Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Calimero Remedie

16.95
3696
+

Calimero, het kleine zwarte kuiken dat eeuwig het slachtoffer zal zijn. Wil jij dat ook?

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Calimero
Het slachtoffer. We blijven allemaal zo nu en dan in ons slachtoffer hangen. Waarom overkomt mij dit nou? Het gaat altijd mis! Ik krijg niet waar ik naar verlang en dat is zijn of haar schuld. Laat je slachtofferschap los, kijk hoe door bij jezelf te blijven en je te richten op jouw leer proces, de situatie kan omdraaien. Ook als je iets wilt neerzetten maar je blijft wegvluchten in zinnen zoals `ik kan nu nog niet voor mezelf beginnen want mijn kinderen zijn nog zo klein` of ` Ik heb geen diploma's dus ik kan toch niets betekenen`. Zo zijn er nog heel veel voorbeelden waarom mensen niet op hun doel afgaan. Herken je dit? Ga dan meteen aan de slag met Calimero remedie.