Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Waking Up - Woman Collection

16.95
+

'Rustig & blij wakker worden'

Voor de momenten waarop je echt niet wakker kan worden... Je moet je bed uit maar je wilt niet!! Vooral na een onrustige nacht met kinderen kun je maar moeilijk de kracht vinden om je bed uit te komen. Laat staan blij je bed uit te komen.

Deze heerlijk frisse geur zorgt voor instant zonneschijn in je slaapkamer! Vooral de citrus geuren in deze blend zorgen voor blijdschap! Van de Kruizemunt krijg je een lekker wakker hoofd. Heeft jouw hele huishouden moeite met wakker worden? Zorg dan dat je de ochtend begint met het aanzetten van de diffuser met Waking Up. Laat de dag maar beginnen!!

INGREDIËNTEN: Mimosa 10% Bloedsinaasappel, Grapefruit, Citroen, Kruizemunt, Bergamot Reggio

Deze lijn zat al een tijd in het hoofd van Marianne. Een lijn speciaal voor vrouwen!

De vrouw die naast partner, moeder, collega, vriendin ook nog eens gewoon eigen behoeftes en wensen heeft.

Soms is het lastig om alle balletjes hoog te houden en zou je graag wat ondersteuning vinden in producten tijdens bijvoorbeeld je menstruatie of je overgang. Je hormonen schieten alle kanten op…

Hormonale disbalans kan tijdens de menstruatie periode, maar ook tijdens en na de overgang blijf je nog steeds in de cyclus zitten. Wanneer je hier goed op let, zal je merken dat je nog steeds elke maand dagen hebt met moeheid en hierdoor meer behoefte ervaart om even op jezelf zijn.

De momenten met volle energie en het gevoel dat je enorm stevig in je schoenen staat worden ook meestal gestuurd door hormonen.

Dus deze sprays kunnen gebruikt worden door elke vrouw, gelijk waar en in welke cyclus je ook zit. Deze sprays kan je inzetten op elk moment wanneer dat je daar behoefte aan hebt. Want door je te laten ondersteunen door de producten uit de Vrouwenlijn kun je deze schommelingen misschien wel de baas worden.

Natuurlijk is niet alles hormonaal. Het is ook heerlijk om deze lijn in te zetten op momenten dat jij daar gewoon behoefte aan hebt.