Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

B001 - Physical Rescue

33.80
3464
+

001. BLUE / PURPLE MAGENTA - Fysieke eerste hulp : Helpt de zin van iemands leven te vinden en te leven in overeenstemming met zijn idealen.

Speciaal aangewezen als lichamelijke eerste hulp. Brengt lichaam, ziel en geest in overeenstemming. Inzicht, de wijze oude man. Helpt in de communicatie met het innerlijk en bij algemene fysieke klachten. Kan helpen om het begrip van hoe de Geest werkt in het dagelijks leven te verdiepen. Zoals we redden ' de vrede die alle verstand te boven gaat ' inherent in ons ( blauw) van de spanningen van het dagelijks leven, vrede wordt meer beschikbaar voor ons.

Als we kunnen ontspannen in deze vrede, kunnen we toegang krijgen tot de goddelijke liefde in onze diepten om meer zorgzaam en warmte aan de kleine dingen in het leven (diepe magenta ) tot stand te brengen .

Affirmatie: `Ik ben heel. Ik integreer al mijn delen.` Gebruik: Smeer de olie op het hoofd in rond de haarinplant. Bij acute pijn kunnen ook de pijnhaarden met olie worden ingesmeerd.