Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

B002 - Peace Bottle

33.80
3465
+

002. BLUE / BLUE - Vrede : Leidt tot innerlijke vrede, ook in communicatie; zet aan tot creativiteit; helpt stress te verlichten en helpt te zuiveren van negatieve energieën.

Voedt de vrouwelijke energie. Vredesfles. Vrede die alle verstand te boven gaat. Ondersteunt en bevordert de communicatie. Vreedzame communicatie die door ons heen komt, in plaats van, van ons komt . Een verzorgende energie, een natuurlijk gezag . Loslaten in geloof en vertrouwen bevordert de mogelijkheid om zichzelf en anderen te voeden van de vrouwelijke aspecten binnen het zelf . Ondersteunt overgang van de ene staat van zijn of omstandigheid aan een ander als we loslaten van het verleden in het kader van de vrede. De blauwe energie in zowel de bovenste en onderste fracties kan ons helpen om te ontvangen en doorgeven aan anderen van de ' vrede die alle verstand te boven gaat ' als een communicatie die door ons heen in plaats van ons komt .

Affirmatie: `Ik adem vrede in. Ik adem vrede uit.`

Gebruik: Breng de olie aan op het gebied van hals en nek tot boven het sleutelbeen.