Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme propolis neusspray

8.20
1800
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme propolis neusspray" is 1.

De propolis neusspray bevordert een goede neushygiëne, zonder gevoel van uitdroging. Wordt zeer goed verdragen door de slijmvliezen. Het geeft een snel en langdurig comfort dankzij de synergie van zeezout en de biologische plantenextracten van propolis, echinacea en tijm, die gekend zijn om hun bevorderende werking bij het vrijmaken van de neus.

Deze spray bevat biologische propolis en verse plantenextracten van:
  • Tijm: beschermt de slijmvliezen en helpt vrijer te ademen, zorgt voor een aangename geur.
  • Venkel: verlicht als slijmoplossend middel de irritatie in de neus.
  • Echinacea: verhoogt de afweer van de slijmvliezen.
  • Pompelmoespittenextract: als natuurlijk anti-oxidans.

Gebruik: 2 tot 4 maal per dag verstuiven in de neus. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.
Voorzorgsmaatregelen: niet geven aan kinderen onder de 6 jaar.

Ingrediënten: Thymus vulgaris leaf water (60%)* (a), Aqua Sodium chloride, Alcohol**, Echinacea purpurea root extract*, Thymus vulgaris flower/leaf extract*, Foeniculum vulgare fruit extract*, Propolis extract*, Potassium sorbate, Sodium benzoate.

(*) Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw. (a) Tijm geteelt in de Drôme, Bio Solaidaire, gecontroleerd door Ecocert.