Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

12. Lady Nada: Aangenomen zijn en levensgenot

23.90
2001
+

Minimale hoeveelheid voor "12. Lady Nada: Aangenomen zijn en levensgenot" is 1.

Maakt emotionele genezing mogelijk heelt wonden die ontstaan zijn als gevolg van tekort aan liefde helpt om je lichaam te aanvaarden maakt bewust van wat we werkelijk willen maakt duidelijk welke mensen, planten, relaties, eten goed voor ons zijn laat zien wat ons ontbreekt voor ons welzijn versterkt de verbinding met de 'innerlijke genezer' helpt om de vrouwelijke kwaliteiten te integreren Lady Nada helpt ons onszelf te accepteren met onze licht - en schaduwkanten. We zijn toleranter tegenover onszelf en zeggen onvoorwaardelijk ja tegen onszelf, ons lichaam, ons leven. We letten op de behoeften van ons lichaam en handelen daar ook naar. We beseffen waar we onze behoeften negeren en welke delen van ons lichaam we niet mogen. Op het moment dat we erin slagen onze schaduwkanten te ervaren, transformeren we ze en zijn we bezig ze in het bewustzijn te brengen. We belichten onze schaduwkanten en zien hoe we ze kunnen integreren in ons leven. We leren onszelf aan te nemen, te accepteren. En als je jezelf beter kan accepteren kun je anderen ook beter accepteren.

Lady Nada laat je ook zien waarom je weigert om van het leven te genieten. Waarom je zintuiglijk genot afwijst door je zelf voor te houden dat 'dat niet goed voor me is' of 'dat hoort niet'. Hoe meer je vasthoudt aan dergelijke dogma's des te minder ruimte voor vreugde en genot in je leven zal zijn. Leef je in harmonie met je lichaam, dan laat je lichaam je duidelijk weten wat wel en niet goed voor je is. Lady Nada brengt je ook in contact met je 'innerlijke genezer'. We worden ontvankelijk voor signalen van ons lichaam.

Lady Nada maakt ons ook bewust van het thema 'seksualiteit' en 'plezier aan seksualiteit beleven'. Wanneer onze seksualiteit vervullend is, krijgen we toegang tot een groot energiereservoir, wat een genezend effect heeft op ons leven, ons lichaam en onze relaties. De essence bevordert de ontplooiing van het vrouwelijke principe en de vrouwelijke kwaliteiten. Hierbij gaat het om: gevoel, liefde kunnen voelen, je aangenomen voelen, van het leven genieten, openstaan voor diepere lagen van de psyche.

Olie met de geur van ylang ylang.