Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Airconditioner Gabriel

29.70
3428
+

Airconditioner Aartsengel Gabriel: Ontvang liefde op alle manieren.

Leidt ons naar de ontwikkeling van de kunst om eerlijk te zijn met onszelf. Vergroot de kwaliteit van warmte en liefhebben. Deze spray kan ons bewust maken van patronen van verdriet, diepe angsten, intense droefheid en van een verlangen om terug te keren naar de geest.

De Gabriël energie helpt ons om informatie die in onze zielester ligt te centreren. Het is een van de belangrijkste energie?n in Aura-Soma. Het centreren kan alleen als we ons bewust worden van alle details en de weerstand die we hebben en deze met zorg bezien. Het is als een geboorteproces dat wordt aangekondigd en voorbereid door de Gabriël energie.

We worden ons bewust van het magenta van de zielester dat zich naar het goud van de incarnatie ster beweegt. We maken als het ware de weg vrij voor de magenta informatie naar de gouden incarnatie ster, de eenheid, het begin. Veel heeft te maken met het loslaten van controle en bewuste overgave aan de situatie/uitdaging. Deze spray helpt ons om aandacht en liefde voor de dagelijkse dingen te hebben en naar onze weerstanden te kijken. Door overgave kunnen wij meer gecentreerd raken. Hierdoor kunnen wij naar een volgend niveau of eenheid in ons zijn gaan.

100 ml