Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Scheppingsstraal: Groen

27.90
2030
+

Minimale hoeveelheid voor "Scheppingsstraal: Groen" is 1.

Scheppingsstraal: Groen
Geurspray met gurjumbalsam.

  • Heling
  • Gevoed zijn
  • Groeien
  • De balans vinden

Trefwoorden: Heling - gevoed zijn - groeikracht - tolerantie - balans - harmonie.

De groene Scheppingsstraal belichaamt het principe van heling op alle niveaus. Hij geeft de genezende impuls, zodat tekorten vereffend worden en structuren weer een gezonde balans vinden. Hij heelt alle wezens en structuren van de schepping, van de aardse structuur tot in het hoogste trillingsbereik. Hij voedt en schenkt de kracht om te groeien. Hij leidt tot een stabiel evenwicht en strijkt meningsverschillen glad. Met zijn kracht kunnen we ook heel worden.

Therapeutisch gebruik: deze kan voor elke vorm van genezing gebruikt worden. Hij ondersteunt elke therapie en maakt de cliënt - als dat bevorderlijk is voor diens genezing- ook bewust van de oorzaken van zijn klachten en ziektes. Deze straal geeft de therapeut een grotere toegang tot de genezende krachten en het vermogen de oorzaak van de verstoringen te begrijpen.

Krachten en wezens van de groene straal: de aartsengel Raphaël, de Opgestegen Meesters Djwal khul en Kamakura. De aardse afspiegeling ervan binnen de edelstenen is de smaragd. In de klassieke ordening wordt ook Hilarion tot de groene straal gerekend, maar volgens de waarneming van Petra Schneider werkt hij toch op de Magenta straal.

Ervaringen: gebruikers berichten dat zij de groene Scheppingsstraal inzetten om genezing te ondersteunen. In het bijzonder bij chronische ziektes of ziektes waarvan de oorzaak in het verleden liggen, ondersteund deze kracht. De combinatie met blauw en roze heeft zich bewezen.