Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Scheppingsstraal: Rood

27.90
2031
+

Minimale hoeveelheid voor "Scheppingsstraal: Rood" is 1.

Scheppingsstraal: Rood
Geurspray met patchouli en vetiver.

  • Levenskracht en levenswil
  • Elan en dynamiek
  • Doorzettingsvermogen

Trefwoorden: Kracht - uithoudingsvermogen - sterkte - doorzetten - levenswil - levenskracht - elan - dynamiek - zich vastleggen.

De rode Scheppingsstraal is de straal van de manifestatie en stabiliteit. Hij schenkt kracht, energie, uithoudingsvermogen en discipline, om scheppingsimpulsen en visioenen te realiseren. Hij versterkt de wilskracht en helpt zo ook met nadruk je doelen na te streven. De rode Scheppingsstraal verbindt ook met de kracht van de aarde en stabiliseert het lichaam. Zo ondersteunt hij genezingsprocessen in het lichaam. Bij verhoging van trilling ondersteunt de rode Scheppingsstraal het lichaam, opdat dit de stabiliteit behoudt of sneller weer terugkrijgt. Vooral in tijden van verandering, groei, en bij intensief energetisch werk, verandert het fijnstoffelijk trillingsniveau. De rode Scheppingsstraal versterkt het zelfbewustzijn en het zelfvertrouwen. Zo wordt het gemakkelijker het 'slachtofferschap' los te laten en zelf de controle over het leven te nemen.

Therapeutisch gebruik: de rode straal van de Elohim versterkt het lichaam en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hij kan dan ook in alle situaties worden gebruikt waarin het lichaam kracht nodig heeft.
Krachten en wezens van de rode straal: de aartsengel Uriël, de aarde-engel Aarde, en de Opgestegen Meesters Christus en Lady Nada. De Robijn is de manifestatie ervan.

Ervaringen: De rode Scheppingsstraal geeft energie. Een gebruiker noemde hem 'de acculader van de Scheppingsstralen'. Zij bemerkte dat de rode straal er ook toe kan leiden dat men overactief wordt en steeds met iets bezig moet zijn. Sommige mensen kunnen niet slapen, wanneer zij deze straal 's avonds gebruiken of 's nachts dragen. Kinderen kunnen neigen naar overactiviteit. Ook bij genezingswerk kan de rode Scheppingsstraal ondersteunen, omdat hij de lichaamskracht activeert. Hij mag echter niet bij ontstekingsprocessen of op warme plaatsen worden gebruikt. De rode Scheppingsstraal versterkt ook de waarneming ten aanzien van het lichaam en wat het nodig heeft. Enkele gebruikers konden de lichamelijke problemen beter hanteren. Een gebruikster merkte dat haar voortdurende hongergevoel verdween en dat zij daardoor weer normaal kon eten.