Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Bescherming Remedie

16.95
3719
+

Om je vanuit je eigen energieveld te beschermen. Jijzelf wordt sterker zodat je geen last hebt van invloeden van buitenaf.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Bescherming
Dat is het verschil tussen de spray en de remedie. Je werkt aan je eigen energetische conditie. Van binnen uit worden die belemmeringen opgeheven waardoor je je energie systeem op een natuurlijke manier afgeschermd kan houden tegen negatieve invloeden van buiten af. Ook goed voor mensen die de geuren van de geurfrequenties niet goed kunnen verdragen. Maak een spray met deze remedie. Doe gekookt afgekoeld water in een spray flesje en voeg daar 10 tot 15 druppels remedie aan toe. Goed schudden en spray dit om je heen. Het innemen zal er voor zorgen dat je energeische sterker wordt.