Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

08. Angelika: Transformatie van het verleden

23.90
1997
+

Minimale hoeveelheid voor "08. Angelika: Transformatie van het verleden" is 1.

Maakt ons ervan bewust dat negatieve ervaringen onverwerkte lessen zijn bevrijdt onze herinneringen van emotionele ballast het verleden krijgt de juiste plaats toegemeten ervaringen van verleden gebruik je om je verder te kunnen ontwikkelen bevordert genezing trauma's uit verleden geeft toegang tot eigen potentieel ondersteunt de verwerking van het verleden opgeslagen ervaringen worden bewustgemaakt en worden getransformeerd Veel mensen gaan heel verschillend om met het thema verleden.

Sommigen koesteren het verleden en blijven er in feite in, anderen verdringen het verleden en praten er liever helemaal niet over. Het verleden kan echter ook worden gebruikt als een zinvol reservoir waaruit we in het heden kunnen putten.

Angelica helpt oude wonden helen en reinigt emotionele ballast. Je leert jezelf kennen, je eigen geschiedenis begrijpen en je eigen heden zal waardevoller woorden. Verdrongen herinneringen hebben de tendens om zich in monsters te veranderen. Want wat we krampachtig in het donker houden, lijkt ons veel groter en gevaarlijker dan het in werkelijkheid is. Angelica helpt ons het onder ogen te zien en het tot zijn juiste proporties terug te brengen. Oude wonden helen en we krijgen meer kracht en levensvreugde en vinden innerlijke vrede. Door oude ervaringen te doorzien kunnen we er ook van leren en er in het heden profijt van hebben. Angelika helpt hierbij. Als je de lessen uit ervaringen tijdig leert en de signalen vroegtijdig oppikt kun je voorkomen dat je in steeds verdergaande stadia terechtkomt (ziekten bijvoorbeeld). Angelika verwerkt de ervaringen waarvoor jij klaar bent om ze te verwerken. Erg onaangename ervaringen werken namelijk in zekere zin ook beschermend voor ons. Ze hebben ons zo gevoelig gemaakt dat we bijzonder alert zijn om niet meer in vergelijkbare situaties terecht te komen. Angelica maakt je stap voor stap bewust van je eigen ontwikkelingsweg. Je ziet ook de situaties op je weg en begrijpt moeilijkheden, je ouders, rampspoed etc.

Je begrijpt en leert te aanvaarden. Angelica kan ver de geschiedenis ingaan, je kunt in de prenatale tijd terechtkomen en zelfs in vorige levens. Dit kan geschieden tijdens dromen.

Angelica helpt je niet alleen uit het verleden te leren, maar ondersteunt elke vorm van leren. Angelica kan ook goed worden gebruikt voor kinderen met leerproblemen (olie aan de zijkant van de kleine teen aanbrengen).

Olie met de geur van angelicawortel.