Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Airconditioner Uriel

29.70
3427
+

De Uriël Spray is een aardende energie, die ons helpt om het licht van de zon op aarde te verankeren. Deze spray is de energie van het aarden. Hij helpt om ideeën & fantasieën te gronden en in praktische daden om te zetten of de praktische mogelijkheden te zien. De spray brengt de ruimte in een open hart energie, die goed is voor hart-meditatie en gronden.

De kleuren goud en koningsblauw vormen samen een prachtig smaragdgroen dat ons een opening naar het hart biedt, daar waar de lichtkracht en de levenskracht zich kunnen mengen. De roze straal van Raphaël kan zo het hart binnenkomen om ideeën om te zetten in daden. Raphaël en Uriël waren ook snel na elkaar ontstaan en zijn nauw met elkaar verbonden. Het ervaren van een gouden moment waardoor het leven verandert en we in een gouden eeuw terecht komen.

Het tijds-aspect heeft ook veel met Uriël te maken, via het koningsblauw. Koningsblauw heeft met het tijdsbewustzijn van de Mayas te maken die hadden een helder inzicht in tijdsbewustzijn.

100 ml