Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme propolis keel- & mondspray

8.20
1801
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme propolis keel- & mondspray" is 1.

De propolis mond- en keelspray is ontwikkeld ter verzorging van de slijmvliezen van mond en keel. Ze beschermt de mond- en keelholte tegen vreemde indringers en verzacht het slijmvlies ervan. Ze verfrist ook de adem en zorgt voor een goede mondhygiëne.

Biologische propolis met verse plantenextracten van:
  • Echinacea: bevordert de afweer van mond- en keelslijmvliezen.
  • Echte salie: zuivert de slijmvliezen.
  • Echte tijm: beschermt de slijmvliezen tegen kiemen, ontgeurt de adem.
  • Tuingoudsbloem: versterkt de slijmvliezen door een samentrekkende werking.
  • Smalbladige weegbree: werkt verzachtend door de slijmstoffen.

Honing werd gekozen als natuurlijke basis voor de spray omwille van zijn verzachtende werking op de keel en de heilzame eigenschappen op de luchtwegen.

Gebruik: 2 tot 3 maal per dag verstuiven in de mond. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.
Voorzorgsmaatregelen: niet geven aan kinderen onder de 6 jaar.

Ingrediënten: Water, honing* (13%), tarwestroop* (gegarandeerd zonder gluten), plantaardige glycerol, hydro-alcoholische extracten van propolis*, salie* (Salvia officinalis), echinacea* (Echinacea purpurea), tijm* (Thymus vulgaris), smalle weegbree (Plantago Lanceolata), goudsbloem* (Calendula officinalis).

(*) Ingrediënten afkomstig van biologsiche landbouw.