Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Tips in deze moeilijke tijd - De webshop blijft open!

25/03/2020
door Valérie Truyts Truyts
Lieve mensen,
In deze tijd van onzekerheid, angst, onrust en trauma is het belangrijk om jezelf en je gelieven een beetje energetisch te ondersteunen.
Nu we dagelijks met het gezin thuis zijn is het zeker niet onbelangrijk om regelmatig je huis energetisch te zuiveren. Dit kan je doen met de Clean energy spay of Salie spray van DGL of White pomander airco spray. Dit zal alles wat in de lucht hangt van spanning, ruzie tussen de kinderen of partners, angst, ... weghalen. Je zal merken dat de energie in huis onmiddellijk een stuk lichter zal aanvoelen.
Ook de pink pomander, Lady Nada Quintessence of de Eigenliefde auraspray DGL zijn nu van bijzondere waarde. Pink pomander kan de harmonie in een ruimte of groep brengen en een zachte en een liefdevolle houding naar jezelf of iemand anders ondersteunen.
Voor wie shock of trauma ervaart in deze moeilijke tijd kan gebruik maken van de orange pomander of de aura rescue spray of roll-on. Zij hebben hun waarde al duidelijk laten zien de voorbije weken!
Geel is dan weer zeer bijzonder om te gebruiken bij angst. De gele pomander zal je hier ondersteunen en weer naar een meer positieve mindset brengen.
De Gold pomander zal je naar je eigen innerlijke wijsheid brengen en je begeleiden om al het nieuws dat je te verwerken krijgt op een wijze manier op te nemen.

De webshop blijft actief en je kan al je benodigdheden nog steeds bestellen via de shop.

Blijf gezond (ook mentaal & emotioneel) en veilig!
Veel liefs,

Valérie

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling