Inforamatieve website & webshop


Van harte welkom! Valérie’s Aroma-atelier is een webwinkel voor Aura-Soma, Aromatherapie, Edelstenen, LichtWesen, Online cursussen & Workshops, Bloesems & Geurfrequentie aurasprays van DGL Verder kan je ook vele spirituele goederen kopen zoals Himalaya zoutlampen, feng shui kristallen, wierook, kaarsen, ...

Ik ben Valérie, zaakvoerder, Aura-Soma Practitioner & Lichtwerker.  Ik heb vele jaren ervaring met alle artikelen, therapieën en producten die je hier kan vinden.
Ik ben van opleiding Lichtwerker, aromatherapeute, bloesemtherapeute, Aura-Soma Registerd Practitioner , ...

Op deze website kan je alle informatie terugvinden van wat je op de webshop kan aankopen.

Wil je graag zelf je stenen of flesjes uitkiezen, een consult ervaren of kennismaken, nodig ik je uit om contact op te nemen om verder af te spreken.

Je kan een afspraak maken via e-mail (info@aroma-atelier.be) of via het GSM-nummer 0494/055.200
Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag tussen ca 10u & 17u

Lichtwerk consulten & behandelingen 

Lichtwerk is een zuivere manier om vanuit je innerlijke Licht & onvoorwaardelijke Liefde te leven.
Hier kan je verschillende consulten & behandelingen vinden waar ik je mee kan ondersteunen en helpen om je Ware Zelf te hervinden en je pad van bewustwording wat makkelijker en lichter te maken.

Leven vanuit 'de beste versie van jezelf' is een groot geschenk. Het zal je synchroniciteit, balans, innerlijke rust en een verhoging van je trilling brengen.
Dit kan je dan weer gebruiken om de dagelijkse uitdagingen het hoofd te bieden en in je kracht te blijven.Aura Soma Consult
 
Je bent de kleuren die je kiest en deze laten zien wat je ziel nodig heeft.

aura-somaBen je aangetrokken tot de mooie kleurcombinaties van de equilibrium flessen?  Wil je graag een keuze maken uit alle 117 flessen?
Heel graag wil ik je uitnodigen om jouw persoonlijke flessen te komen kiezen (te Broechem bij Ranst) en hierbij een duidelijk en helder inzicht te krijgen wat
deze juist voor je kunnen betekenen.

Bij een Aura-Soma consult kies je 4 equilibrium flesjes.
De positie van elk flesje en de specifieke kleurcombinatie van de flesjes vertelt ons een heel verhaal.
Dit geeft ons de mogelijkheid om te ontdekken wat jouw ziel je graag wil vertellen.
Door de flesjes te kiezen die jou op dat moment aantrekken of in het oog springen kunnen we de taal van de kleuren zien en kan ik als
Registerd Aura-Soma Practitioner
helpen om dit voor je te vertalen.

De kleuren, die jij zelf gekozen hebt, vertellen een prachtig verhaal en dit verhaal geeft een zeer persoonlijk & helder overzicht van wat er in je bewuste
en onderbewuste speelt.

De kleurcombinaties van de door jou gekozen flesjes laten jouw talenten & gaven zien en geven ook een dieper inzicht in eventuele aspecten waar je nog bewuster mee kan leren omgaan.
En welke blokkades of emoties nog wat ondersteuning kunnen gebruiken.
Elk flesje heeft ook een nummer en de combinatie van deze nummers geven jouw 'kleurencode in de tijd' weer. Ook dit kan ik voor je vertalen en toegankelijk maken.

Via een consult kunnen samen ontdekken welke fles, pomander, ... jou de meeste en beste hulp & ondersteuning kan bieden op dat huidige moment.

Zo kan je dan een persoonlijk pad bewandelen waar je naar de boodschappen van je ziel leert luisteren.
Wie het pad van zijn ziel bewandelt kan de weg naar innerlijke wijsheid, bewustzijn en vreugde makkelijker vinden.  Jouw persoonlijk gekozen fles, pomander, quintessence, ... zullen je hierbij dus zeer goed
kunnen ondersteunen.
Heb je zin om eens langs te komen voor een Aura-Soma consult, wees dan van harte welkom na een afspraak. Deze kan je maken via info@aroma-atelier.be

Prijs: 1 uur: 50.00€ / 30 min: 30.00€


Lichtwerk


Afstemmen op je persoonlijke drakengids Consult

aura-soma
Dit consult geeft je de mogelijkheid om je af te stemmen (te leren kennen) op je persoonlijke Drakengids. Hij kan je helpen om je (weer) te verbinden met je innerlijke Kracht en innerlijke Liefde.

Elke draak hoort bij een specifieke Drakenorde. Elke orde heeft een specifieke taak en komt uit een bepaalde dimensie. Deze informatie vraag ik voor je op en kom je via dit consult te weten. De persoonlijke & unieke verbinding tussen jezelf en je Drakengids helpt je om liefdevol en krachtig in het leven te staan waardoor je de beste versie van jezelf kan leven.

Je drakengids geeft je bescherming en ondersteuning in je dag dagelijkse leven én helpt om obstakels op je levenspad op te lossen. Je voelt een krachtige & liefdevolle ondersteuning & bescherming.
Werken met Draken energie zal je verbinden met belangrijke eigenschappen zoals moed, eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Hoe gaan we te werk?

Bij bestelling of aanvraag van het consult (via de shop, e-mail of telefoon) geef je je geboortenaam (de volledige naam die je kreeg toen je geboren werd) en je geboortedatum door.
Ik maak dan (op de correcte & respectvolle manier) contact met de Drakenwereld en vraag wie jouw persoonlijke drakengids is (incl. naam), uit welke orde hij afkomstig is en wat zijn zielen-boodschap voor jou is.

Ook krijg je een omschrijving hoe hij er uit ziet. Dit vertel ik je dan tijdens het consult en krijg je uitgetypt doorgestuurd. (incl. persoonlijke boodschap). Dan leer je hoe je zelf in contact kan komen met je Drakengids en hoe je zelf de persoonlijke boodschappen kan ontvangen.

Tot slot neem ik je mee (via meditatie/visualisatie) op Zielenreis om je Drakengids te ontmoeten.

Dit consult kan ter plaatse in Broechem of via Zoom doorgaan. De kwaliteit en prijs blijft hetzelfde. Gelieve je voorkeur van hoe je het consult wenst te doen, door te geven bij aanmelding of bestelling.
Dan kiezen we samen een moment dat voor beide past.

Prijs: 45.00€
Violette vlam zuivering - Je verleden zuiveren om vrij te leven

aura-soma
Dit consult helpt om je Tijdlijn te helen en om jezelf vrij te maken van het verleden. Het verleden loslaten, helen en integreren.
Jezelf bevrijden van oude patronen, overtuigingen, handelingen en gedachten.

We werken samen met enkele Aartsengelen en Opgestegen Meester Kwan Yin én Opgestegen Meester Saint Germain om vanuit je persoonlijke ZielenLicht (je Monad) je tijdlijn te helen.
Om je te bevrijden van oude gewoontes & negatieve gedachten met de Violette Vlam.

Deze krachtige zuivering van je verleden en van je tijdlijn geeft energetische genezing en inzicht in de oorzaken van ziekten, mentale blokkades en gedragspatronen.

Het is een reset van je emotionele en mentale reacties op gebeurtenissen in je leven.

Prijs: 45.00€


Lemurische Healing & Dolfijn Gids Boodschap

aura-soma
Zit je vast op je pad?

Wil je meer overvloed, rust, positieve energie in je leven aantrekken? Wil je weer in je eigen kracht komen?

Maak je dan los van alles wat je in de weg staat om je Ware Zelf te zijn, je oorspronkelijke eigen kracht te hervinden en hierdoor je Ware Pad te bewandelen.
In dit consult koppel ik jouw energieveld aan het Universele Lichtveld van de Bron.

Via deze koppeling met het Universele Lichtveld van de Bron kom je te weten welke blokkades, overtuigingen & gedachtepatronen die jou energetisch nog belasten.
Oude patronen die we hebben overgenomen van onze ouders of voorouders belemmeren ons om voluit te leven.

Al deze patronen & blokkades worden uit je energieveld verwijdert en getransformeerd zodat je energetisch kan helen.
Dit zal gebeuren via Lemurische stenen, Lemurische essences (spray) én Lemurische Healing Symbolen.

Om dit alles te verzegelen krijg je een Lemurisch Symbool in je energieveld geplaatst. Dit is een zeer waardevolle manier om alle ballast die je niet langer nodig hebt, los te maken.
Zo kan je leven luchtiger en lichter worden.

Tot slot ontvang je een persoonlijke boodschap van je Lemurische Dolfijn Gids. Hiervoor stem in op voorhand af waardoor ik je naam en geboortedatum nodig heb.
Deze mag je vermelden in de mededeling bij je bestelling. Omdat we met energie en healing werken kan dit consult enkel te Broechem doorgaan (niet via Zoom)

Prijs: 50.00€
Beschermengel Gids ophalen Consult

aura-soma
Tijdens dit consult breng ik jou in contact met je persoonlijke Beschermengel Gids. Dit kan een historisch figuur zijn, een voorouder, overleden familielid, een soulmate uit een vorig leven, ...

Je krijgt de mogelijkheid om contact te leggen en kennis te maken met je Gids en een persoonlijke verbinding te maken. Ook kan je vragen te stellen en boodschappen van hem/haar ontvangen op dat moment.

Ik zal me verbinden met hem/haar waardoor je al je vragen kan stellen. Je mag bij het aanvragen of bestellen van dit consult je geboortenaam en je geboorte datum doorgeeft en een aantal belangrijke vragen die je wenst te stellen. Deze zullen dan zeker een antwoord ontvangen.

Je krijgt dan later een mail toegestuurd met info hierover.

Dit consult kan ter plaatse in Broechem doorgaan of via Zoom.


Prijs: 45.00€Magische Wezens als Gids Consult

aura-soma
Tijdens dit consult Magische Wezens als Gids breng ik jou in contact met je persoonlijke persoonlijke Elf Gids, persoonlijke Eenhoorn Gids, ...

Dit is zeer bijzonder, want je zal merken dat dit Magische Wezen al een hele tijd op je pad is en je een bijzondere aantrekkingskracht voelt voor de wereld waar hij/zij vandaan komt.
Ik kan jou leren om in contact te komen met leden uit je Spirit team.

Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken en een persoonlijke verbinding te maken. Ook kan je vragen te stellen en boodschappen van hen ontvangen op dat moment. Ik zal me verbinden waardoor je al je vragen kan stellen.

Ook bespreken we achteraf de wereld waar het Magische Wezen (Eenhoorn dimensie, Elfen wereld, Drakenfeeën wereld, ...) vandaan komt en welk soort Wezen er op je pad is gekomen.

Deze extra informatie zal aan mij worden doorgegeven tijdens een afstemming die ik doe op voorhand. Het is dus belangrijk dat je bij het aanvragen of bestellen van dit consult je geboortenaam en je geboorte datum doorgeeft en een aantal belangrijke vragen die je wenst te stellen.

Dit zullen we dan op het moment van het consult samen bespreken. Je krijgt dan ook een mail toegestuurd met info hierover.

Prijs: 45.00€


Algemeen Online Consult + Biotensor test

aura-somaJe stuurt een e-mail waarin je het probleem of situatie zo goed mogelijk beschrijft. Geef ook een korte beschrijving van wie je bent en wat je doet en vermeld ook je geboortedatum. (dit is belangrijk voor de Biotensor test)

Op deze manier hebben we geen face-to-face contact, maar het is daarom zeker niet minder effectief. Het is gemakkelijk, op het tijdstip dat het jou uitkomt en je hoeft je niet te verplaatsen.
Nadat ik je e-mail heb doorgelezen, ontvang je (in sommige gevallen) van mij een e-mail. Met eventuele bijkomende vragen als er iets niet helemaal duidelijk zou zijn. Deze vragen zullen mij helpen sommige dingen nog te verduidelijken. Uiteraard antwoord je enkel op de vragen die je wil beantwoorden!

Aan de hand van jouw verhaal en de beantwoorde vragen wordt duidelijk welke energieën er nodig zijn en wat de onderliggende boodschappen/lessen zijn in dit huidig probleem.
Ik maak ook gebruik van de biotensor om extra uit te testen welke producten/flesjes/energieën juist zijn voor u en hoe je ze best voor jouw persoonlijke situatie gebruikt.
Na de consult stuur ik je dan een mail met wat er is uitgekomen en mijn verdere advies en inzichten in je situatie (incl. de onderliggende boodschap die ik ook uitzoek en opvraag)

Een online consult heeft voor beide partijen voordelen. Je hebt alle tijd om je gevoelens en gedachten te verwoorden zonder dat er een tijdslimiet op staat. Je kiest zelf het tijdstip waarop je de consult hebt en je hoeft niemand aan te kijken bij het vertellen van je verhaal. Ik kan jouw e-mail rustig lezen en overdenken. Dit geeft mij de mogelijkheid om het juiste ondersteunende producten uit te kiezen.
Alles wat in de online consult ter sprake komt wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld, jouw gegevens en klachten zullen niet aan derden doorgegeven worden.
In deze versie zijn de producten er nog niet bij. Dit is enkel voor de test en het advies. U kan dan zelf kiezen of u al dan niet de artikelen die uit de test zijn gekomen wenst aan te kopen.


Prijs: 30.00€           Prijzen kan je terugvinden op de webshop

 Bij het verstrekken van alle informatie op deze website beroepen wij ons op het ook ons toekomende recht op vrijheid van meningsuiting, zoals dat ondermeer wordt gewaarborgd in artikel 10 lid 1 van het Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden. (dit geldt voor alle informatie op deze website)

 

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005