Aura-Soma: Practitioner Consult

Aura-Soma geur & kleur consult

 
Je bent de kleuren die je kiest en deze laten zien wat je ziel nodig heeft.


Ben je op zoek naar jezelf, heb je nood aan wat persoonlijke ondersteuning of wil je weten welke boodschappen er verborgen liggen in je onderbewustzijn?

Dan is een Aura-soma consult misschien wel iets voor jou.

Ik ben Valérie en ben Aura-Soma Practitioner.Aura-Soma is een mooi hulpmiddel om met kleur & geur je lichaam, ziel & geest weer in balans te brengen. Want 'Je bent de kleuren die je kiest en deze laten zien wat je ziel nodig heeft'.

Kleuren en geuren hebben een onmiddellijke impact op je humeur, denk maar aan de kleuren en geuren van bloemen in een weide.

Dit komt omdat elke kleur en elke geur haar eigen resonantie (trilling) en energie heeft en als je deze dan in je eigen energieveld brengt, ervaar je snel een positieve verandering.
Zo heeft elke kleur haar eigen specifieke thema van ondersteuning en helpt ze je op je pad naar persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustwording.

Deze kleuren en geuren zijn 100% natuurlijk en zijn op basis van bloemen, planten, mineralen, kruiden, edelstenen, etherische oliën, kristallen, ...
Door deze te combineren tot een synergie krijg je een zeer bijzondere kracht.

aura-soma Wat is nu juist een Aura-Soma consult?

Bij een Aura-Soma consult kies je 4 equilibrium flesjes uit de hele reeks. De positie van elk flesje en de specifieke kleurcombinatie van de flesjes vertelt ons een heel verhaal.
Dit geeft ons de mogelijkheid om te ontdekken wat jouw ziel je graag wil vertellen.

Door de flesjes te kiezen die jou op dat moment aantrekken of in het oog springen kunnen we de taal van de kleuren zien en kan ik als erkend Aura-Soma Practitioner helpen om dit voor je te vertalen.


De kleuren, die jij zelf gekozen hebt, vertellen een prachtig verhaal en dit verhaal geeft een zeer persoonlijk & helder overzicht van wat er in je bewuste
en onderbewuste speelt.De kleurcombinaties van de door jou gekozen flesjes laten jouw talenten & gaven zien en geven ook een dieper inzicht in eventuele aspecten waar je nog bewuster mee kan leren omgaan.
En welke blokkades of emoties nog wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Elk flesje heeft ook een nummer en de combinatie van deze nummers geven jouw 'kleurencode in de tijd' weer. Ook dit kan ik voor je vertalen en toegankelijk maken.

Via een consult kunnen samen ontdekken welke fles, pomander, ... jou de meeste en beste hulp & ondersteuning kan bieden op dat huidige moment.
aura-somaZo kan je dan een persoonlijk pad bewandelen waar je naar de boodschappen van je ziel leert luisteren.
Wie het pad van zijn ziel bewandelt kan de weg naar innerlijke wijsheid, bewustzijn en vreugde makkelijker vinden.

Jouw persoonlijk gekozen fles, pomander, quintessence, ... zullen je hierbij dus zeer goed kunnen ondersteunen.

Heb je zin om eens langs te komen voor een Aura-Soma consult, wees dan van harte welkom na een afspraak.
Deze kan je maken via info@aroma-atelier.be of stuur een berichtje naar 0494/055.200

Door de flesjes te kiezen die jou op dat moment aantrekken of in het oog springen kunnen we de taal van de kleuren zien en kan ik als
Registerd Aura-Soma Practitioner
helpen om dit voor je te vertalen.
       


Aura Soma Consult afspraak

 
Je kan een afspraak aankopen/boeken via de webshop (klik door via de klinkknop hierboven) of via telefoon.
Je kan ook telefonisch een afspraak maken of je kan een sms bericht sturen naar 0494/055.200

Je betaalt (ter plaatse) op het moment van het consult zelf.
Uit het consult komt er dan een equilibrium fles & pomander die jou het best kan ondersteunen en deze zijn niet in de prijs van het consult inbegrepen.
Maar uiteraard bent u niet verplicht deze aan te kopen.

 

Plaats waar het consult na afspraak zal doorgaan: Oelegemsesteenweg 25, 2520 Broechem.
Aura Soma Aura-Soma is een Colour-Care-System, een holistische methode om lichaam, ziel en geest weer in balans te brengen.  
Het woord "Aura" staat voor de kleuren van het elektromagnetisch veld die het lichaam omringen en het woord "Soma" is het Griekse woord voor lichaam.
Kleuren zijn van groot belang in ons leven, werken met kleuren heeft dan ook een zeer groot effect op onze geest, psyche en lichaam.

Het is belangrijk om weten dat Aura-Soma een 'non-intrusive, self-selective soul system' is.

 
Hoe komt dit juist?
Elke kleur heeft haar eigen resonantie (trilling) en energie, deze trillingsenergie heeft invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen.
Zo brengt ze je op een zachte manier in contact met jezelf, waardoor levensvragen kunnen worden beantwoord.

Aura-Soma verkrijgt haar kleuren op basis van bloemen, planten, mineralen, kruiden, edelstenen, etherische oliën, kristallen, ...
Door hun gemeenschappelijke kleuren te combineren tot een synergie, zal deze synergie krachtiger zijn dan van de individuele werking.

Dus alle kleurrijke producten van Aura-Soma helpen ons op een zachte & liefdevolle manier op ons pad naar persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustwording.
Door het gebruik van Aura-Soma zal je eigen zelfgenezende kracht worden geactiveerd en waardoor je meer innerlijke balans zal ervaren.


Waar komt het vandaan?
Aura-Soma is ontwikkeld door de Engelse Vicky Wall. In 1983 ontstond Aura-Soma, dat Vicky creëerde door haar innerlijk gevoel en visie.
Vicky Wall, ‘herontdekte’ de kracht van kleuren en dankzij haar werd het mogelijk om de waardevolle kracht van Aura-Soma te kunnen ervaren.
Ze was apothekeres en geneeskundig therapeute.


 

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005