Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Nieuwe Aura-Soma fles geboren Queen Mab

15/01/2019
door Valérie Truyts Truyts

Een nieuwe Aura-Soma fles is geboren Queen Mab

Fles 116 Koningsblauw / Magenta
Geboren op 14 Januari 2019 om 14:00pm GMT

Wat een prachtig exemplaar

Binnenkort beschikbaar...

Met liefde & licht

Valérie

Hier is alvast haar verhaal...

Koningsblauw nodigt ons uit om onszelf duidelijker/klaarder te zien, en meer nog dan te focussen op de uiterlijke projecties van onszelf ondersteunt deze kleur ons om naar binnen te kijken. Aangezien het Koningsblauw in deze fles nu gekoppeld is aan het Magenta in haar heldere vorm, niet het Diep Magenta zoals in B0, moedigt zij ons ook aan om naar binnen te kijken zonder enig oordeel over wat we zien in onszelf. Deze fles markeert een zeer betekenisvolle verschuiving in relatie tot het Aura-Soma systeem. Voor mij is dit werkelijk deel van het nieuwe begin zoals bedoeld in ‘Buiten/Voorbij/Meer dan Kleur’ (‘Beyond Colour’). Dit geeft ons de aanwijzing dat Aura-Soma werkelijk daar is voor diegenen die zichzelf wensen te her-inneren, de (onder)delen bijeen te rapen zodat we in staat kunnen zijn om de verschillende aspecten van ons wezen te kunnen samenbrengen. Minder nadruk leggen op wat we denken over dingen of hoe we ons voelen en die aspecten van ons wezen waarnemen zoals de voorbijtrekkende wolken achter de helderblauwe hemel van de geest. De kristalhelderheid van de geest zelf in termen van de nachtelijke hemel is weerspiegeld in het bewuste niveau van deze fles, de bovenste fractie. Het onbewuste/onderbewuste aspect, het Magenta, toont ons hoe belangrijk het is dat we onze zorg, onze warmte, onze liefde in de kleine dingen inbrengen, hoe het is dat we dit mededogen naar onszelf met anderen beginnen te manifesteren en hoe het is dat we de weg vinden om onze verschillen te overwinnen. Het Magenta ondersteunt de mogelijkheid van integratie binnenin onszelf, de integratie van de tegenstrijdigheden/wanverhoudingen van de innerlijke conflicten die we onvermijdelijk zien nu we beginnen dieper door te dringen door te kijken in onszelf in de diepere niveaus van onszelf.

Het geboorteproces in termen van mijn bewustzijn kwam eerder dan 14 December, werd geactualiseerd op 14 December en groeide voortdurend totdat deze geboorte plaatsvond. Koningin Mab is de koningin van de Feeën.

Koningin Mab verscheen in verschillende theologische en artistieke werken ; Shakespeare verwees naar haar in ‘Romeo & Juliet’ en ze komt regelmatig voor in Ierse overleveringen onder de naam van Mab, Maebh, Medb of Maeve. Medb is gekend als Keltische Oppermachtige Godin van Oorlog en Vruchtbaarheid. In veel teksten wordt naar haar verwezen naar haar sexuele dapperheid en dominantie. Percy Bysshe Shelley schreef een episch moreel gedicht, genoemd ‘Koningin Mab’, waarin hij naar haar verwijst als naar de ‘Koningin van Spreuken’.

FEE

Ik ben de Fee Mab: het is mij gegeven

Het wonderlijke van de wereld te bewaren :

De geheimen van het onmetelijke verleden,

In het onfeilbare geweten van mensen,

Die strenge, niet-vleiende kroniekschrijvers, vind ik :

Ik oogst de toekomst, vanaf de oorzaken die zich voordoen

Bij elk gebeuren : het is niet de steek

Die een vergeldende herinnering plant

In de harde boezem van de zelfzuchtige mens ;

Noch dat extatisch en uitbundig geklop

Dat de volgeling van de deugd voelt wanneer die

De gedachten en handelingen van een welbestede dag opsomt,

Geest van de Natuur ! Hier !

In deze oneindige wildernis

Van werelden, in wier onmetelijkheid

Zelfs verheffende inbeelding wankelt,

Hier is uw passende tempel.

Maar toch is niet het lichtste blad

Dat ruist naargelang de passerende bries

Minder vervuld van uzelf :

Ook de gemeenste worm niet

Die op de loer licht in graven en zich tegoed doet aan de doden

Deelt minder uw eeuwige adem.

Geest van de Natuur ! jij !

Onvergankelijk als dit tafereel,

Hier is uw passende tempel.

Percy Bysshe Shelley was bekend als zijnde onconventioneel, een idealist en een fervente vegetariër. Hij zag vegetarisme als een levenswijze, een manier om zorg te wijden aan de kleine dingen ; hij herkende de tegenstrijdigheid tussen het liefhebben van dieren en deze op te eten, hij daagde conventie uit. Shelley’s mening was niet alleen een politiek gebaar, het was ook socio-economisch en had te maken met het wezen van de aarde, zijn liefde voor de natuur, zijn liefde voor de dieren en hoe hij de conventionele vormen van relaties ervaarde als iets om zeer moeilijk bij te blijven. In andere woorden : de liefde, zoals we die zien in de basis van de fles, en datgene dat ons gevraagd wordt om naar te kijken binnenin onszelf is buiten/voorbij conventie.

De nummering is zeer betenisvol bij deze specifieke fles ; we weten dat het geheel van het Aura-Soma systeem samenkomt in een 8, het geheel van de numerologische betekenis van de letters van Aura-Soma herleidt tot 26/8. Met de 116 hebben we een 8. Wanneer we kijken naar de nummers van het tijdstip van geboorte, dan zien we 14/1/2019 > 9 ; een manier om hiernaar te kijken, is een 18/9. Dit voelt voor mij zeer toepasselijk omdat de Fysieke Rescue/Redding samen met de 8 bijna hetzelfde is als een ondersteunende energie voor wat de 8 inhoudt. Wanneer we kijken naar de betekenis van die 8 die verschijnt, dan moeten we ook kijken naar de Spirituele Rescue/Redding, de 0, en dan moeten we ook kijken naar de 20, de Rescue/Redding van het Kind of de Nieuwe Tijds Rescue/Redding of het Sterrekind ; de B20 toont zich in een diepere vorm, ietwat tussen de 0 en de 20. Op die manier zien we de 8-relatie met de beginnende fles van de serie, de 0, dan de 2 met de 0 als iets dat ook die spirituele Rescue/redding inhoudt omwille van de 0 met de 2. Wanneer we kijken naar de 8 als de fles tussenin (in termen van kleuren gradatie) de lichtere versie van de 0 en de diepere versie van de 20, dan kunnen we stellen dat we kijken naar iets heel dieps als zou dit ook een dieper niveau van spirituele rescue/redding kunnen zijn en de innerlijke reis van misschien dat deel van onszelf dat aan de rand van de rotswand staat met alles van het potentieel van wat kan zijn in relatie tot de elementen en toch moeten we leren en begrijpen hoe we door in contact te komen met de elementen, we daarmee kunnen werken in samenwerking met natuurgeesten, met de energie van Koningin Mab als een vorm van 2-energie, een soort van Hoge Priesteres energie, zij is ook deel van de geest der natuur zelf, zoals Shekinah. Volgens de Kabalah is Shekinah het vrouwelijke aspect verborgen in de natuur.

De geboorte van Koningin Mab valt tussen 2 eclipsen, wat het tijdstip van de geboorte van een nieuwe fles als zeer aangrijpend maakt. De gedeeltelijke zonne eclips op 5 januari jl. duidt aan dat alle mogelijkheden beschikbaar zijn en dat we opnieuw kunnen beginnen, terwijl we oude gedragspatronen opschonen zodat we in staat zijn om vooruitgang te maken.

In Licht en Liefde ...
Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling