Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

HSP Mission Geurfrequentie

15.95
3273
+

Om duidelijk te krijgen wat je missie is op deze aarde, om goed in je lijf te komen om dit te realiseren. Als HSP heb je een missie hier op aarde te vervullen, je bent hier om te helpen de ascensie van de aarde te versnellen. Denk vanuit het grote geheel en laat de muur van weerstand vallen en incarneer volledig in het leven. Door te zijn wie je bent zonder gereserveerdheid kun je zonder gevoel van weerstand en vluchtgedrag je leven leven.

Verkrijgbaar als auraspray l of als 10 ml essence. 10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad. Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.