Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

17. Pallas Athene: Vreugde en Volheid

23.90
2006
+

Minimale hoeveelheid voor "17. Pallas Athene: Vreugde en Volheid" is 1.

Maakt je bewust van je toestand op dit moment lost blokkades op die verhinderen dat we ons scheppend en creatief te uiten laat onze levensenergie en levensvreugde weer bruisen verbindt logica en intuïtie, rechter en linkerhersenhelft ondersteunt genezing van het innerlijke kind helpt mensen vorm te geven aan creativiteit en ideeën Pallas Athene laat je de schoonheid en vreugde om ons heen en in ons zien. Het is de natuurlijke levensvreugde die ook kinderen tentoonspreiden. Deze levensvreugde is de expressie van vrij stromende levensenergie.

De essence laat je ook bewust worden wat je verhindert vreugdevol te zijn. Mogelijk herinner je je situaties uit je jeugd waarin je levendigheid werd afgekapt. Dit kan emoties oproepen en wil le wellicht terug trekken en je tranen laten stromen. Je innerlijke kind huilt dan zijn pijn weg. Laat het gebeuren. In de Griekse mythologie is Pallas Athene de godin van de kunsten, wetenschap, vrede en woning. Haar energie bevordert dan ook zowel het wetenschappelijke proces en het analytisch denken als de creatieve expressie in al haar vormen. Ze versterkt de verbinding tussen logica en intuïtie, waardoor je je innerlijke waarnemingen gemakkelijker begrijpt en toepast.

Pallas Athene geeft je toegang tot je potentieel dat je wel in je hebt, maar tot op heden nog niet hebt (durven) gebruiken.

Olie met de geur van muskaatolie.