Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

09. Orion: Visioenen

23.90
1998
+

Minimale hoeveelheid voor "09. Orion: Visioenen" is 1.

Opent verbinding met Hoger Zelf opent verbinding met levensplan geeft je duidelijke visioenen over je eigen leven geeft je vertrouwen in je eigen intuïtie, je eigen innerlijke stem ondersteunt elke vorm van therapie die inzicht en structuur in het leven brengt helpt je in iedere fase van nieuwe oriëntering helpt je bij starten en afsluiten van projecten bevordert het reizen naar binnen Wie zijn doel niet kent, kan de weg niet vinden. Op het moment dat we ons doel kennen, gaan er deuren open. We krijgen heldere ideeën, nuttige informatie en we ontmoeten mensen die ons kunnen helpen. Zonder doel hebben we niets aan waardevolle informatie en aanwijzingen. Orion helpt ons open te stellen voor visioenen en doelen.

De essence opent het kanaal naar ons Hoger Zelf en brengt ons weer in harmonie met ons levensplan. We worden ons bewust van doelen op korte en op lange termijn. Omdat we de doelen leren kennen begrijpen we ook beter welke wegen ons tot deze doelen leiden. Beslissen gaat ons hierdoor makkelijker af. Orion helpt ons de lijn in ons leven te zien. Wat nemen we mee uit het verleden, wat betekent de situatie in het heden en waar liggen onze doelen in de toekomst. Orion helpt op verschillende niveaus. Op projectniveau, maar ook op levensniveau. Het geldt dus voor zowel beslissingen in het dagelijkse leven als voor fundamentele beslissingen over ons leven. Orion geeft ook inzicht in de hindernissen die we op de weg zullen vinden of die soms zelf hebben opgeworpen.

Denk bijvoorbeeld aan oude gedragspatronen die we telkens herhalen of overtuigingen waarvan we moeilijk los kunnen komen. Orion laat ons ook anders naar ons verleden kijken. Soms lijkt het verleden zo vertrouwd en dierbaar geworden dat we nauwelijks meer naar onze toekomst durven te kijken. Wie het afsluiten van het verleden moeilijk vindt, verzet zich eigenlijk tegen de toekomst.

Orion helpt ons dit in te zien en helpt ons verder te gaan en niet te blijven stilstaan bij het oude. Het leven is een reis naar het ongewisse en onbekende. Wie dit accepteert, kan gemakkelijker handelen.

Olie met de geur van oponax.