Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

14. Victory: Groei

23.90
2003
+

Minimale hoeveelheid voor "14. Victory: Groei" is 1.

Stabiliseert en vergroot de aura bevordert de uitwisseling binnen de aura bevordert goede communicatie tussen de verschillende auralagen neemt blokkades op allerlei niveau weg brengt energiesystemen onderling in harmonie versterkt de verbinding van lichaam, geest en ziel ondersteunt iedere vorm van energetisch lichaamswerk biedt harmonisatie bij nieuwe levensfase De Victory-energie brengt in het totale energiesysteem de energiestroom in harmonie.

Ze neemt blokkades weg en brengt de informatiestroom tussen het lichaam en de fijnstoffelijke lagen in evenwicht. Hierdoor wordt de aura gestabiliseerd en worden de chakra's beter op elkaar afgestemd. De doorlatendheid tussen het waakbewustzijn, onbewuste en Hoger Zelf neemt toe. We krijgen gemakkelijker toegang tot de eigen vermogens. De verbinding van lichaam, geest en ziel wordt versterkt. Met Victory kunnen we de inventaris opmaken. Is ons energiesysteem op vele plaatsen verstoord of kunnen we geen keuze voor een essence maken, dan kristalliseert door de toepassing van de Victory-energie het thema uit waaraan op dat moment het beste gewerkt kan worden.

De Victory-essence kan dan ook gemakkelijk worden gebruikt met alle andere Meesteressences. Victory vormt de overgang naar een nieuwe kwaliteit. Het moedigt je aan om het nieuwe optimistisch en vreugdevol uit te proberen (nieuwe baan, relatie, ...).

Wie intuïtief Victorie kiest, staat in zijn leven mogelijk op de drempel van iets nieuws.

Olie met de geur van narde.