Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Airconditioner Michael

29.70
3426
+

Aartsengel airconditioner Michaël : Laat los met plezier en accepteer wie je bent.

Kan ons helpen de weg naar het openen van ons hart vrij te maken. Kan ons steunen bij het loslaten van intense angsten. Hij brengt geloof en verlangen om op zoek te gaan naar de waarheid en zo de structuren en patronen van het verleden achter zich te laten. Zo komt er meer vrede bij jezelf. Geluk en helderheid kunnen zich vanzelf openbaren. De Michaël Spray helpt ons om ons bewust te worden van onze plek en functie in het grotere geheel. We leren onze wil (geel) af te stemmen op de hogere wil (blauw) en daar een balans in te vinden. Als we dat met heel ons hart kunnen verbinden (groen) vinden we ruimte en rust.

Michaël is ook de engel die een nieuw bewustzijn op aarde gaat brengen. Hij neemt de taak van het onderhoud van de aarde-grid op zich. Hij neemt het over van Gabriël, die dit de afgelopen 2000 jaar heeft gedaan. Er ontstaat nu een transitie periode van 50 á 60 jaar. Om dit project te verwezenlijken zal hij vele verschillende energieën nodig hebben. Zo komt zijn boodschap via de persoonlijke engelen naar ons toe. Michaël helpt ons om de Christus energie in ons boeddhistische lichaam (etherische aura laag) te integreren. Hiermee worden wij al vergeven voor ons lijden voordat we in de hemel komen. Hij helpt dus de hemel op aarde brengen. Daardoor kunnen we in het hier en nu de oorzaak van ons lijden gaan zoeken en oplossen. Het oplossen van karma.

Dit kan niet via de oude religieuze groepspatronen gebeuren, die men dan nu ook langzaam ziet verdwijnen, maar gaat via een meer individuele weg van persoonlijke ervaring. Aura-Soma is zo'n ervaringsgericht individueel systeem. Michaël heeft dan ook een speciale plek binnen het Aura-Soma systeem en A.S. binnen de Michaël-stroom die nu een nieuw bewustzijn brengt op aarde. Als je deze airconditioner ruikt dan is de geur bitter en zoet tegelijk. Het bitter zoet is het eeuwige gevecht tussen de kleine Wil (ego) en de hogere Wil (goddelijke Wil).

We kunnen het gevecht lang voeren, maar op den duur zal de hogere Wil winnen en zal overgave hieraan de enige mogelijke en wenselijke optie zijn. De strijd van overgave en loslaten zal onze overwinning zijn. Het is de herinnering en overgave aan de Heilige Geest en het alchemisch proces van individualisatie via Michaël in het hart dat ons steeds een stapje verder brengt.

100 ml