Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

HSP Protection Roller - De Groene Linde

11.95
+

Ben je hoog gevoelig? HSP Protection zal je beschermen tegen negatieve invloeden.

Wat is er verwerkt in de Roll On Protection?
Laurier, Citroen, Lavendel, Jeneverbes bes, Pinie, Rozemarijn in Jojoba olie KP.

Waarom gebruik je HSP Protection?
Als HSP-er ben je erg gevoelig voor energetische invloeden van buitenaf. Je aura heeft een hogere trilling en dat vinden mensen die dat niet hebben erg fijn en haken bij je aan om zo met je mee te kunnen trillen. Met alle gevolgen van dien. Maar niet alleen mensen van vlees en bloed willen aanhaken, ook entiteiten en andere energetische wezens kunnen bij je aanhaken. Ook Electro Smog en geopatische belasting hebben grote invloed op je. Om je hier tegen te beschermen is HSP-protection ontwikkeld. Bescherming tegen al die energetische aanvallen. Deze geurfrequentie werkt als een paraplu om zo, helaas tijdelijk, de energetische informatie buiten te houden.

Voor wie is de HSP Protection?
Voor iedereen die de bescherming spray of aura protect als niet prettig ervaren. Mensen met HSP en mensen die mediamieke gaven hebben en die zo nu en dan even ‘uit’ willen zetten.

Hoe gebruik je de Roll on HSP Protection?
Breng de roll on naar behoefte aan. Doe dit aan de binnenkant van je polsen, achter in je net, zonnevlecht en borst. De auraspray Protection is een waardevolle aanvulling naast de Roll on. Die werkt wijder en hoger door en de roll on kan je zien als klein onderhoud.

Inhoud: 10 ml