Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Jade ruw

1.50
2085
+

Minimale hoeveelheid voor "Jade ruw" is 1.

Jade helpt bij nier- en blaasklachten (nierstenen, blaasstenen, kolieken en ontstekingen).

Reiniging, bescherming en een positieve werking op de nieren. Verhoogt de vruchtbaarheid. Een goede steen tijdens de zwangerschap, beschermt tegen miskramen en helpt vocht afdrijven. Werkt tegen migraine door teveel indrukken. Maakt barmhartig en gul. Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel) en zorgt voor harmonie en evenwicht.

Deze steen helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hartchakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. En heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

Formaat: ca. 40 - 60 gram per brokje.
Vindplaats: China