Aura-Soma: Colour Essences


Aura-Soma: Colour Essences

aura-soma 
De kleuressences werden door Vicky Wall gecreëerd. In deze essences worden de golflengtes van kleur, kristallen, mineralen en kruiden gecombineerd.

Ze zorgen voor een betere verbinding met de chakra’s en brengen deze in balans. Ook brengen ze een bewustzijn in de thema’s van de verschillende kleuren. Met de colouressences wordt de kleurenergie via het lichaam opgenomen.
De energie van een bepaalde kleur kan daardoor verinnerlijkt worden.

De Colouressences zijn er in 15 verschillende kleuren, inclusief "Rainbow"-kleur.

Vicky Wall maakte deze krachtige kleuren essences in eerste instantie als ondersteuning voor de equilibrium flessen.
Tijdens het werken met Aura-Soma is voor sommigen duidelijk geworden dat de colouressences de ongeziene kleur van een flessenkeuze kan belichamen.

Colouressences kunnen zeer nuttig zijn, want de ongeliefde kleur kan onzichtbaar ontvangen worden.

Gebruiksaanwijzing Colouressences: Deze colouressences kunnen intuïtief gebruikt worden. Aanbeveling: een paar druppels op de polsen laten vallen, of op je slapen of waar je voelt dat het toepasselijk is, of je kunt een paar druppels in je badwater doen. Voor uitwendig gebruik. 

Prijzen: zie webshop
Colour Essence White - Wit: 

aura-soma
“Duidelijkheid en nieuw begin.”

De Origineel Witte Kleur Essence bevat de Universele golflengten van kleur. Zuiver wit licht heeft het hele spectrum en als zodanig, beschermt het iemands hele electro-magnetische veld in alle situaties.
Om het licht te zien in om het even welke situatie. Breng het licht in alle belangrijkste en minder belangrijke energiecentra. Kan duidelijkheid binnen het lichaam, de mening en de geest bevorderen.
De verduidelijking van uw het denken kan nieuw inzicht brengen. Deze essence helpt u om opnieuw te zien en te voelen. Goed voor gebruik wanneer er geen "speciale" betreft.
Zeer goed te gebruiken tijdens de sessie, beschermt de begeleider en opdrachtgever en brengt het licht naar beneden. Helpt bij het reinigen en te harmoniseren op alle niveaus van ons wezen.
Kan helpen bij een bepaalde situatie licht te brengen om te helpen onze eigen reflectie zien.

30 ml

Colour Essence Pink - Roze: 

aura-soma
"Liefde en zelfaanvaarding.''

De Roze Essence helpt om voor zichzelf te zorgen, en is de aanzetster en beschermster van ons vermogen voor zorg - zowel Universeel als onvoorwaardelijk.
Harmoniseert groepsenergieën en neutraliseert agressie. Creëert een liefdevolle sfeer. Dit is ook genaamd "Just for Love".
Roze harmoniseert groepsenergieën en beïnvloedt deze processen positief, draagt goed bij tot inspanningen in de gemeenschap. Het is een nuttig anti-agressie hulpmiddel bij onhandelbare kinderen.
Helpt ons om liefde te ervaren en er voor open te staan en deze liefde te delen, zorgzaamheid en warmte te vinden in onszelf en ook voor anderen.
Het helpt ook om angst en bezorgdheid los te laten.

30mlColour Essence Red - Rood: 

aura-soma
"Verbinding met chakra van de Ster van de Aarde."

De Rode Kleur Essence herstelt polariteiten binnen het lichaam die zijn verstoord door fluctuaties in de aarde netstructuur.
Het helpt ons om de energie op te bouwen, het bewustzijn en de hartstocht te vergroten en het auraveld te versterken. Het helpt ons ook te richten op onze eigen energie.
Rood is nuttig om uw energie te bevorderen en te gronden. Verhoogt uw niveau van voorlichting en helpt u levenssituaties en omstandigheden te begrijpen. Kan worden gebruikt om creativiteit te bevorderen.
Geeft meer energie, biedt bescherming en aarding vooral na meditatie en therapeutisch werk. De Rode Colour Essence is goed voor dagelijks aarding en is energie verhogend.

30mlColour Essence Orange - Oranje: 

aura-soma
"Goed voor regressie en schokabsorptie."

Oranje is nuttig in schoksituaties. Brengt diep inzicht, vreugde en begrip. Helpt u het verleden te laten zoals het is en geeft toegang tot nieuwe wijsheid.
Helpt ons diepe inzichten en aspiratie te vinden die ons tot gelukzaligheid kunnen leiden. Helpt ook om rustig te worden en bedaart schoks en trauma’s.
Voor regressiewerk raden we u aan eerst de St. Germain Quintessence te gebruiken en daarna de oranje kleuressence, waardoor we beter de lessen te zien van de van de situatie zonder daaraan emotioneel gebonden te zijn.

30ml

Colour Essence Gold - Goud: 

aura-soma
"Verbinding met innerlijke wijsheid."

Goud steunt u in "het laten gaan" en het centreren, u bereikt balans en evenwicht. Ontdoet u van verwarring en dan vindt u duidelijkheid in het licht van wijsheid.
Verbindt u met de ster die u bent. Uw innerlijke wijsheid komt aan de oppervlakte omdat het aanzet tot een diepere verbinding met uw intuïtie en helpt u contact op te nemen met de “innerlijke leraar”.
Laat irrationele angsten los en herstelt je in uw eigen innerlijke wijsheid. Zeer nuttig wanneer je de neiging hebt jezelf neer te halen of negatief te vergelijken met anderen.
Geeft je een gevoel van verbondenheid en helpt je uw eigen innerlijke waarde te beseffen. Het laat ons voelen waarom we hier zijn en waarvoor we hier zijn.

30ml
Colour Essence Yellow - Geel: 

aura-soma
''Pret en plezier.”

Geel steunt u in de assimilatie van kennis. U realiseert zich dingen wat u in uw hart al wist.
De gele kleuressence geeft klaarheid van geest en brengt duidelijkheid in de richting en ontvankelijkheid en ingeboren wijsheid in elke situatie.
Zonne-mensen voelen vrijwel onmiddellijk de invloed ervan, en voor deze mensen is er geen betere bescherming voor hun “innerlijk onderwijs”.
Helpt ons grenzen te zien en de bredere kijk te voelen in plaats van overdadig te denken. Kalmeert rusteloosheid en rationele angsten, laat het zonnetje terug schijnen.
Zeer goed te gebruiken tijdens de winter en helpt ons ook voor een betere concentratie bij het studeren voor examens.

30mlColour Essence Olive Green - Olijfgroen: 

aura-soma
''Open hart en waarheid."

Olijfgroen moedigt het ontdekken van de leider in u aan. Medeleven, onverschrokkenheid en gelijkheid.
De olijfgroene kleuressence slaat op een emotioneel niveau een brug tussen de zonnevlecht en het hart, dat kan leiden tot leidinggevende kwaliteiten in de zorg voor zowel mannen als vrouwen.
Goed voor iemand die keuzes moet maken of voor besluitvorming. Ondersteunt en vergroot de vrouwelijke leidinggevende kwaliteiten.

30ml

Colour Essence Emerald Green - Smaragdgroen: 

aura-soma
''Ruimte en beslissingen."

Groen brengt harmonie naar het emotionele lichaam. Nieuwe richtingen van het Hart. Helpt u uw ruimte en waarheid te vinden en helpt u moeilijke beslissingen te nemen.
Hulp om afgunst en jaloersheid los te laten. De smaragdgroene kleuressence kan helpen de Weg te vinden op de Reis van het leven.
Het moedigt nieuwe vooruitzichten aan door de onthulling van het besef dat we onze eigen waarheid en richting mogen volgen. Geeft ons een gevoel van ruimte.
Wist negatieve emoties. Goed voor de besluitvorming en goed voor gebruik in ademhalingswerk. Helpt ons de nodige tijd, ruimte en richting te scheppen, alsook die te respecteren bij anderen.

30ml
Prijzen: zie webshop


Colour Essence Turquoise: 

aura-soma
''Creativiteit en speelsheid."

Turquoise inspireert tot evenwicht tussen het hart en de keel van de openbare spreker. Moedigt creatieve energieën aan, nuttig om gevoel uit te drukken.
Het stimuleert de functie van de Ananda-Khanda, die soms wordt genoemd het Hart in het Hart, een kleine chakra op het niveau van het hartcentrum, en net aan de rechterkant.
Bevordert de communicatie vanuit het hart en maakt creativiteit vrij . Het helpt ons om te communiceren met een groep mensen. Het versterkt ook de communicatie met kristallen en de deva's.

30ml
Colour Essence Blue - blauw: 

aura-soma
''Vrede en Communicatie."

Blauw brengt vrede voor het lichaam, de mening en de geest. Bevordert creativiteit door het vinden van innerlijke kalmte en stilte.
Helpt het voeden en helpt diegenen die verlies hebben ervaren op een jonge leeftijd. Verbetert mededeling en concentratie.
Helpt ons vrede te vinden en te bevorderen door klaarheid en creatieve inzichten. Zet ons aan vreedzamer te worden en helpt ons om van ons lijden af te geraken.
Heeft betrekking op de keel. Brengt ons in afstemming met het Goddelijk Plan.Zeer goed voor degenen die openbaar spreken of leren spreken in groepen.

30ml

Colour Essence Royal Blue - Koningsblauw: 

aura-soma
''Oneindige mogelijkheden."

Koningsblauw brengt geestelijk inzicht in de aard van dingen. Bevordert intuïtie, en brengt duidelijk inzicht en creativiteit.
De Koningsblauwe Kleur Essence geeft ons toegang tot de ongelooflijke krachten van onze verbeelding en intuïtie. Het helpt ook om in onszelf sympathie en empathie te bevorderen.
Stimuleert de hogere geest en geeft ons een diepe innerlijke blik, terwijl we ook gezuiverd, gecentreerd en kalm worden. Opent onze verbeeldingskracht en intuïtie.
Verhoogt onze capaciteit voor sympathie en empathie. Helpt ons het gevoel van isolement te overwinnen. Prachtig voor het werken met geluid en het verhoogt tevens het plezier van het luisteren naar muziek.

30ml


Colour Essence Violet: 

aura-soma
''Vredige geest."

Violet moedigt zichzelf aan, om zich in bijna alle situaties te vernieuwen. Helpt u het denken te integreren in het voelen.
De Violette Kleur Essence is de verbinding tussen de Kruin chakra en de Wortel chakra - Zo Boven, zo Beneden. De Violet Essence is de opener van perceptie en bewustzijn.
Helpt om genezing en dienstbaarheid te verlenen door groter begrip en nieuwe inzichten. Goed voor meditatie. Opent ons bewustzijn van de hogere rijken.
Kalmerend.

30ml
Colour Essence Magenta: 

aura-soma
''Zelfontplooiing en bewustzijn van je levensdoel."

Magenta helpt u zich te verbinden met de "liefde van boven". Stimuleert u voor uzelf en anderen te zorgen door te reageren op situaties en verhoudingen vanuit uw hart.
Verbindt u met uw chakra van de Ziel. Het opent iemand tot de achtste chakra; dit is de Ziel Ster Chakra die zich boven de kruin bevindt en buiten het lichaam.
Het is de Zielester die elke individuele ziel toegang verschaft tot de goddelijke blauwdruk en wat hun doel en mogelijkheden daarin zijn. Bevordert onvoorwaardelijke liefde, tot zelfs in de kleinste details.
Handige na depressie en helpt in diepe meditatie. Helpt ons om af te stemmen in de natuur. Zowel kalmerend en stimulerend.
Prachtig om te gebruiken na Acupunctuur en reflexologie omdat het helpt bij het stabiliseren van de behandeling en het verzegelt de energie aan het eind van de sessie.

30ml
Colour Essence Rainbow - Regenboog: 

aura-soma
''Duidelijkheid en nieuwe start."

De Regenboog Kleur Essence bevat de universele golflengten van alle kleuren van het spectrum. De Regenboog Kleuressence werd door door Vicky Wall gecreëerd om talenten te ontwikkelen.
Dit kan nuttig zijn in zware situaties, die beslag leggen op alle systemen van het lichaam en geest. Bevordert uw verbinding met uw interne leraar en gids.
Goed voor gebruik wanneer er geen "speciale kleur" nodig is. Zeer goed te gebruiken tijdens een sessie, werkt beschermend voor de begeleider als voor de klant en het brengt het licht naar beneden.
Helpt alle kleuren binnen onszelf in evenwicht en in harmonie te brengen. Deze kleuressence is zeer goed voor het balanceren van groepsenergieën.

30ml
Colour Essence Koraal: 

aura-soma
''Duidelijkheid en nieuwe start."

Koraal Is nuttig in het vrijgeven van situaties van onbeantwoorde liefde en vrees. Inwendig de nieuwe energie van Christus voelen, opent een nieuwe manier om voor zich & anderen te zorgen.
Geeft een diepe betekenis van onvoorwaardelijke liefde. In contact komen met je diepere creativiteit. Helpt bij het versterken van de psyche en helpt ons een sterk gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen.
Het helpt ons ook te focussen bij het werken met de grotere gemeenschap door het ontwikkelen van samenwerking en onderlinge afhankelijkheid met elkaar.
Het helpt om alle chakra's in evenwicht te brengen.

30ml


Prijzen: zie webshop

 

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005