Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Cleansing Remedie

16.95
3729
+

Voor een diepe en hoge reiniging van energetische systemen.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Cleansing
Deze remedie maakt je schoon, je aura, je chakra's maar ook je energetische verbindingen die lopen naar je bron en naar moeder aarde. Door vervuiling van dit leven maar ook uit vorige levens kan er veel 'ruis' op de lijn zitten waardoor je niet bij je innerlijke rust en vrede kunt komen. Ook de echo's van beloften, geloften, contracten en meer van zulke verbindingen worden verwijderd (Unchain kan extra ondersteunen) en afgevoerd met de remedie Cleansing.

Je kunt deze remedie ook gebruiken om een nieuwe woonplek of bedrijfspand te reinigen. Je kunt hiervoor bakjes met water neerzetten met daaraan toegevoegd 5 druppels remedie. Dit kan je dan 2 dagen laten staan om vervolgens weer nieuwe druppels toe te voegen. Goed voor huisdieren, voeg 1 druppel toe aan het bakje water of aan het voer. Honden die last hebben van te veel prikkels van hun omgeving of van andere honden. Of hondjes die uit zuidelijke landen worden meegenomen. Zo kunnen ze schoon een nieuwe leven beginnen met hun nieuwe baasje.