Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Airconditioner Raphael

29.70
3429
+

Airconditioner Aartsengel Raphaël : `De engel van healing`.

Raphaël brengt ons in verbinding met oude patronen van angst en onderdrukking vooral uit de Egyptische tijd. Dit zijn patronen uit vorige levens die we hebben opgeslagen in ons collectieve onbewuste. In Raphaël zit roze verstopt. Dit wil een liefdevolle brug slaan naar een nieuw bewustzijn van onze eigen kracht vanuit het hart. Het blijkt dat men vaak niet zo bang is om naar de schaduw te kijken, maar wel naar onze eigen kracht, omdat we daar in vorige situaties vaak voor gestraft zijn.

Ook door onze volgzaamheid en devotie van het afgelopen vissentijdperk zijn wij niet altijd bij machte geweest om onze eigen kracht te zien en te gebruiken. De Raphaël spray helpt ons om via het koningsblauw, weer terug te komen bij onszelf en daar te blijven. Om de ervaringen van onze zintuigen te verinnerlijken en te beschouwen en zo onze eigen kracht weer op te bouwen. De kracht om onszelf te zijn.

De volle en de wassende maan of wel de beschouwende intelligentie. Hierdoor ontstaat net een beetje meer afstand van de situatie en daardoor de mogelijkheid andere oplossingen te vinden. Zo kan de roze boog over de solar plexus gaan zonder gevangen te worden door de oude angst- patronen. Helpt ook om bij hogere vormen van creativiteit te komen en zo nieuwe communicatie tussen de zintuigen te brengen waardoor nieuwe inzichten/waarneming kan ontstaan.

100 ml