Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme propolis extract

9.75
1802
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme propolis extract" is 1.

Propolis komt voort uit een harsachtige substantie door bijen verzameld uit de knoppen van bepaalde bomen (berken, populieren,...). De bijen mengen deze substantie met hun eigen speeksel, was en stuifmeel om zo Propolis te bekomen. Het propolisextract van ladrôme is verkregen door koude persing van propolis in biologische alcohol en water. Door deze methode wordt een extract van hoge kwaliteit verkregen, conform aan het Farmacopee en rijk aan actieve bestanddelen.

Gebruik: 20 á 25 druppels propolisextract verdunnen in een drankje, 3 maal per dag gedurende 3 weken.
Al gorgelend: - 20 á 25 druppels verdund in een glas water. - Lokale aanwending bij lippenblaasjes: een aantal druppels extract op een vochtig watje doen en zachtjes deppen.

Voorzorgsmaatregelen: Afgeraden bij kinderen jonger dan 6 jaar. De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, nog voor een gezonde levensstijl.

Ingrediënten: Hydro-alcoholisch extract van propolis*.

(*) Ingrediënt afkomstig van biologische landbouw.