Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Hematiet Brazilië - Ruw Brokje

4.00
+

Hematiet werkt sterk aardend, beschermend en harmoniserend. Deze steen geeft je zelfvertrouwen, vergroot je zelfrespect en je overlevingsdrang. Ook versterkt hematiet je wilskracht. Hij verbetert de concentratie en het geheugen. Hij is een zeer goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Dus verhoogt hematiet de weerstand van het lichaam.

Gebruik hematiet bij bloedarmoede, krampen in de benen, ischias, virusinfecties, goede bloedcirculatie. Hematiet helpt je te aarden en geeft je zelfvertrouwen. Hematiet kan je gebruiken om andere stenen te ontladen. Werkt zeer krachtig! Verhoogt de weerstand, verzacht krampen. Is goed tegen bloedarmoede, nier- en blaaskwalen. Bevordert de aanmaak van rode & witte bloedlichaampjes, dus helpt goed bij bloedingen en bloedarmoede.

Hematiet is ook nuttig bij spataderen, blaas problemen, nierklachten, verzwakte weerstand en abcessen.

Hematiet geeft bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf, versterkt daadkracht en stabiliseert de bloeddruk. Is zeer nuttig bij ontstekingen, spierkrampen, hartkloppingen, aambeien, vermoeidheid, uitputting, depressie en wisselende stemmingen.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

Formaat 40-60 gram per stuk, ca. 3-4 cm.