Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

10. Kamakura: Handelen

23.90
1999
+

Minimale hoeveelheid voor "10. Kamakura: Handelen" is 1.

Laat de energie weer stromen laat je beschikken over veel energie helpt je praktisch te handelen schenkt vreugde in werken, doen en bewegen helpt om over blokkades en angsten om te handelen heen te komen helpt mensen met een ochtendhumeur, die moeite hebben met opstaan Kamakura helpt ons de gedachten om te zetten in juiste handelingen. We krijgen weer plezier in het handelen en zijn weer graag in actie. Geplande acties die we op de 'lange baan' hadden geschoven, gaan we nu uitvoeren.

Onze innerlijke dialoog weerhoudt ons er niet meer van om te beginnen. Kamakura laat ons blokkades overwinnen die ons tot nu toe weerhielden om tot actie over te gaan. De energie stroomt weer en daarom voelen we ons op slag gesterkt en vol energie wanneer we de essence innemen. Kamakura helpt ook mensen die aarzelen met het toepassen van nieuwe vaardigheden of iets wat ze pas hebben geleerd. Mensen die wachten tot ze iets perfect kunnen, zullen niet gauw beginnen met handelen. Begrijp dat ook een kind lopen heeft geleerd, na eerst ontelbare malen gevallen te zijn. Oefening baart kunst! De essence geeft moed en doorzettingskracht om al in een vroegtijdig stadium aan de gang te gaan met de aangeleerde vaardigheden.

De Kamakura-essence leidt tot daadkrachtig doen. Kamakura brengt ons in de handelingsmodus. Mensen met een ochtendhumeur worden sneller wakker en actief. We scheppen plezier in handelen.

Olie met de geur van bosmajoraan.