Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

01. Maha Chohan: Innerlijke Wijsheid

23.90
1516
+

Minimale hoeveelheid voor "01. Maha Chohan: Innerlijke Wijsheid" is 1.

Als je deze essence gebruikt, leer je innerlijk een stapje terug te doen om je eigen handelen te kunnen observeren. Je opent het contact met je onbewuste. Vergemakkelijkt communicatie met innerlijk en hogere bewustzijns.

Deze essence stelt je in staat je innerlijke stem & wijsheid te horen. Helpt je je inzichten begrijpelijk uit te drukken. Helpt je je eigen positie te overzien. Laat je op de juiste wijze rekening houden met het standpunt van anderen. Door de energie van Maha Chohan nemen we afstand van gebeurtenissen en kunnen we ze objectief waarnemen. We nemen de rol van waarnemer aan, waarin we gelijktijdig kunnen handelen en observeren, waarin we processen, verbanden en wisselwerkingen inzien.

Door de afstand overwinnen we gemakkelijker angsten die met situaties zijn verbonden. We worden ons bewust van onze overtuigingen en beschouwen onze beperkende gesdragspatronen en denkstructuren en ontdoen ons ervan. Wie in de gebeurtenissen verstrikt zit, kan meestal niet over de rand kijken. Maha Chohan tilt ons boven de rand uit en geeft ons inzichten in manieren om de problemen op te lossen. Dit kan een herinnering zijn aan de oplossing van een oud probleem of een 'spontaan' inzicht. Essentie van Maha Chohan is dat je even 'toeschouwer' wordt van je eigen situatie en daardoor het geheel beter kunt overzien. Maha Chohan helpt ook mensen die zeer sensitief zijn en daardoor meer uit de omgeving opnemen dan ze eigenlijk aankunnen. Zulke mensen zijn gevoelig voor 'stemmingen die in de lucht hangen', voor de gevoelstoestand van anderen en nemen ook fijnstoffelijke entiteiten waar.

Olie met de geur van kardemon.