Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

13. Seraphis Bey: De aardse kracht

23.90
2002
+

Minimale hoeveelheid voor "13. Seraphis Bey: De aardse kracht" is 1.

Laat dieper ademhalen, waardoor de energiehuishouding wordt verbeterd versterkt en harmoniseert de energiestroom van de eerste chakra brengt de energie aan het stromen brengt mensen die 'met hun hoofd leven' in contact met hun lichaam reinigt de aardse materie kan gebruikt worden voor zuivering van ruimten, chakra's en edelstenen Seraphis Bey is de schepper in de materie.

Hij maakt ons bewust wat materie is en hoe we in aardse materie kunnen scheppen. Seraphis Bey maakt ons bewust van het aardse bestaan en laat ons dit aannemen en liefhebben. Dit geldt ook voor onze basale behoeften. Wie zijn basale behoeften negeert zal een zwak lichaam krijgen en dit zal spirituele groei in de weg staan. Naarmate we ons spiritueel ontwikkelen, gaan de fijnstoffelijke componenten van ons lichaam op een steeds hogere frequentie trillen. Indien onze verbinding met het lichaam dan niet sterk genoeg is, bestaat het gevaar dat deze verbinding verbroken wordt. Te weinig interesse voor ons lichaam betekent te weinig energie voor ons lichaam en dat leidt vaak tot ziekten.

Seraphis Bey helpt ons ons eigen lichaam bewust te aanvaarden. Seraphis Bey is ook goed als 'reiniger' te gebruiken.

Het reinigt het eigen lichaam, ruimten, aura's, edelstenen en planten.

Olie met de geur van nargamotha en vetiver.