Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

HSP Protection Geurfrequentie

15.95
3274
+

Ben je hooggevoelig? HSP Protection zal je beschermen tegen negatieve invloeden.

Bescherming tegen energetische aanvallen uit je omgeving, personen maar ook entiteiten. Het werkt ook als een paraplu om energetische informatie buiten je te houden. Er zijn momenten dat dat niet handig is, bijvoorbeeld als je je moet concentreren. Ook afsluiten voor entiteiten om even niet lastig te worden gevallen. Je bent even niet beschikbaar. Het jaagt niet weg maar je bent even offline. Ook te gebruiken als roomspray om ruimtes rustig te houden. Geweldig om in slaapkamers te gebruiken vooral die van kinderen.

Verkrijgbaar als auraspray l of als 10 ml essence. 10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad. Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.