze tijd, die je helpt om door alle oude lagen van pijn, verdriet, kwetsingen en blokkades heen te gaan. Zacht, maar met een diepe doorgaande werking. Ze geeft inzicht en haalt de sluiers weg om de oude patronen te kunnen zien en transformeren. De Morganiet bezit een enorme hart kracht, Goddelijke Liefde en opent je hogere Hart energie, om deze te laten stromen. Seleniet heeft een heel fijne trilling, maakt helder en opent het hogere kruinchakra, waardoor er een toegang ontstaat tot het engelenbewustzijn en je in staat bent om je lichtlichaam te verankeren in de aarde. Het geeft inzicht in oude en onbewuste gebeurtenissen en geeft bescherming en stabiliteit.
Kyaniet (Cyaniet) brengt de verbinding tot stand tussen het hart en de hogere niveaus, zodat de beslissingen die genomen moeten worden ook door het hart en de ziel worden ondersteund, zodat je de richting kunt kiezen die bij je past.
Apofylliet met Heulandiet, de Apofylliet versterkt een bewuste verbinding tussen het fysieke en spirituele. Het geeft evenwicht, stabiliteit en de erkenning van je ware zelf en laat je je eigen weg gaan. De Heulandiet helpt met het scheppen van een liefdevolle omgeving en versterkt de liefde voor jezelf en ook de verbinding met Lemurië en Atlantis.
Herkimer diamant opent de kanalen voor spirituele groei en versterkt de stroming hiervan. Geeft inzicht in de blokkades in de spirituele groei en vorige levens. Versterkt de leiding vanuit hogere dimensies en maakt het doel van je ziel duidelijk.
Elestia(a)l kwarts verbind je met het licht uit de goddelijke werelden, zuivert en zet je in een hogere trilling, waarbij ze alles, op een zachte manier, in een stroomversnelling brengt. Genezing tot diep in je aardse kern. Het brengt inzicht en wijsheid en is verbonden met onder andere Sirius.Divine Angel 10 ml

De Divine Angel is gemaakt op 24 juni 2013 tijdens een magische reis in Alaska.
Het was in 2005 dat deze remedie zich al aankondigde en verschillende nieuwe tijd remedies zoals de Engelpoort waren nodig om deze remedie te kunnen maken.

De Divine Angel geeft inzicht in niet opgeloste en vergeten patronen uit het verleden, brengt heelheid en versterkt je eigenwaarde en gronding. Trauma’s uit vorige levens worden in het nu gespiegeld en kunnen vanuit eigen kracht hersteld worden. Door deze opruiming en zuivering wordt de weg naar de Bron geheeld en kan je Hoger Zelf tot volledige uitdrukking komen. De remedie geeft verlichting op universeel niveau en versterkt de verbinding met de Engelenwereld.
Een werkelijke en diepe manifestatie van de ziel kan plaatsvinden, doordat je beter verbonden bent met de spirituele wereld, hogere gidsen en je eigen intuïtie.
Waar op de aarde nog duisternis heerst, is er in de andere wereld van het Licht, de onvoorwaardelijke liefde, het vertrouwen en de gerechtigheid.

De Divine Angel laat ook via dromen oude emoties opruimen, geeft een acceptatie van wat is en versterkt de innerlijke vreugde, zonder aparte reden, in het hart. Een remedie voor de bevrijding van de mens. Wanneer iemand nog gevangen is in pijn, stress, verdriet of andere onevenwichtigheden, zorgt deze remedie voor het loslaten van deze problemen door de versterking van het eigen licht. Bewust of onbewust een verlengstuk zijn van het licht en dit licht overal waar je bent laten zien. Een lantaarndrager voor de nieuwe tijd. Het kunnen loslaten van de donkere nachten van de ziel tot in vele generaties. Het licht van Lemurië als voortrekker voor de evolutie op aarde.
De genezing van de mens door de bewuste verbinding met de 4e dimensie. Leven vanuit waarheid. Een genezer zijn voor de verloren volken, een genezer zijn voor de verloren vrouwen, een genezer zijn voor de verloren kinderen. De liefde vanuit het land van Lemurië als gereedschap voor de genezing van de pijn op aarde. Er bewust van worden dat ziekte ook een deel is van een innerlijke strijd, een oorlog die nog niet gestreden is en nog steeds voortwoed. Het licht van Lemurië daalt af naar de diepste diepten van het bewustzijn om daar onbewuste con-flicten op te lossen.
Niet omdat het moet, maar omdat een evolutie heeft plaatsgevonden in het bewustzijn van de mens en dat door het collectief geheugen het conflict wordt opgelost.

Het collectief geheugen van de mens als middel voor het oplossen van die zaken, die hun functie hebben verloren en nog steeds als onnodig ballast aanwezig is. Door middel van het collectief geheugen kunnen vele oude angsten worden losgelaten, omdat de remedie de trilling van het collectief geheugen verhoogd en door deze verhoging er geen noodzaak meer is om nog langer te lijden. Verlossing vanuit de nieuwe dimensie. De genezing van de snelweg.

De gebruikte edelstenen in de Divine Angel zijn:
Brazilianiet zorgt ervoor dat je je kwaliteiten naar buiten brengt en laat je afstemmen op het hoogst.
Watermeloentoermalijn laat je hogere hart ontwaken en brengt je bewustzijn van het hoofd naar het hart. Geeft een natuurlijke vreugde en versterkt je liefde.
Groene toermalijn heelt het hart en maakt het sterk. Opent je voor Goddelijke liefde.
Blauwe toermalijn werkt op de verruiming van het bewustzijn en bevordert een volledige overgave aan de Goddelijke bron.
Aquamarijn ruimt oude patronen en blokkades uit het verleden op. Maakt de verbinding met het Goddelijke vrouwelijke; de bron van de levensenergie. Bergkristal verhoogt het spiritueel bewustzijn en versterkt het kanaal voor het ontvangen van hoge frequenties uit de Engelenwereld. De Lemurische Sterrenzaad Bergkristal dubbeleinder geeft toegang tot de wijsheid uit oude beschavingen. Versterkt de vrouwelijke energie en maakt verbinding met Sirius, de walvissen en de dolfijnen. Voor het doorbreken van voorouderlijke patronen die je beperken om volledig jezelf te kunnen zijn.
Apofylliet en Calciet activeert de verbinding met hogere gidsen en Engelen. Bevordert het contact met je hogere zelf en je ziel. Voor spiritueel inzicht bij fysieke onevenwichtigheid.
Groene Apofylliet versterkt zowel de verbinding met natuurwezens als de werking van de vortexen en poorten naar andere dimensies. Voor zuivering en bescherming van giftige omgevingen.
Hematiet is voor het oplossen van polariteiten en het in evenwicht brengen van tegengestelden. Voor de integratie van het schaduwzelf. Voor het brengen van de hoogste licht frequenties naar de aarde en in het lichaam.
Kunziet voor het openen van het hart en het ontvangen van Goddelijke liefde. Verwijdert de blokkeringen rond het hart en geeft een zeker weten dat er altijd van je gehouden zal worden.
Apatiet voor het oplossen van problemen uit het onderbewuste. Bij het werk aan anderen of vorige levens geeft de Apatiet inzicht in de karmische invloeden. Voor het creatief oplossen van problemen. Geeft een positieve kijk en maakt mentaal helder.
Lemurische Zaad Bergkristal voor het openen van het hart en het helen van je emotionele lichaam. De verbinding kunnen maken en kunnen genieten van het gevoel van de terugkeer naar het paradijs. Heel worden, het ware zelf vinden en de verbinding met de energie van de Godin, de grote moeder, het heilige vrouwelijke. Voor het loslaten van alle gevoelens van eenzaamheid. Voor de verbinding en ondersteuning van de hoogste Engelen. De verbinding van de kennis, de wijsheid en macht uit de oude wereld van Lemurië.


Divine Love 10 ml

De Divine Love is voor de integratie van oude en nieuwe hogere kennis en voor het versterken van je universele liefde.
Dat je de oude patronen van je ziel kunt begrijpen en dat je de liefde voor jezelf en je omgeving vanuit een dieper bewustzijn kunt manifesteren. Groei, ontwikkeling en manifestatie als kernwoorden van je bestaan. Ze zorgt voor de acceptatie van je schaduwkant en helpt met het loslaten van het negatieve in jezelf.
Ze verbindt je met een oude kennis, die in directe verbinding staat met je hart. Door deze verbinding kun je deze kennis direct vanuit de oorspronkelijke bron ontvangen en kun je deze omzetten in daadwerkelijke liefde. Jij bent de schepper van het universum en je kunt hier vanuit gaan handelen. Je verbonden voelen met de menselijke spirituele familie en voelen dat de aarde je thuis is.
Open staan voor de ander en de ander kunnen zien als reflectie van jezelf. Kunnen leven in licht en liefde en weten dat je hier uit bestaat. Met de keuze om alleen nog maar te leven vanuit zuiverheid en je niet meer aan te passen.
Om verbinding te maken met de oorspronkelijk kennis van je ziel en van hieruit te leven en dit neer te zetten Wanneer je je hebt laten beperken door anderen, door geloofs-overtuigingen en/of het algemene denken, helpt de Divine Love om je los te maken van deze beperkingen.
Enkele weken na het maken van de Divine Heart in juni 2014 begonnen de eerste bewegingen en tekenen van deze nieuwe remedie zich al aan te dienen. Krachtplaatsen werden wakker, poorten gingen open en speciale mineralen moesten op deze plaatsen neergezet worden voor de ontwikkeling en manifestatie van de verschillende energieplaatsen.
Al langer was er het besef, dat er een nieuwe remedie gemaakt moest worden tijdens de bloedmaan in september. Een belangrijk moment van transformatie om de keuze te kunnen maken: Te behouden wat je hebt of te vernieuwen. De krachtplaatsen verbonden zich met heel oude kennis, universele kennis die ook diep in ons bewustzijn is opgeslagen. Vanaf juli 2014 hebben we in het totaal 18 verschillende mineralen op verschillende energieplaatsen neergezet.

Uiteindelijk zijn er 13 mineralen in de schalen voor het maken van de remedie gebruikt. Twee dagen na de afstemming en het plaatsen van de stenen in het water is de remedie op de maandag, de dag van de bloedmaan, gemaakt.
Onderstaande woorden werden bij de plaatsing en afstemming door cursisten in deze volgorde genoemd, los en onafhankelijk van elkaar.
Bij elkaar vormden ze de volgende zin: Door de universele liefde te accepteren en door in verbinding te zijn met de eenheid, in samenwerking met de bron, kan de beschermende mantel van kracht, vreugde en grootsheid van de multidimensionale godin worden gekoesterd.

De volgende edelstenen/mineralen werden gebruikt:
Rookkwarts, dit is een belangrijke steen voor je aarding. Ze helpt je om hoge energiefrequenties te ontvangen en ondersteunt je lichaam met de afstemming en bescherming ervan.
De Obsidiaan is gemaakt op de krachtplaats van de Engelpoort en is voor verbinding en expansie. Zijn wie je bent vanuit je innerlijke kracht en je rust.
Helpt je met het loslaten van en geeft je inzicht in blokkades. Stimuleert je ontwikkeling en geeft richting aan je ziel.
De Engelfantoomkwarts helpt met het loslaten van je gepieker, je angsten en je wereldbeeld, doordat ze je verbindt met je goddelijk, hoger zelf. Heeft een bijzonder zachte en vriendelijke energie en brengt je naar de diepte van universele liefde.
De Bolivian trigonic amethist brengt de kennis van de meesters en engelen vanuit hogere dimensies naar de aarde.
 Bevordert de herinnering van je oorspronkelijke afkomst, je oorspronkelijke wijsheid. Geeft je het vertrouwen om je met deze wijsheid te verbinden. Voor je manifestatie van je hoogste kwaliteiten en je kracht op aarde.
De Aquamarijn geeft bescherming en begrenzing van de zachte kracht. Ze bevordert de expressie van je eigenwaarde en geeft begrip voor de ander. Ze helpt je met het loslaten van stagnerende patronen.
De aquamarijn is een steen van de troost voor degenen die zich niet thuis voelen op de aarde. Geeft inzicht in jezelf en versterkt speelsheid en creativiteit.
Azeztuliet, is de steen die de grote veranderingen aankondigt. Ze bezit de energie en het licht waardoor blokkades kunnen worden verwijderd en vernieuwing van de cel kan plaatsvinden. Azeztuliet opent voor de andere rijken om ons heen en verruimt het bewustzijn. Dat we in werkelijkheid wezens van licht zijn. Je openen om een voertuig van naamloos licht te zijn en dit licht naar buiten uit te stralen.
De Morganiet, helpt je om door alle oude lagen van pijn, verdriet, kwetsingen en blokkades heen te gaan. Ze geeft je het inzicht in oude patronen en haalt de sluiers er van weg, zodat transformatie kan plaatsvinden. De Morganiet bezit een enorme hart kracht en Goddelijke Liefde en opent je hogere Hart energie, om deze te laten stromen en geeft je het besef, dat je in al je eenvoud deel uitmaakt van het grotere geheel.
Apofylliet een belangrijk mineraal om contact te maken met spirituele gidsen en leiding. Voor het activeren van de verbinding met hogere gidsen, engelen en het goddelijke, om vanuit een hoger perspectief je leven te kunnen waarnemen.
Litjhium candle kwarts geeft innerlijke vrede en zorgt voor de verbinding met het hoger zelf, waarbij negativiteit losgelaten kan worden. Brengt harmonie in relaties.
Maakt het denken rustig, kalmeert de zenuwen, laat je ontspannen en opent het hart. Je open stellen voor de wil van het Goddelijke en de controle eraan overgeven.
Herkimer diamant opent de kanalen voor spirituele groei en versterkt de stroming hiervan. Geeft inzicht in de blokkades in de spirituele groei en vorige levens. Versterkt de leiding vanuit hogere dimensies en maakt het doel van je ziel duidelijk.
De Lemurische trigonic record keeper verhoogt het bewustzijn en zorgt voor de inwijding in de oude kennis, die nodig is om tot verlichting te komen. Ze verbindt je met andere dimensies en je hoogste doel, waarbij ze zorgt dat je volledig in het hier en nu blijft. Voor het oplossen van conflicten, een ascensie kristal dat je helpt op de weg naar transformatie. De Lavendel calciet, bezit een vrouwelijke zachte Lemurische energie en helpt je bewust te worden van je eigen goddelijkheid en hoge liefde. Ze brengt hoop, kracht en vertrouwen en verlicht het denken. Ze verbindt alle lichtlichamen en zorgt op een zachte manier voor transformatie en bewustzijnsgroei. Ze geeft een verbinding met de engelen. Bergkristal verhoogt het spiritueel bewustzijn en versterkt het kanaal voor het ontvangen van hoge frequenties uit de engelenwereld.Divine Heart 10 ml

De Divine Heart heeft te maken met de oorspronkelijke strijd bij de vorming van de aarde.
Het is duidelijk geen toeval dat er momenteel zoveel oorlogen zijn. De galactische samenwerking bestond oorspronkelijk uit 4 verschillende krachten: de zoekers naar evenwicht, degenen die in cirkels vastzitten, de strijders en degenen die vinden dat het zo hoort en moet.
Deze samenwerking komt terug in de remedie en is de volgende stap in het bewustzijn, waarbij je kunt leren dat de oorspronkelijke schepping uit liefde bestaat.
Dat je verbonden bent met alles, dat er ondersteuning vanuit het universele is en dat niets moet.
Zijn doordat je voelt dat je deel uitmaakt van het geheel. Op deze manier ontstaat er een vertrouwen in het diepste van je ziel.
De galactische interactie, samenwerking en integratie van verschillende stelsels. Verbonden met planeten, verbonden met de kern van je bestaan, verbonden met het universum. Je leven gaan leven vanuit de diepste vervulling. Een nieuwe codering om de oorspronkelijke sterrenstof, waaruit we bestaan, op te waarderen en de verhoudingen tussen alle stelsels te integreren.
Je hart als middelpunt van het universum en de integratie met alle andere bewustzijnsvormen. Voorbij de strijd in een harmonische samenwerking door de integratie van alle losse, vastzittende en blokkerende structuren. Eenheid van je ziel met het universum als belangrijkste opdracht voor de ziel. Je verbinden met de oude oorspronkelijke structuren.
In deze oude tijden werd nog geluisterd en konden de opdrachten ontvangen worden vanuit de hogere hiërarchieën. Je leven vorm geven vanuit een oorspronkelijke opdracht, luisteren naar de hogere wijsheid en deze wijsheid hier gaan neerzetten. Je leven als schepper van dit universum accepteren en dit integreren in het hart. De remedie is gemaakt van een vortex en de edelstenen: Lithium candle kwarts en Auraliet - 23. Lithium candle kwarts geeft innerlijke vrede en zorgt voor de verbinding met het hoger zelf, waarbij negativiteit losgelaten kan worden.
Brengt harmonie in relaties. Maakt het denken rustig, kalmeert de zenuwen, laat je ontspannen en opent het hart. Je open stellen voor de wil van het Goddelijke en de controle eraan overgeven.

De Auraliet-23 is een “nieuwe” steen van meer dan 1,5 miljard jaar oud, waarin 23 elementen bij elkaar komen. De Auraliet-23 werkt op integratie van verschillende niveaus, zowel in het lichaam als de afstemming op de universele blauwdruk en de engelenwereld. De steen is verbonden met de kern van de aarde en het galactische universum. Hierdoor kun je de goddelijke vonk in alles gaan zien en ervaren.
In de vortex bevond zich een ongecontroleerde energie, die nog gevormd moest worden en die rond draaide als een kolkende bol van vuur.
Dit is te vergelijken met een lichaam, waarin oude diepe vormende krachten, die nog niet gemanifesteerd kunnen worden een uitweg zoeken. Een lichaam zou hierdoor ziektes kunnen krijgen, die te maken hebben met explosies, waarbij de explosies niet meer in vorm gehouden kunnen worden, omdat het lichaam het bewustzijn mist, dat deze oerkracht kan integreren. Om deze integratie te kunnen maken en om deze oerkracht in evenwicht te brengen, is er een in evenwicht brengend bewustzijn nodig.

De Divine Heart bezit de kracht die deze ongecontroleerde energie kan temmen en die bestaat uit een onvoorwaardelijke eenheid van het vrouwelijke en mannelijke, ontstaan vanuit hogere hiërarchische rijken.
Dit zijn verschillende soorten bewustzijn, die aan de basis hebben gestaan van de vorming van de aarde. Dit bewustzijn was zuivere scheppingskracht vanuit een totale éénheid van liefde. Deze oorspronkelijke liefde is de geneeskracht van de aarde en heeft te maken met het opnieuw scheppen van de aarde waarbij de nog chaotische, kolkende kracht in de aarde wordt omgezet in harmonie. De aarde op weg naar de heling/genezing van het hart, de kern van de aarde, waarbij de oorspronkelijke kern van vuur en explosie wordt omgezet naar liefde en integratie.
In het lichaam heeft deze energie dezelfde werking. Diepe oude conflicten tussen geest en lichaam kunnen worden losgelaten, zodat oude vastzittende patronen opgeruimd kunnen worden, waardoor genezing in het meest diepe gedeelte van de ziel kan plaatsvinden en een totale integratie op aarde mogelijk wordt. Waar de verbinding met Lemurië zorgt voor de integratie van de hogere krachten in het bewustzijn en het loslaten van de dualiteit, daar zorgt de Divine Heart voor de manifestatie ervan op aarde.
Zo kunnen de losse elementen, die voortkomen uit deze kern van vuur gaan integreren met elkaar, zodat de strijd losgelaten kan worden en de werkelijke integratie van het paradijs op aarde kan plaatsvinden, voorbij de dualiteit, voorbij het individu, naar de manifestatie van de eenwording. De schepping als een bron van liefde.Divine Light 10 ml

Nadat de Divine Love was gemaakt, ontstond er al snel een nieuwe combinatie: De Goddelijke Drie eenheid.

Een combinatie van de Divine Angel, de Divine Heart en de Divine Love. Opent je kruin en laat de hogere chakra’s met universeel licht volstromen.
Vult je aura met licht en versterkt de buitenrand met licht. Maakt helder en wakker en geeft inzicht in de weg die je gaat. Een weg die ondersteund wordt door het Licht.
Dit is het einde van een cyclus van bewustwording en groei, waarbij je nu vanuit een nieuw perspectief en nieuw niveau de volgende stap kunt gaan zetten.

Een volgende stap die als basis je diepste verbinding met je ziel heeft.

Verbonden zijn met het Al en de liefde vanuit de hoogste goddelijke bron. Er kunnen zijn zonder in de emoties te schieten en het oude loslaten zonder pijn. Voor het loslaten van spanning en stress, die is ontstaan omdat de volgende stap in bewustzijn niet genomen kan worden. Vrijheid in je handelen en je manifestatie.
De Divine Angel geeft het inzicht in niet opgeloste en vergeten patronen uit het verleden, brengt heelheid en versterkt je eigenwaarde en gronding.
Trauma’s uit vorige levens worden in het nu gespiegeld en kunnen vanuit eigen kracht hersteld worden. Een remedie voor de bevrijding van de mens. Wanneer iemand nog gevangen is in pijn, stress, verdriet of andere onevenwichtigheden, zorgt deze remedie voor het loslaten van deze problemen door de versterking van het eigen licht.
Bewust of onbewust een verlengstuk zijn van het licht en dit licht overal waar je bent laten zien. Een lantaarndrager voor de nieuwe tijd. Het kunnen loslaten van de donkere nachten van de ziel tot in vele generaties.

De Divine Heart ondersteunt de samenwerking als de volgende stap in het bewustzijn, waarbij je kunt leren dat de oorspronkelijke schepping uit liefde bestaat. Dat je verbonden bent met alles en iedereen en dat niets moet. Zijn doordat je voelt dat je deel uitmaakt van het geheel.
Op deze manier ontstaat er een vertrouwen in het diepste van je ziel. Je hart als middelpunt van het universum en de integratie met anderen en alle andere bewustzijnsvormen. Voorbij de strijd in een harmonische samenwerking door de integratie van alle losse, vastzittende en blokkerende structuren. De Divine Love is voor de integratie van oude en nieuwe hogere kennis en voor het versterken van je universele liefde. Dat je de oude patronen van je ziel kunt begrijpen en dat je de liefde voor jezelf en je omgeving vanuit een dieper bewustzijn kunt manifesteren. Groei, ontwikkeling en manifestatie als kernwoorden van je bestaan.

Ze zorgt voor de acceptatie van je schaduwkant en helpt met het loslaten van het negatieve in jezelf. Je verbonden voelen met de menselijke spirituele familie en voelen dat de aarde je thuis is. Open staan voor de ander en de ander kunnen zien als reflectie van jezelf. Kunnen leven in licht en liefde en weten dat je hier uit bestaat. Met de keuze om alleen nog maar te leven vanuit zuiverheid en je niet meer aan te passen.


       Prijzen: zie webshop

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005