Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

B000 - Spiritual Rescue

33.80
3463
+

000. ROYAL BLUE / PURPLE (DEEP) MAGENTA - Spirituele eerste hulp : Stimuleert inspiratie, brengt ons in contact met onze eigen kracht, in 't bijzonder aangewezen als emotionele eerste hulp (zoals de eerste hulp van Bach). Laat ons diep kijken en voelen in ons fysisch bestaan. Ontwikkelen van het waarnemingsvermogen en het vermogen diepe gevoelens te ervaren. Intuïtief begrijpen.

Duidelijkheid in onze gevoelens over het spirituele zelf en onze rol in het creatieve proces van het leven. Brengt de mogelijkheid om intuïtief inzicht ( royal blue ) in de praktische aspecten van het dagelijks leven te krijgen. De diepe magenta energie van `Love From Above´ kan ons helpen om onze zorg te steken in de kleine dingen van het leven.

Kan nuttig zijn voor mensen die andere mensen bijstaan tijdens de nacht , hetzij in werkelijkheid of in hun bewustzijn. Brengt een gevoel van diepe vrede en energie wanneer onze middelen lijken te zijn uitgeput.

Affirmatie: `Ik hou van het leven. Leven is leren.` Gebruik: Smeer de olie rondom de haarinplant en bij de oren.