Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

18. Lady Portia: In evenwicht zijn

23.90
2007
+

Minimale hoeveelheid voor "18. Lady Portia: In evenwicht zijn" is 1.

Brengt je in balans geeft innerlijk evenwicht en stabiliteit brengt extremen in balans brengt evenwicht tussen ons aards en goddelijk deel tot stand Lady Portia zorgt er voor dat polen met elkaar in harmonie zijn. Goed en kwaad, mannelijk en vrouwelijk ying en yang, vreugde en verdriet. De polen staan schijnbaar onverenigbaar tegenover elkaar. De weg naar 'heel zijn', innerlijke harmonie, komt echter tot stand als we beide polen hebben gezien. Door beide polen waar te nemen kunnen we de verschillen ontdekken en onze conclusies trekken.

Wie te lang in een extreem heeft vastgezeten, slingert vaak (als een pendel) ineens naar de andere richting. Dus naar een ander extreem. Hierna ontstaat er ruimte voor balans.

Lady Portia brengt balans en door in je midden te zijn, gaat de deur naar je innerlijk licht open, naar een ander bewustzijnsniveau. Daar krijg je toegang tot je intuïtie, je innerlijke wijsheid, en vind je rust en kracht. In het midden is het aardse en goddelijke deel van je verbonden.

Je kunt op geestelijk en emotioneel niveau beter geconcentreerd blijven.

Olie met de geur van palmarosa en roosgeranium.