Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Scheppingsstraal: Roze

27.90
2028
+

Minimale hoeveelheid voor "Scheppingsstraal: Roze" is 1.

Scheppingsstraal: Roze
Geurspray met palmarosa en roosgeranium.

  • Onvoorwaardelijke liefde
  • Oplettendheid en medeleven voor zichzelf en anderen ontwikkelen
  • Vervullende relaties opbouwen
  • Toewijding

Trefwoorden: Liefde - opmerkzaamheid -tolerantie - zelfwaardering - ontsluiting -hartelijkheid - met elkaar - betrekking - vreugde om het contact - gemeenschappelijk - overgave.

De roze Scheppingsstraal belichaamt het principe van de onvoorwaardelijke liefde op alle niveaus. Met zijn kracht kunnen we begrijpen wat liefde betekent, hoe ze werkt en hoe wij ze in het aardse bestaan kunnen leven. We ontwikkelen opmerkzaamheid, medeleven en tolerantie, zowel voor ons zelf als ook voor andere mensen en levende wezens. Daardoor leren we functionerende samenlevingen op te bouwen. En wij leren ons en anderen te vergeven en ze zo te accepteren zoals ze zijn.

Gelijktijdig leren wij ook onze reactie en ons gevoel hierbij te herkennen en te accepteren, ook als we het gedrag van anderen begrijpen. Als we teleurgesteld zijn, mogen we teleurgesteld zijn. Als we woedend zijn, mogen we woedend zijn. Als we de gevoelens accepteren, erkennen wij dat we daarmee vrede kunnen sluiten. De roze straal, leert ook overgave en ondersteunt de overgave aan een opdracht, om deze met alle kracht te overwinnen. Zo kunnen we met deze kracht het eigen levensplan in deemoed en liefde verwerkelijken. De roze scheppingsstraal versterkt ook goedheid en hartelijkheid. Hij versterkt de kwaliteit om te luisteren en te begrijpen.

Therapeutisch gebruik: voor de genezing van emotionele wonden, om in tijden van vertwijfeling, treurnis en pijn als gevolg van een scheiding, de zaken weer in een positief daglicht te kunnen stellen.

Krachten en wezens van de roze straal: Deze roze straal werkt als de kracht van het madeliefje: zelfs als iemand er overheen loopt, richt het zich weer op en bloeit verder. De aartsengel Chamuël en de opgestegen meesteressen Lady Rowena en Angelica werken op deze straal. Ook Lady Nada, de hoedster van de rode straal beschikt over aspecten van de roze straal. De energie manifesteert zich in de roze toermalijn, rubbelit, in de roze saffier en in de roze Anden- opaal. Ook rozenkwarts hoort op deze straal thuis, maar deze heeft een lagere vibratie dan toermalijn.

Ervaringen: gebruikers berichten dat de roze Scheppingsstraal het hele energieveld vult met het gevoel van geborgenheid en welbehagen. Dit geldt ook voor mensen die alleen leven en zich eenzaam voelen. Therapeuten berichten dat hij ook bij auto-immuun ziekten (bijv. reuma, allergie) harmoniserend werkt. Sommigen voelden zich ook meer waard en konden zichzelf ook met hun fouten en zwakheden gemakkelijker accepteren.