Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Pink pomander & Zonder Zorgen

02/11/2020
door Valérie Truyts Truyts

Door je eigen licht hoog te houden en dit dan vanuit je hart te laten schijnen help je iedere ziel in je omgeving ...

De pink pomander brengt onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf en anderen. De Pink pomander brengt ook ontspanning op alle niveaus en harmoniseert groepen en groepsprocessen.
Werkt zeer ondersteunend op momenten waarop je kwetsbaar bent en helpt te zorgen voor je zelf.
De zonder zorgen geurfrequentie DGL helpt als angst en piekeren je overheerst. Overdag of als angst je uit je slaap houdt.
Soms komen we moeilijke momenten in het leven tegen en zijn er spanningen en angsten die je erg kunnen belasten of zelfs uit je slaap kunnen houden.
Je kan de slaap niet vatten of je schrikt midden in de nacht wakker en kan je niet meer in slaap vallen door de angst die je rond je hart voelt. Op elk moment van de dag of nacht nemen de gedachten de overhand en de angst groeit. Om je te helpen met ontspannen is deze rijke geurfrequentie ontwikkeld.
Ze werkt ontkrampend vooral in het hart gebied. De emoties en angsten worden op een zachte manier verwerkt en je ziet een uitweg. En door een goede nachtrust kan je de uitdagingen van het leven beter aan.
Vertrouwen in jezelf zullen zorgen dat je de daadkracht kan vinden om de problemen te overwinnen.
Ik wens iedereen van harte veel innerlijke rust, vertrouwen, hoop, moed en warmte toe in deze periode.
De fysieke winkel moet even gesloten blijven, maar de webshop blijft actief. Wie vragen heeft of hulp bij het uitzoeken van het juiste middel voor jouw klacht of probleem stuurt gerust een mailtje, ik help je graag.

Veel liefs, Valérie

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling