Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Gyrasol of girasol ruw

1.50
2080
+

Minimale hoeveelheid voor "Gyrasol of girasol ruw" is 1.

Gyrasol werkt op heel de spijsvertering en de darmen. Hij is de beste steen tegen alle buikklachten. De gyrasol steen helpt het verborgen bewustzijn naar boven te halen en geeft rust & vrede. Hij werkt op het hoofd en maakt dit helderder. Het bevordert het zicht vermogen en kan spanningen ontstaan uit sleur verminderen. Deze steen werkt eveneens op ons lymfe systeem hij reinigt het en zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen. Gyrasol onthult oplossingen, verborgen gevoelens en helpt diepere oorzaken van onvrede te onderkennen en versterkt paranormale grenzen.

Hij is een emotioneel rustgever. Girasol is een uitstekende steen voor het stimuleren van creativiteit en schept een rustige ruimte om in te werken en te mediteren . Gyrasol helpt mensen te veranderen als zij zich in een sleur gevangen voelen. Gyrasol geeft je het gevoel dat je nooit te oud bent voor nieuwe ervaringen of nieuwe vrienden.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

Formaat: ca. 40 - 60 gram per brokje