Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Pyriet ruw

2.00
3578
+

Geweldig mooie Pyriet uit Mexico

Pyriet is een positieve steen die inspireert en u de kracht geeft uw ideën uit te werken.

Hij vergroot het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde en is een prima steen bij het overwinnen van een minderwaardigheidscomplex. Deze steen geeft energie aan het lichaam en helpt het vermoeidheid overwinnen door energielekkages te dichten.

Pyriet is goed voor de botten, het spijsverteringskanaal, de luchtwegen en voegt meer zuurstof aan het bloed toe.Verlicht astma en bronchitis. Maar Pyriet is ook een sterk inzichtgevende steen en bevordert hierdoor zelfkennis, haalt verdrongen herinneringen naar boven, bevordert inzicht in de oorzaak van schadelijke situaties of van ziekte en symptomen.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

Tip: leg verschillende brokjes in huis. Dit in kamers waar je het meest verblijft.

Maat klein: ca 6 -10 gr
Middel: ca 10 - 20 gr
Groot: ca 20 - 25 gr