Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Stop Craving

16.95
Prijs in punten: 17 punten
+

‘Onderdrukt de behoefte om te snaaien’

Heb je last van onophoudelijk snaaien vlak voor of tijdens je menstruatie? Gebruik dan de Stop Craving! Deze geur zorgt ervoor dat jouw behoefte aan zoetigheid en het hongergevoel minder wordt. Ook heel fijn dus om in te zetten wanneer je bezig bent om wat af te vallen. Gebruik de olie dan in een diffuser wanneer je thuis bent. De spray en de roller zijn fijn om in te zetten bij opkomende trek. Een topper om in je tas te hebben dus!

INGREDIËNTEN: Grapefruit, Kaneel, Patchouli, Pepermunt

Deze lijn zat al een tijd in het hoofd van Marianne. Een lijn speciaal voor vrouwen!

De vrouw die naast partner, moeder, collega, vriendin ook nog eens gewoon eigen behoeftes en wensen heeft.

Soms is het lastig om alle balletjes hoog te houden en zou je graag wat ondersteuning vinden in producten tijdens bijvoorbeeld je menstruatie of je overgang. Je hormonen schieten alle kanten op…

Hormonale disbalans kan tijdens de menstruatie periode, maar ook tijdens en na de overgang blijf je nog steeds in de cyclus zitten. Wanneer je hier goed op let, zal je merken dat je nog steeds elke maand dagen hebt met moeheid en hierdoor meer behoefte ervaart om even op jezelf zijn.

De momenten met volle energie en het gevoel dat je enorm stevig in je schoenen staat worden ook meestal gestuurd door hormonen.

Dus deze sprays kunnen gebruikt worden door elke vrouw, gelijk waar en in welke cyclus je ook zit. Deze sprays kan je inzetten op elk moment wanneer dat je daar behoefte aan hebt. Want door je te laten ondersteunen door de producten uit de Vrouwenlijn kun je deze schommelingen misschien wel de baas worden.

Natuurlijk is niet alles hormonaal. Het is ook heerlijk om deze lijn in te zetten op momenten dat jij daar gewoon behoefte aan hebt.