Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Power Woman - Woman Collection

16.95
+

'Kracht & Zelfvertrouwen'

Soms heb je van die momenten dat je wel even wat extra power kan gebruiken. Een spannende meeting op het werk, het geven van een presentatie of gewoon op de drukste momenten van de dag wanneer je aan het rennen en vliegen bent omdat de kinderen moeten sporten, naar school etc. De Power Woman geeft jou een zelfvertrouwen boost en net even die extra kracht om door te pakken. Deze frisse, pittige maar toch heerlijk zacht vrouwelijke geur is fantastisch om in je tas te hebben. Zo ben jij ook op je onzekere momenten een echte power vrouw!

INGREDIËNTEN: Lavendel Salie, Cederhout, Eikenmos, Ylang Ylang

Deze lijn zat al een tijd in het hoofd van Marianne. Een lijn speciaal voor vrouwen!

De vrouw die naast partner, moeder, collega, vriendin ook nog eens gewoon eigen behoeftes en wensen heeft.

Soms is het lastig om alle balletjes hoog te houden en zou je graag wat ondersteuning vinden in producten tijdens bijvoorbeeld je menstruatie of je overgang. Je hormonen schieten alle kanten op…

Hormonale disbalans kan tijdens de menstruatie periode, maar ook tijdens en na de overgang blijf je nog steeds in de cyclus zitten. Wanneer je hier goed op let, zal je merken dat je nog steeds elke maand dagen hebt met moeheid en hierdoor meer behoefte ervaart om even op jezelf zijn.

De momenten met volle energie en het gevoel dat je enorm stevig in je schoenen staat worden ook meestal gestuurd door hormonen.

Dus deze sprays kunnen gebruikt worden door elke vrouw, gelijk waar en in welke cyclus je ook zit. Deze sprays kan je inzetten op elk moment wanneer dat je daar behoefte aan hebt. Want door je te laten ondersteunen door de producten uit de Vrouwenlijn kun je deze schommelingen misschien wel de baas worden.

Natuurlijk is niet alles hormonaal. Het is ook heerlijk om deze lijn in te zetten op momenten dat jij daar gewoon behoefte aan hebt.