Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Chakra balans Remedie

16.95
3720
+

Om het chakra systeem weer in balans te krijgen en te houden.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Chakra balans
Door blokkades, stagnatie of vervuiling van de chakra's kan je veel hinder ervaren. De hele doorstroming van de energie kan geblokkeerd worden en je kunt daardoor emotioneel en lichamelijk erg uit balans raken. Door het chakra systeem weer in balans te krijgen zal je levensenergie toe nemen, je voelt je vitaler, emotioneel stabieler en lichamelijk gezonder. Deze remedie kan wel met verschillende reacties zijn werk doen. Denk aan emotionele gevoelen, reinigende effecten op het lichaam te merken in je stoelgang, lichaamsgeur etc. en het verwerken van opgeslagen trauma's. Hou daar dus rekening mee!